Dark ​Wolf (Dark Saga 22.) 17 csillagozás

Christine Feehan: Dark Wolf Christine Feehan: Dark Wolf

#1 ​New York Times bestselling author Christine Feehan now delivers her most eagerly awaited novel of all — ten years in the making.

In Dark Lycan, Christine Feehan journeyed into the heart of the Carpathians, and into the souls of two lifemates stirred by the flush of passion and the threat of annihilation. In Dark Wolf, the breathtaking story continues as the bonds of family are imperiled, and the fate of two lovers lies hidden in the seductive shadows between life and death.

Skyler Daratrazanoff always recognized the miracle that was Dimitri Tirunul, a man beyond any dream that had ever engaged her nights. But she was human. Vulnerable. He was Carpathian. Nearly immortal. She was nineteen. He was an ancient. Yet she held half his soul, the light to his darkness. Without her, he would not survive. Caught between the two warring species, Dimitri has spent centuries hunting the undead to keep his people free, and humans safe. He had survived honorably when others… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Piatkus, London, 2014
418 oldal · ISBN: 0349401918
>!
Berkley, New York, 2014
432 oldal · ISBN: 9780425270790

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Trice29 P>!
Christine Feehan: Dark Wolf

A csitri szó mostantól más értelmezéssel bír számomra :o)
Nagyon megszerettem Skylert, Dimitritől pedig nem hiába vártam sokat. Jó történet volt, bár egy kicsit idegesít, hogy a gonosz kiléte még nem tiszta.
Jó volt sok ősivel újra találkozni. A három „gyerek” évődései, sok kellemes pillanatot okoztak nekem, nem lepődtem meg, hogy ők is mi mindenre képesek :o)
Jó élmény volt!

Odilia>!
Christine Feehan: Dark Wolf

Megérte Skylerre várni :-))) nagyon megérte!

Veress_Éva>!
Christine Feehan: Dark Wolf

Nagyon nagyon vártam ezt a könyvet, de a 20 vagy a 23. kötettel nem veheti fel a versenyt. Volt izgalom rendesen, peregtek az események, kaptunk egy ismeretlen összeesküvő fő gonoszt, bár úgy sejtem hogy ebben is egy varázsló keze van. A Lycanok társadalma kissé kaotikusnak tűnik, és a vezetők nem igazán állnak a helyzet magaslatán.
Minden izgalmas háttér esemény ellenére a lényeg itt Dimitri és Skyler szerelmén van. Az én ízlésemhez képest kissé túl könnyen jött az összeborulás, de persze ők egymáshoz tartoznak. Skyler származásában kapcsoltban csupán annyi a tippem, hogy köze lehet egy erőteljes hölgyhöz akinek egy vulkánban szunnyadt a párja. :)
Sok régi szereplővel találkoztunk aminek én nagyon örültem, de Dax és párjának felbukkanására várok már egy ideje, jó lenne róluk is olvasni még. Tetszett de a sorozatban volt már jobb is. Ettől eltekintve nagyon várom a következő könyvet. :)

Zeraphic>!
Christine Feehan: Dark Wolf

Nem is tudom hány rész óta várom Dimitri és Skyler történetét!
Annyira féltem, hogy Skyler gyermekkora miatt sokat kell küzdenie farkasunknak, hogy az övé legyen, főleg ennyi év várakozás után, de szerencsére nem így történt!!!!
Sőt! Meglepetést okozott mennyire kötődik Sky Dimitri-hez, ahogy egy perc gondolkodás után azonnal a keresésére indult, hogy kiszabadítsa.
Paul és Josef voltak a segítői, aminek külön őrültem, nagyon bírtam őket korábban is.
Borzalmas mit műveltek ezek az elvakult Lycan-ok Dimitri-vel. Kőkorszaki kínzás.
Idióták. Fogalmuk sem volt micsoda ő, csak cselekedtek elvakult nézeteik árnyékában.
Nem volt semmi, amit a három „kölyök” véghez vitt. Annyira vicces jelenetek voltak, mikor azt boncolgatták mit fog velük tenni a „rokonság”, úgy mint Gabriel és Lucien páros, a De La Cruz fivérekről nem is beszélve :-)
Szerettem ezt a könyvet is, számomra megunhatatlan a kárpáti nép története.
Alig várom a többi szereplőt.

Maszatostappancs>!
Christine Feehan: Dark Wolf

Skyler és Dimitri nagyon jó páros, sajnálom, hogy Skyler anyjáról még nem derült ki több (fog valaha is?), de valami hihetetlenül vagány módon kűzd az életpárjáért és ha jól láttam Zev történet jön, akinek jó alaposan „megágyaztak” ebben a történetben. Feszültség, szerelem, még mindig tart a konfliktus a vérfarkasokkal, remélem hamarosan megtudjuk, hogy ki az új főgonosz.


Népszerű idézetek

Jucko84 P>!

“Lycans rejuvenate fast. At the very least, blood flow should have ceased. I’m bleeding out here.” He gave an involuntary shiver, his body already growing cold. “Are you going to help or just sit there?”
“I’m calculating the odds that you might use one of the hundreds of weapons you’ve got on you, that you didn’t use on Gunnolf, but should have.” Fen’s voice was thoughtful.
“I’m too damn tired to disarm myself so make up your mind,” Zev said and lay back in the grass.

Jucko84 P>!

Fen sighed. “You know I’m mixed blood. I could call a Carpathian in to give you their blood. It might slow the process.”
“Just give me your damned blood before I pass out.”
“What a wuss,” Fen said, matching the drollness in Zev’s tone.

Jucko84 P>!

Skyler rolled her eyes. “As if. Even I know you don’t think of me that way, Josef. You can hide a lot of things, but not that. There’s no fantasy and no destroyed dreams. Your lifemate is either not born or”—she smirked at him mischievously—“she’s probably one of Gregori’s daughters.”
He groaned and slapped his forehead with his palm. “A curse on you forever for uttering those words, for putting that thought out into the universe. Don’t even think that, let alone say it aloud. Can you imagine Gregori Daratrazanoff as a father-in-law? Sheesh, Skyler, you really do want me dead.”


A sorozat következő kötete

Dark Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sherrilyn Kenyon: Seize the Night
J. R. Ward: Lover Awakened
Kresley Cole: Lothaire
Jeaniene Frost: Home for the Holidays
Larissa Ione: Pleasure Unbound
Jeaniene Frost: Eternal Kiss of Darkness
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Gena Showalter: The Darkest Secret
Jennifer L. Armentrout: From Blood and Ash