Sötét ​vágyak (A Kárpátok vámpírjai 2.) 79 csillagozás

Christine Feehan: Sötét vágyak

A vadregényes Kárpátokban a kiváló doktornő rátalál egy haragvó férfira, aki senkihez sem fogható. Jacques hét évig élt befalazva egy barlangban, karóval a szívében. Túlélte, de emlékei homályba vesztek. Ők ketten szavak nélkül is megértik egymást, és mindketten egy különleges betegségben szenvednek. Vérre van szükségük, talán éppen egymás vérére… Jacques az őrületbe csábítja a nőt, de a férfi sötét vágyaitól teljesedik ki Shea. Vajon a nő a gyógyítója lesz az érzéki fenevadnak, vagy a zsákmánya?
Christine Feehan a New York Times bestsellerszerzője. Több mint negyven regénye került fel eddig a sikerlistákra. A Kárpátok vámpírjai-sorozat a paranormális-romantikus műfaj egyik legtöbbet díjazott alkotása. Az írónő közkedvelt médiaszereplő, sorozatai számos országban eladási rekordot döntöttek.

Eredeti mű: Christine Feehan: Dark Desire

Eredeti megjelenés éve: 1999

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2010
510 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632543918 · Fordította: Gimes Katalin

Kedvencelte 11

Most olvassa 3

Várólistára tette 34

Kívánságlistára tette 17

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
meteoritastar P
Christine Feehan: Sötét vágyak

Ez egy picit jobban tetszett az elso resznel. Erzelmesebb volt. Nem is beszelve az utes kezdesrol. A szereplok se idegesitettek. Nagyon jol bemutatta, hogy min ment keresztul Jacques.
A tortenet picit lassu volt, de miutan megerkeztek a tobbiek, kicsit mozgalmasabb lett a cselekmeny. Raadasul, hiaba volt ez a resz sotetebb, megis tobbszor mosolyogtam, mint az elso resznel.
De meg mindig hianyzik belole valami…de igy is vonz ez a sorozat.
Egyszeruen imadom, mikor alakot valtanak:)):))

/a 4.resz nagyon erdekel:)):)) /

>!
PEvice
Christine Feehan: Sötét vágyak

Tetszett:) jobb volt mint az első… és már a 3. részét is elolvastam … bátran mondhatom hogy a sorozat felfelé ível … jó ideig nem igazán lesz aktivitás részemről az oldalon mert úgy döntöttem elolvasom az eddig megjelent rajondói fordításokat a sorozatból ( ami most 10 és angolul már 26 megjelent)… ajánlom mindenkinek igaz az első nem olyan jó de megéri végig szenvedni mert a többi csak jobb lesz nála:)

>!
Odilia P
Christine Feehan: Sötét vágyak

Sokkal jobb mint az első. Jacques az új álompasim :D Sheát meg imádtam!!!!

1 hozzászólás
>!
Elhaym
Christine Feehan: Sötét vágyak

Könyv több mint 10 éves, egyedi stílusát is szokni kell, történet sem hibátlan, humor sincs benne, ennek ellenére van valami a sztoriban ami megfogja az embert. Nekem tetszett.
Bővebben:
http://elhaym.wordpress.com/2010/11/18/christine-feehan…

6 hozzászólás
>!
Dora_Sullivan
Christine Feehan: Sötét vágyak

Ez is a rész is szerelem volt, bááár egy-két helyen morgolódtam a női főhős miatt… De a férfi főhős miatt, kárpótolva lettem. Jacques bár örültnek, s nem teljesen ép elméjűnek lehetett nevezni, de a kötődése Shea-hoz gyógyító hatással volt rá, amelyet számomra egész jól megfogalmazott, s felvezetett nekünk.

Rendkivüli módon, Jacques miatt nem is egyszer szakadt meg a szívem, s lábadt könnybe a szemem. :$

S már eleve ezért is jár a részemről a maximum csillag…

S megjegyezném még azt is, h nagyon őrültem annak h Gregori is szerepett kapott benne, s nem is kevesett…. Az ő szerepe az egyik jelenetben, olvadásra kényszerintett… Ami miatt szintúgy még inkább alig várom, hogy el érjek az ő könyvéhez… <3 De addig is, még az előtte lévő könyvet, hadd végezzem ki… :-D

>!
Csippi
Christine Feehan: Sötét vágyak

Az első pár oldal után azt hittem, hogy a második rész jobb lesz az elsőnél….no de ami az elején olyan jól elindult a közepe felé megállt a fejlődésben. Az első fejezetek után egy akciódúsabb történetre számítottam. A szereplők itt is szerethetőek voltak…az a nagyszívű vadember belopta magát a szívembe és Shea is egy talpraesett főhősnő, bár néhol már idegesítő volt a nyakassága

