Idézetek 87

psvianne P>!

– Jaj nekem! A visszautasítás tintaszín kétségbeesése bugyolált be, mint a depresszió fekete tortillálja a fájdalom burritóját.

Kapcsolódó szócikkek: Abby Normal
BiRo I>!

– Segíts Tommynak a bútorokkal, Szerda. – Mintha ennek lenne értelme. (Kiderült, hogy Szerda egy gót szereplő valami kőkori filmben.)

Kapcsolódó szócikkek: Abby Normal · Jody Stroud · Wednesday Addams
KingucK P>!

– Áldassék Jahve édes szeretete, hogy tűzhajú fehér husit adott nékem-nekünk – mondta Kona. – Isten hozott édes hótt nővér.
– Úrnő – helyesbített Jody. – Édes halott úrnő

24. Szerelmes történet?

Kapcsolódó szócikkek: Jody Stroud · Kona
KingucK P>!

Marvin, a nagy vörös dögkutya elvégezte a dolgát. Leült és kaffantott, ami annyit tett:
– Keksz.
Kilenc vámpírvadász torpant meg és nézett körül. Marvin egy kis fészer előtt ült egy sikátorban a Borvidéken, egy rikítóan ocsmány indiai étterem mögött.
– Keksz – kaffogta Marvin. Halálszagot érzett a sok curry közepette.

18. Carpe noctem

Kapcsolódó szócikkek: Marvin
4 hozzászólás
KingucK P>!

Katusumi Okata negyven éve élt idegenek között. Egy amerikai műkereskedő utazott át Hokkaidón Edo korabeli fametszeteket keresve, betévedt Katusumi apjának műhelyébe, meglátta a fiú nyomatait, és felajánlotta, hogy elviszi Okatát San Franciscóba, hogy az ő galériájának készítsen metszeteket a Jackson Streeten. A metszetkészítő azóta is abban az alagsori lakásban lakott. Egyszer volt felesége is, Jurikó, de megölték az utcán a szeme láttára, és azóta egyedül élt.

14. A Jackson Street szamurája II.

Kapcsolódó szócikkek: Katusumi Okata · San Francisco
KingucK P>!

Utána Okata egy Victoria’s Secret butik igen puha és szaténos világában találta magát. Közeledett a Valentin-nap, az egész bolt rózsaszínben és vörösben pompázott, nagyon magas babák álltak körbe nagyon kevés fehérneműben. Az üzletet gardéniaillat ülte meg. Fiatal nők járkáltak fel-alá selymeket cipelve, nem igazán beszéltek, mind belefeledkeztek a saját dekorációjukba, ki-be jártak a próbafülkékből, vissza a polcokhoz, tapogatták, simogatták, fogdosták a csipkét, szatént, pamutot, aztán mentek tovább a következő polchoz.

20. Vadászok - OKATA

Kapcsolódó szócikkek: Katusumi Okata · Valentin nap
KingucK P>!

Mint a fickó Herman Hesse A pusztai farkas regényében (ami, mindenki tudja, annyit tesz, „pusztuljon a farkas”), aki ha románcra kerül a sor, belefut a „Bejárat csak engedéllyel” táblába a Varázsszínház előtt, én sem vagyok a vendéglistán. A magány nekem a „plusz egy”. A keserűség a füvem.

21. Abby Normal krónikái: Egy kitagadott cuki tetem magányos monoszexualitása

Kapcsolódó szócikkek: Abby Normal · Herman Hesse: A pusztai farkas
KingucK P>!

Alig egy hónap telt el azóta, hogy az öreg vámpír átváltoztatta, de Chet már szinte teljesen elvesztette korábbi énjét. Volt idő, amikor a napjait azzal töltötte, hogy a hobó William mellett szundikált, aki abból élt, hogy volt egy papírpohara meg egy táblája, amin az állt: CSÓRÓ VAGYOK, A MACSKÁM MEG DRABÁLIS. Chet valóban igen méretes jószág volt, és noha terjedelmének nagy részét a szőre tette ki, sikerült összeszednie tizenöt kilót a McDonald’s előtt a járókelők megcsócsált hamburger- és sültkrumpli-donációiból.

3. A Jackson Street szamurája

KingucK P>!

– Gyilkosság, pusztulás, az éjszaka falánk teremtményei, méghozzá tömegével! – kiabálta a Császár. – Siessenek, kérem!
– Mindig ezt mondja – jegyezte meg Barry, a kopaszodó búvár, mellékállásban szappan- és kutyakaja-felelős.
– De amikor mondja, általában igaz is – mutatott rá Jeff, a magas szőke volt gimis kosárlabdasztár a tropa térdével (sütési kellékek és nemzetközi kaja). – Beengedem.
– Figyuzzatok, a retriever be van pólyálva. Szegény – mondta Troy Lee, rezidens harcművész és pohárfelelős. – Engedjük be őket.
– Ja, mert a kisebb kutyát be akarod csavarni egy burritóba – mondta Lash.

7. A köd macskalábakon jár és hasonlók

Kapcsolódó szócikkek: A Császár · Állatok · Barry · Jeff · Lash · Troy Lee
KingucK P>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

A hét Állat a nagy kirakatüveg egyik oldalán állt, míg a Császár a másikon dörömbölt, királyi ebei pedig mellette ugráltak és ugattak.
– Be kéne engednünk – vélte a göndör hajú Clint, az újraszületett, a megjavult heroinista, aki a zabpehely, kávé és gyümölcslé felelőse volt. – Gondterheltnek tűnik.
– Si – vélte Gustavo, az éjszakai portás a felmosójára támaszkodva. – Gondterhelt.
– Kibaszottul kiakadtnak tűnik, annak – helyesbített Drew, a mélyhűtősor Ichabod Crane-je, a csapat tisztiorvosa. – Totál kiakadtnak.
– Mi a baj? – kérdezte Lash, a sovány fekete fiú, aki Tommy vámpírrá avanzsálása után a vezetőjük lett, főleg mert majdnem meglett az MBA-diplomája, de azért is, mert fekete volt, tehát alapállásban menőbb mindenkinél.

7. A köd macskalábakon jár és hasonlók

Kapcsolódó szócikkek: A Császár · Állatok · Clint · Drew · Gustavo Chavez · Lash