Napjainkban, a fax és az e-mail korában, egyre gyorsabbá válik és leegyszerusödik a levelezés. Mégis fontos, hogy hogyan fogalmazunk, a (égek igényes vagy kizárólag „profitorientált” muködésérol, a kereskedelmi levelezés alapveto szabályait és formuláit felgyorsult korunkban is illik alkalmazni. Az udvariasság és a jó stílus az idegenforgalomban és a szállodaiparban különösen fontos.
Kiadványunk levélkezdésre, főrészre és befejezésre mind az öt nyelven különféle változatokat kínál, így mindenki kiválaszthatja a helyzethez és egyéni stílusához megfelelő elemeket. Olyan mintaleveleket tartalmaz, amelyek gyakran előfordulnak az általános szállodai levelezésben.
A kiadvány nélkülözhetetlen kézikönyv az idegenforgalom és a szállodai levelezés mindennapi gyakorlatában, a szakmai terminológia elsajátításában éppúgy, mint a leendő szakemberek oktatásában.
Szállodai levelezés 1 csillagozás
5 nyelvű idegenforgalmi, szállodai és üzleti levelezés, levélminták

- Dobroslawa Świerczyńska – Andrzej Świerczyński: Szólásmondások többnyelvű szótára ·
Összehasonlítás - Anthony Tompson – Pipics Zoltán (szerk.): A könyvtáros hatnyelvű szótára
Összehasonlítás - Gozmány László: Vocabularium nominum animalium Europae septem linguis redactum ·
Összehasonlítás - Hargitai György – Koronczai Magdolna (szerk.): Nyelvi elsősegély turistáknak ·
Összehasonlítás - Hetényi Károly: Étlapírás 6 nyelven ·
Összehasonlítás - Pipics Zoltán: Dictionarium bibliothecarii practicum ·
Összehasonlítás - Éri István – Végh Béla: Dictionarium Museologicum ·
Összehasonlítás - Vándor László: Magyar várak ·
Összehasonlítás - Salvador Dalí: Pater Noster ·
Összehasonlítás - Hepp Ferenc: Sportwörterbuch in sieben Sprachen / Sports Dictionary in Seven Languages