Frisky ​Business 2 csillagozás

Clodagh Murphy: Frisky Business Clodagh Murphy: Frisky Business Clodagh Murphy: Frisky Business

In the past year, Romy Fitzgerald has learned three valuable lessons.

One: Never have sex at a party with a stranger dressed as Darth Vader. Two: Don't tell him things you've never told anyone else.Three: If you do, at least find out the stranger's name because you never know when you might need it …

Like nine months later when the baby arrives.

While Romy is happy to raise Luke on her own, one day he'll need to know the truth about his father and Darth deserves to know he has a son. There's only one problem. Luke's father knows things about Romy's past she'd rather kept hidden – and finding him means she'll have to face the memories she's been running from. Romy's about to discover that when it comes to love and real life, secrets rarely stay hidden. But will she find her dark knight, or will she be left to raise Luke (Han) solo?

>!
Hachette, Dublin, 2013
464 oldal · ISBN: 9781444726244
>!
Hachette, Dublin, 2012
464 oldal · ISBN: 9781444726237

Kiemelt értékelések

worsi P>!
Clodagh Murphy: Frisky Business

Most pont erre volt szükségem. Kellőképpen vicces (lásd fülszöveg), van benne egy rakás nagyon eltalált szereplő (a legalább 70 éves May például, aki szexuális segítős blogot ír a saját korosztályának), egy csomó félreértés (na jó, a vége fele egy kicsit néha már sok volt), egy teljesen normális szirupmentes családi karácsony (nem javul meg senki akkor hirtelen). Gondolkoztam, hogy rátegyem a könyvre az LMBT, meleg és BDSM címkéket is, de talán elég itt megemlíteni az értékelésben. Ezek csak eléggé mellékszálak.
Ami egy kicsit zavart talán, az maga Romy volt. Mondjuk lehet, hogy azért, mert mindenki máshogy működik, de egy 3-4 hónapos gyerek anyukájaként furcsa volt, hogy ennyire virgonc legyen és nem nyúzott. De ez is csak azért, mert volt már kétszer is akkora gyerekem.
Ettől függetlenül egy szuper vicces kis limonádé ez.


Hasonló könyvek címkék alapján

Patricia Scanlan: A Time For Friends
C. S. Lewis: The Chronicles of Narnia
Patrick McCabe: The Butcher Boy
Siobhan Dowd: Bog Child
Lyn Andrews: A Daughter's Journey
Bernard MacLaverty: Midwinter Break
Leon Uris: Trinity
Iris Murdoch: Under the Net
Fynn: Mister God, This Is Anna
Rob Doyle: Threshold