戦勇。メインクエスト第一章 ​(Senyuu.: Main Quest Daisshou) 3. (Senyuu.: Main Quest Daisshou 3.) 1 csillagozás

春原ロビンソン (Haruhara Robinson): 戦勇。メインクエスト第一章 (Senyuu.: Main Quest Daisshou) 3.

いよいよ第一章クライマックスの白熱展開!! 離ればなれになったアルバとロスは再会できるのか!? 王の計画、ディツエンバーの陰謀は阻止できるのか!? そしてディツエンバーが気づいたロスの秘密とは…!?  アルバの叫びが心に響く、あの名シーンも登場! 笑いと感動に包まれながら、ついに第一章閉幕す!!

>!
puhatáblás · ASIN: 4063764745 · Illusztrálta: 春原ロビンソン (Haruhara Robinson)

Kiemelt értékelések

Kaosmagier>!

Asszem Ross emberére talált a kékhajú szolgálólányban :D Háromszoros hurrá a Hime-transformation-nek!!!
Azt hiszem ez volt a pont ahol rá kellett jönnöm, hogy az összes karakter vagy szadista vagy mazohista, esetleg a kettő valamilyen fura keveréke, de az tuti, hogy egy normális sincs köztük…
Nagyon fordulatos a történet, sose tudod mi fog következni. Simán megállná a helyét egy komoly fantasy történetként is.

Hasonló könyvek címkék alapján

田辺イエロウ: 終末のラフター (Shuumatsu no Laughter)
藤崎竜: 封神演義 (Houshin Engi) 12.
星野桂: D.Gray-man 1.
大高忍: オリエント (Orient) 7.
榊一郎: 棺姫のチャイカ (Hitsugi no Chaika) IV.
愛七ひろ (Ainana Hiro): デスマーチからはじまる異世界狂想曲 (Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku) 7.
水無月すう: プランダラ (Plunderer) 1.
ひかわきょこ: 彼方から (Kanata Kara) 4.
尾田栄一郎: One Piece 65.
椎名高志 (Shiina Takashi): THE UNLIMITED 兵部京介 (The Unlimited: Hyoubu Kyousuke) 5.