Ébredő ​remény (Az alázat nővérei 2.) 7 csillagozás

Cindy Woodsmall: Ébredő remény

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Hannah ​kapcsolata Paul Waddell-lel végképp zátonyra fut. A lány vőlegényét és családját hátrahagyva elmenekül a szigorú amish közösségből, hogy új otthonra találjon Ohióban, ahol rég kitagadott nagynénje él. Nincs könnyű dolga, amikor boldogulni szeretne a sok meglepetést és kihívást tartogató angol világban.
Eközben odahaza, Owl's Perchben Paul már nagyon bánja, ahogy Hannah-val viselkedett. Aggódik a lány biztonsága miatt, ezért megpróbálja meggyőzni a barátait, hogy segítsenek neki a szökevény felkutatásában. Hannah apja azonban továbbra is meggyőződéssel hiszi, hogy a lánya bűnös, és vakságában nem veszi észre, mennyire szenved a család minden tagja.
Hannah úgy gondolja, régi élete helyrehozhatatlanul tönkrement, ezért új életcélt és megnyugvást keres nagynénje mellett, miközben egyre jobban elmélyül a barátsága egy Martin Palmer nevű fiatalemberrel. Az angol világban számtalan lehetőség vár a lányra, és Hannah egyre inkább úgy érzi, odatartozik. Vagy mégis a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Kossuth, Budapest, 2020
432 oldal · ISBN: 9789635442478 · Fordította: Németh Dorottya
>!
Kossuth, Budapest, 2020
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635441969 · Fordította: Németh Dorottya

Kedvencelte 1

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 22


Kiemelt értékelések

Bea_Könyvutca P>!
Cindy Woodsmall: Ébredő remény

Nagyon örültem, hogy az első rész után viszonylag gyorsan a kezembe foghattam a sorozat második részét. A viszonylag szó jelen esetben azt jelenti, hogy az azonnal lett volna a megfelelő számomra, de azért hatalmas köszönet a Kossuth Kiadónak, hogy fél éven belül olvashatjuk is a második részt, remélem továbbra sem kell hosszabb időt várakozniuk a sorozat rajongóinak.

Természetesen én rajongó lettem, és elmondhatom, hogy ez a rész ugyanannyira, ha nem jobban tetszett, mint a sorozat bevezető kötete.

Bővebben: http://konyvutca.blogspot.com/2020/10/cindy-woodsmall-e…

3 hozzászólás
Nono_ P>!
Cindy Woodsmall: Ébredő remény

Már nagyon vártam a folytatását. Kíváncsi voltam, hogyan boldogul majd Hannah a továbbiakban spoiler.
Aztán csodálkozva és picit csalódottan olvastam, hogy nemcsak róla szól a történet, hanem több mellékszereplő is már – már főszereplő mennyiségű oldalt kapott. Ami nem baj, mert nagyon a szívemhez nőttek ők is. De ez miatt nem lett kifejtve erőteljesen a két világ közötti különbség, mert inkább az érzelmeken volt a hangsúly. Persze, egy – két számomra eddig ismeretlen amish szokást így is sikerült „belecsempészni” a könyvbe, amiket érdekesnek találtam.
Összességében ajánlom azoknak figyelmébe a folytatást, akik egy könnyed, minden erotikától mentes, nem erőteljesen romantikus könyvre vágynak, ami komoly témákkal is foglalkozik a maga módján.


Népszerű idézetek

Bea_Könyvutca P>!

Az élet zökkenői és nehézségei során találunk magunkra és szembesülünk azzal, akik vagyunk.

254. oldal


A sorozat következő kötete

Az alázat nővérei sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Karen Kingsbury: Nyár
Nicholas Sparks: A leghosszabb út
Francine Rivers: Skarlátvörös fonal
Francine Rivers: Ha eljön a hajnal
Karen Kingsbury: Olyan, mint te
Rachel Hauck: A menyasszonyi ruha
Karen Kingsbury: Ideje a táncnak
Borsa Brown: Gyalázat és szenvedély
Jodi Picoult: Egyszerű igazság
Susan Wiggs: Köztünk marad