Fall ​from Grace (Mad World 1.) 9 csillagozás

Christine Zolendz: Fall from Grace

I'm finally home after struggling through my brother's illness and death. But, home is definitely a bit different. My best friend (the only person alive now that knows my secret) has a new boyfriend; and he has a friend. Shane Maxton: bad boy, tattooed rock god, eye candy extraordinaire. He is also New York City's most arrogant, self-serving, son of a, well, a definite one-night stand kind of a guy.
But, it doesn't matter to me because I've spent my existence looking for the love of my life, my angel. And, there is nothing that Shane Maxton can do to change that.

>!
232 oldal · ASIN: B008NYB63A

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
pveronika
Christine Zolendz: Fall from Grace

Annyira örülök, hogy semminek nem néztem utána mielőtt elkezdtem ezt a könyvet! A múltkor ingyenes volt az Amazonon, és számomra elég volt annyi, hogy az írónő Christine Zolendz: Here's to Falling című kötete az egyik kedvencem, így vakon belevágtam. Nos, csak annyit mondhatok, hogy sajnálom, hogy ennyire megosztó ez a könyv itt a molyon (egyébként a Goodreadsen 20.600+ értékelés mellett is 4.06 a pontszáma, ami azért nagy dolog!) , de szerintem nagyon jó volt!! Totálisan-egyáltalánnemszámítottamerre-lesemtudomrakni-jó! :)

A történet főszereplője Grace, aki szinte minden szerettét elveszítette már, és aki a történet kezdetén 6 hónapos távollét után költözik vissza New Yorkba legjobb barátnőjéhez, Lea-hoz. Lea időközben egy új kapcsolatra tett szert, és újdonsült barátja Connor, szinte már náluk lakik. A srác azonban kapcsolt áru: mivel a Mad World nevű banda tagja, így a barátai, a banda tagjai is folyton ott lógnak a lakásban. És bár Grace határozottan nem akar kapcsolatot, nagyon úgy tűnik, hogy a nőcsábász, szexi gitáros talán mégis elrabolja a szívét…

Ez eddig egy jónak tűnő, de kissé átlagos NA könyvnek hangzik, igaz? Hát, csak annyit mondok, hogy bárki is veszi a kezébe a könyvet, nagyon meg fog lepődni, mert ez a könyv közel sem az, aminek látszik. Ez egy nagyon egyedi, meglepő történet, nagy fordulatokkal, és hatalmas függővéggel.

Az egyedüli, ami miatt levontam egy fél csillagot, hogy számomra már egy kicsit túl sok volt a huzavona a szereplők között spoiler, és nem mindig értettem egyet Grace döntéseivel sem, bár hozzá kell tenni, hogy nagyon nehéz, és számomra elképzelhetetlen helyzetet vázolt fel a karakternek az írónő.

Összességében nekem nagyon tetszett, és szerintem az mindent elmond, hogy bár késő éjszaka fejezetem be az első kötetet, azonnal muszáj volt folytatnom a másodikkal, feláldozva annak lehetőségét, hogy másnap akár minimálisan is koncentrációra tudjam bírni az agyam. :))

>!
Szami81
Christine Zolendz: Fall from Grace

3,5 órát aludtam miatta, mert egyszerűen muszáj volt megtudnom a végét. Aztán kiderült hogy függővéges, wáááá!!! :))
Nem tökéletes, de tökéletesen letehetetlen.
*éljen a kávé*

2 hozzászólás
>!
Szinna
Christine Zolendz: Fall from Grace

Huh, össze vagyok zavarodva. Egyrészt nagyon kíváncsi voltam mi lesz a vége, szinte le sem tudtam tenni. Másrészt a második részének neki nem állnék, örülök, hogy befejeztem az elsőt.
A hősnőt először szerettem, később közel kerültem ahhoz, hogy megutáljam. A főhősnek eleinte nem nagyon szurkoltam, később, meg arra gondoltam, hagyja már ezt a hideg hősnőt.
A történet nagyjából kimerül a hősnő részéről az akarlak, de nem akarlak akarni, hogy is tartsam távol magam tőled témában, és ez egy idő után bosszantó, később unalmas lett.
A mondatszerkezetek néha annyira zavarosak voltak, hogy még nekem is feltűnt, (vagy csak az, tűnt fel, hogy értelmetlenné vált a szöveg?) A stílus, hagyott kívánni valót maga után, és akkor még finom voltam. A hősnő és a környezete is úgy vedelte az alkoholt, hogy az már szinte a sorok közül is folyt. Így összefoglalva, nem a kedvenc olvasmányom, maradjunk ennyiben.

2 hozzászólás
>!
Sonja
Christine Zolendz: Fall from Grace

Soha többet nem fogok értékelést olvasni egy könyvről, ami tetszik. Már majdnem eltántorított a sok negatív kritika. Jó – voltak logikai bukfencek és nem volt sok dolog világos – meg azért elég sok hülyeség is volt – ha a való élethez mérem a dolgokat. De honnan tudhatnám, hogy más ember a valóságban nem lenne ilyen? Végülis nem érthetem meg hogyan gondolkozik az ember, ha már szó szerint ezer éve vár a szerelmére. Ez eléggé vakká teheti az embert.
Szóval nagyon tetszettek a beszólások, vicces párbeszédek. Nem tetszett a huza-vona és túl hosszan elnyúló akarlak-nemis helyzetek.
De igazából magába szippantott, egyedi a történet és bár helyenként logikai bukfenceket vélek felfedezni el fogom olvasni a folytatást.

>!
Monday
Christine Zolendz: Fall from Grace

Superduper lame és cringy af. A cselekmény elmegy, mindegy is, felejthető. De a többi része?! Túldramatizált, értelmetlen mondatok, kínos Twilight szintű vontatott jelenetek. Látszik, hogy 2012-ben?!! adták ki.


Népszerű idézetek

>!
Szami81

(…) when people make plans for their lives, God just laughs and makes his own.

1 hozzászólás
>!
Nicole97

I am your friend and I’m here if you need to talk about anything or need a shoulder to cry on

>!
Szami81

I gave the blonde a serious face. “Yeah, listen you should really stop now, because I’m betting on the smartest thing that ever could come out of your mouth is a penis.”


A sorozat következő kötete

Mad World sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kailin Gow: Beautiful Beings
Terri Garey: Devil Without a Cause
Felicity Heaton: Claimed by a Demon King
Paula Weston: Haze
Sarah Gilman: Out in Blue
E. Van Lowe: Heaven Sent
Caris Roane: Ascension
Shannon Dermott: Angel of Mercy
E. Van Lowe: Falling
Georgia Bell: Unbound