Verity (Cursed 1.) 2 csillagozás

Claire Farrell: Verity Claire Farrell: Verity

Sixteen-year-old Perdita Rivers has spent her entire sheltered life being told what to do. Lately, she’s felt ready for a change, and the universe seems to agree. Her new best friend’s brother is the boy of Perdita’s dreams. Literally.

Even though he plays hot and cold, she’s sure there’s more to it, but she’s kind of distracted by the sense she’s being followed – not to mention the rumours of wild animal sightings that seem to mean more to her new crush’s family than they should. Perdy’s on a mission to find the truth, but maybe the truth is the danger she should hide from, after all.

>!
CreateSpace, Washington, 2012
186 oldal · ISBN: 9781463630522
>!
Smashwords, Los Gatos, 2011
224 oldal · ASIN: B004XWFRCW

Kiemelt értékelések

csillagka P>!
Claire Farrell: Verity

Néha (mostanában gyakrabban) elgondolkozom középiskolában mi is ilyen kiállhatatlan, álproblémákkal küzdő kamaszok voltunk? Megvisel a tudat, hogy számos könyvben valami olyan viselkedési mintákról olvasok, amelyre egyszerűen nem emlékszem. Nekem a tini éveim szépek voltak, sok barátsággal, sok bulival, sok szerelemmel, egyszerűen nem volt időm az álproblémákra, nevetséges félre magyarázásokra, sokkal fontosabb volt a következő koncert, csók, buli, esetleg dolgozat. Könyörgöm az emberlány unalmában kreál ilyen szituációkat, pont tini korban legalábbis nálam az unalom volt a legutolsó dolog ami szóba kerülhetett.
Lehet, hogy iszonyú szerencsés voltam, vagy már az idő árnyalja a képet, de ezek a könyvek iszonyú távol állnak tőlem. Quinn Loftis: Prince of Wolves-t pont azért szerettem mert olyan világról mesélt amire emlékszem, ebben a könyvben még a kisegeret és hatalmas rózsaszín elefánttá fújják, egy horkantásért világraszóló balhét rendeznek.
Kényelmetlen, nagyon kínos még időnként olvasni is, pedig nagyon szeretem az ilyen műfajú könyveket. Neked pedig azt javaslom, ha érdeklődsz a tinifarkas társa találás irodalmi változata iránt, inkább a Farkas herceget olvasd mert az sokkal kiforrottabb történet.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

kkata76>!

“Great film,” I said.
“Um, yeah, wasn’t it? What was it about again?”
“No idea.”

98. oldal


A sorozat következő kötete

Cursed sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Maggie Stiefvater: Linger
Kiersten White: Supernaturally
Nalini Singh: Kiss of Snow
Sherrilyn Kenyon: Night Play
Anne Bishop: Written in Red
Patricia Briggs: Silence Fallen
Stephenie Meyer: Breaking Dawn
Sharon Hannaford: A Cat's Chance in Hell
Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness