Fémpokol (Folyékony fém-tetralógia 4.) (Terminator 13.) 8 csillagozás

Christopher Sethfield: Fémpokol

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​Skynet többfrontos támadást indított annak érdekében, hogy Los Angelesből kiűzze a humánokat. Céljai megvalósítása érdekében éppen úgy felhasználja a nyers erőt, mint a gerilláktól tanult cselvetéseket vagy éppen a blöffölést. A Mexikóból érkező szállítmányhoz csatlakozott Alfák szinte valamennyien elpusztultak, ám ez bekalkulált kudarc volt a Skynet részéről. Hiszen ezek után ki keresne jeladókat a rakomány között?
O' Leary és társai, úgy tűnik, végre révbe értek, s a fejükre kiszabott halálos ítéletet visszavonják. A jövő azonban folyamatosan változásban van….
A foglyul ejtett gerillák közül már csupán Mazzini van életben. S mihez kezdhet egyedül egy szál plazmavetővel a kezében a Skynet egyik objektumában, mérföldekkel a gerillák ellenőrizte területektől Terminátorokkal a nyomában? Talán az öngyilkosság a legjobb választás…
Lehman és Reeves, a Fészekrakók Csoport tagjai emberi közösségre bukkannak egy viszonylag semleges zónában. Ám nem sejtik, hogy ezzel… (tovább)

>!
Lap-ics, Debrecen, 1999
252 oldal · ISBN: 9634343570

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
KillerCat P
Christopher Sethfield: Fémpokol

Kevesebb akció volt benne, de jobban meg lehetett ismerni a Gépisten világát.

>!
Shando
Christopher Sethfield: Fémpokol

Tv sorozatért kiáltó sztori folyam. Tömören ennyit lehetne mondani a Halálzóna 9 kötetéről, ami két nagyobb felvonásban meséli el a Los Angeles-i gerillák harcát a Skynet-tel és számos teremtményével.
Komor, szürke, sivár környezet. Paranoid, mindig harcra kész és elszánt gerillák. Hideg, számító, könyörtelen gépek. Ezek együtt egészen jó olvasnivalót adnak ki, csak ajánlani tudom fogyasztásukat.


A sorozat következő kötete

Terminator sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Daniel Keyes: Virágot Algernonnak
Raana Raas: Árulás
On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
Raana Raas: Elágazó utak
Andy Weir: A marsi
On Sai: Lucy
Ernest Cline: Ready Player One
Frank Herbert: A Dűne
Brian W. Aldiss: Amíg világ a világ
Samantha Shannon: A Mímes Rend