Kenyérfélék ​és péksütemények nagy könyve 1 csillagozás

A házi kenyérsütés praktikái – a kemencétől a kenyérsütő gépekig
Christine Ingram – Jennie Shapter: Kenyérfélék és péksütemények nagy könyve

A kenyér a világon mindenütt az egyik legalapvetőbb és legkedveltebb élelmiszer. Formája, íze, készítési módja országról országra különbözik – egy azonban közös: a meleg kenyér illatának senki sem tud ellenállni. Ebből a könyvből megtudhatja a kenyérkészítés fortélyait, olvashat a kenyérsütés történetéről, a különböző kultúrák péksütemény-választékáról, és ha kedvet kapott a sütéshez, válogasson a több mint 250 recept közül!

>!
Reader's Digest, Budapest, 2009
512 oldal · ISBN: 9789632890357

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

gjudit8>!
Christine Ingram – Jennie Shapter: Kenyérfélék és péksütemények nagy könyve

Christine Ingram – Jennie Shapter: Kenyérfélék és péksütemények nagy könyve A házi kenyérsütés praktikái – a kemencétől a kenyérsütő gépekig

Kimeríthetetlen kincsesbánya a kenyérfélék és az íz-kombinációk terén. Jó áttekintést nyújt az egyes nemzetek péksüteményieről és sok ötletet kínál az ünnepekre vagy akár a mindennapokra. Talán egy kicsit kevés benne a kovászos és a kézzel készült…


Hasonló könyvek címkék alapján

Korpádi Péter – Patyi Árpád: Palacsinták
Günter Beer – Patrik Jaros: A sütés-főzés enciklopédiája
Fabio Brambilla – Marco Perez: Pompás falatok
Róka Ildikó – Móczár István: Vadételek
A sütés nagy enciklopédiája
Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Fiona Patchett: Nagy sütiskönyv gyerekeknek