A kenyér a világon mindenütt az egyik legalapvetőbb és legkedveltebb élelmiszer. Formája, íze, készítési módja országról országra különbözik – egy azonban közös: a meleg kenyér illatának senki sem tud ellenállni. Ebből a könyvből megtudhatja a kenyérkészítés fortélyait, olvashat a kenyérsütés történetéről, a különböző kultúrák péksütemény-választékáról, és ha kedvet kapott a sütéshez, válogasson a több mint 250 recept közül!
Kenyérfélék és péksütemények nagy könyve 1 csillagozás
A házi kenyérsütés praktikái – a kemencétől a kenyérsütő gépekig

Várólistára tette 1

Kiemelt értékelések
gjudit8>!




Christine Ingram – Jennie Shapter: Kenyérfélék és péksütemények nagy könyve A házi kenyérsütés praktikái – a kemencétől a kenyérsütő gépekig
Kimeríthetetlen kincsesbánya a kenyérfélék és az íz-kombinációk terén. Jó áttekintést nyújt az egyes nemzetek péksüteményieről és sok ötletet kínál az ünnepekre vagy akár a mindennapokra. Talán egy kicsit kevés benne a kovászos és a kézzel készült…
Hasonló könyvek címkék alapján
- Korpádi Péter – Patyi Árpád: Palacsinták ·
Összehasonlítás - Günter Beer – Patrik Jaros: A sütés-főzés enciklopédiája ·
Összehasonlítás - Fabio Brambilla – Marco Perez: Pompás falatok ·
Összehasonlítás - Róka Ildikó – Móczár István: Vadételek ·
Összehasonlítás - A sütés nagy enciklopédiája ·
Összehasonlítás - Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász 100% ·
Összehasonlítás - Tóthné Libor Mária: Limara Péksége 97% ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: Édes békeidők 97% ·
Összehasonlítás - Horváth Ilona: Szakácskönyv 93% ·
Összehasonlítás - Fiona Patchett: Nagy sütiskönyv gyerekeknek ·
Összehasonlítás