>!
Syssy922
Christine Feehan: Sötét vágyak

Az előző résszel nagyon szenvedtem, viszont ezt jobbnak éreztem annál. Ez se volt kiemelkedően jó, de azért annyira nem volt rossz.
Először zavaró volt, hogy mennyi idő eltelt az előző óta. Illetve már az előző könyvnél akartam írni, hogy ez az össze-vissza vérivás egy kicsit fura nekem.
Viszont a szereplőket sokkal könnyebb volt szeretni. Szerintem Shea szerethető karakter, csak kisebb gondjaim voltak vele.
Ennél is majdnem elfelejtettem megemlíteni, hogy a borító is valami borzalmasra sikerült.
Ezek után nem csodálom, hogy nem lettek kiadva magyarul a folytatások.

>!
nekromancia
Christine Feehan: Sötét vágyak

Először furcsa volt a sok monológ jellegű párbeszéd, de megint egy klassz új szereplő jött a könyvbe, és megint egy újabb fordulat fokozza a várakozást a következő könyvhöz.

>!
presh
Christine Feehan: Sötét vágyak

Rémisztő egy könyv. Az egy dolog, hogy rossz, ez előfordul. De ami sokkal rosszabb, hogy a családon belüli erőszakot propagálja.
A pasi egy hisztis óvodás és egy manipulatív erőszaktevő. Minden itt van, ami egy ilyen dinamikát mozgat. Folyamatosan bántja a nőt, miközben zsarolja (ha elhagysz, mindenki bajba kerül), molesztálja (a legtöbb szexjelenetnél a nő tiltakozik), elszigeteli a nőt a korábbi életétől (na ne mondd már, hogy hiányzik a régi életed, ahol sikeres és önálló voltál, te is tudod a lelked mélyén, hogy akkor is rám vágytál), és a nagy büdös szerelemmel kecsegteti.
Még nagyobb baj, hogy „természetesen” happy end a könyv vége.
A főszereplő nő egy nagyon szimpatikus figura, végig drukkoltam, hogy tudjon nemet mondani, és sikerüljön kiszakadnia ebből az őrületből.
Emellé a könyv mellé járnia kéne egy NANE tájékoztató kiadványnak!

>!
Mandy
Christine Feehan: Sötét vágyak

Lényegesebben jobban tetszett, mint az első rész. Jobb volt a történet, a karakterek szerepe is valahogy jobban hozzájárult ahhoz, hogy teljes legyen a történet. Váratlanul ért, hogy a „Vadember” amnéziás, és jön a „hasonszőrű” megmentő.


Népszerű idézetek

>!
enechh

A baj nem is igazán az egyedüllét, hanem a magány. Tömegben is lehetünk magányosak, nem gondolja?

>!
Valkűr

Nem létezhetek nélküled kis vörös hajú. Bennem sötétség honol. Az a vadállat egyre erősebbé válik. Minden pillanatban küzdök, hogy ne veszítsem el az önuralmam. az élettársam az egyetlen, aki megmenthet ettől. Egyedül te segíthetsz rajtam, egyedül te garantálhatod nekem, hogy ne járkáljak a teljes őrületben.

>!
SteamGirl

Szüksége volt Jacques-ra, szüksége volt arra, hogy megérintse a benne lakozó hatalmas erőt. Meg akarta érinteni acélos akaratát. Elképzelte maga előtt és rájött, hogy valamelyest megnyugtatja, és lelassítja a szívverését. Ha magához szoríthatné a férfit, ha érezhetné a karjait maga körül! És ekkor hirtelen, valahogyan, alig érezhető módon valóban érezte maga körül a karját, érezte a férfi szívverését, erőteljes volt, és egyenletes, ahogy fölvette a saját szíve ritmusát.

176. oldal

>!
Nikodéme

Shea haragosan rávillantotta tekintetét a válla fölött. – Persze, igazad van. És ne is álmodj róla, hogy valaha is denevérré változol. – Összerázkódott. – Vagy patkánnyá.
– Pedig lehetnénk egy kicsit fantáziadúsabbak, és megpróbálhatnánk, milyen az, amikor a denevérek és a patkányok szeretkeznek – javasolta Jacques suttogva, miközben a nő érezte a nyakán a forró leheletét.
– Te beteg vagy, Jacques. Nagyon, nagyon beteg.

285. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Karen Chance: Holdvadász
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Jeaniene Frost: Síri csendben
Kresley Cole: Az álmok sötét harcosa
Sherrilyn Kenyon: Ördögi tánc
Nalini Singh: Angyalkard
Lara Adrian: A vámpír vére
Richelle Mead: A szukkubusz dala
T. Kovacsics Aranka: Ezüstfelhő