Dark ​Song (Dark Saga 30.) 10 csillagozás

Christine Feehan: Dark Song

Stolen from her home at a young age and tormented for centuries, Elisabeta Trigovise is scared to show herself to anyone. Even though she has been rescued and is now safe within the Carpathian compound, she has lived in fear for so long she has no idea how to survive without it. She wants to answer the siren call of her lifemate--but the very thought terrifies her.

Before he found Elisabeta, Ferro Arany was an ancient warrior without emotion. Now that his senses have come alive, he knows it will take more than kind words and soft touches to convince the fractured woman that they are partners, not master and prisoner. For now, he will give her his strength until she finds hers, allowing the steady rhythm of his heart to soothe Elisabeta's fragile soul.

But even as she learns to stand on her own, the vampire who kept her captive is desperate to claim her again, threatening the song Elisabeta and Ferro are writing together.

Eredeti megjelenés éve: 2020

>!
Berkley, New York, 2020
448 oldal · ISBN: 9780593099834
>!
Berkley, New York, 2020
>!
Recorded Books, Prince Frederick, 2020
ASIN: B08CGVNFXL · Felolvasta: Jim Frangione

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Trice29 P>!
Christine Feehan: Dark Song

Annyira szeretem ezt a sorozatot, hogy azt kívánom minél tovább tartson. Annyira komplex világot alkotott az írónő, hogy még most is tud újabb és újabb meglepetéseket okozni. Érzem, hogy ez az ötös szám fontos lesz.
Ferro és Elisabeta is meglepetést okozott. Nagyon megszerettem őket. Ferro sokkal nyitottabb, mint gondoltam, Elisabetára pedig még szavam sincsen. Egyszerűen lenyűgöző.
Tetszett, hogy ebben a részben nagy volt a nyüzsgés, jó volt sokakkal együtt lélegezni. ♥
Várom a következőt.

Fairymysz>!
Christine Feehan: Dark Song

Rájöttem, hogy nem jó dolog ennyi időt kihagyni két kötet között, főleg egy ilyen hosszú sorozat kapcsán. Sokszor elgondolkodtam, hogy az éppen említett szereplő, ki is és hol olvastam róla korábban.
A történet lassúbb volt, kevesebb akcióval majdnem a háromengyedéig, ennek ellenére nem bántam, mert alaposan megismertük Elisabetát és Ferrót. Ezek a nagyon ősi kárpátiak igazán belopták magukat a szívembe.

Ami a fertőzést illeti, igazán nem értettem, hogy olyan okos kárpátiak, mint akár Gary vagy Josef, hogy a fenébe nem jöttek rá rögtön, miről van szó, mikor még nekem is rögtön az volt az első gondolatom, ami végül a megoldás volt. Kicsit hihetetlen számomra, hogy ilyen sokáig tartott rájönni nekik.

Azt hiszem kinéz egy „best of” újraolvasás a sorozatnál, fel kell frissítenem ki kicsoda és mi történt velük. :)

2 hozzászólás
PEvice>!
Christine Feehan: Dark Song

Nagyon szerettem Elisabeta és Ferro történetét. Sok logikus lépést azért nem igen lehetett látni a történetben…. Elisabeta bátya és őárja szereplehetett volna többet :)
Amerikai Kárpátiak így bővült velük, bár én már kíváncsi vagyok mi a helyzet az európaiakkal :)
Bárcsak ne lenne ilyen nagy időbeni távolság a megjelensek között :)

1 hozzászólás
Veress_Éva>!
Christine Feehan: Dark Song

Alapvetően tetszett. Az író mindig kihúz valamit a kalapból, amivel „továbbviszi” az ellenség gonoszságát és a konfliktust amivel dolgozhat a következő könyvekben, még úgy is ha a semmiből kerülnek elő, és sok-sok logikátlanságat is fel lehet fedezni. Szerintem ez a könyvsorozat képes elfeledtetni a logikai, formai kavarokat és egyéb furcsaságokat, mivel a „légkör” a szereplők és a kárpáti nép egyszerűen magával ragad. ezt a könyvsorozatot totálisan szét lehetne boncolni hibák tömkelegével és ellentmondások egész lavinájával kerülnénk szemben, de én személy szerint minden hibájával és logikátlanságával együtt is imádtam. Ferro és Elisabeta karaktere nem hozta azt amire 1 éve várok már, ennek ellenére nagyon jó volt olvasni az Ő történetüket. spoiler Felbukkantak régi kedves szereplők, és Josef is kapott egy kis figyelmet, amit szerintem nagyon is megérdemelt, sőt ettől még sokkal, de sokkal többet is. Kíváncsi leszek mi az igazi oka a bizonytalanságának.
Összegezve: Nem ez lesz a kedvenc könyvem a sorozatból, de tetszett. Aki eddig is olvasta kedvenc Kárpati népünk történeteit az ne hagyja ki ezt se!


A sorozat következő kötete

Dark Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. R. Ward: The Beast
Jennifer L. Armentrout: The Crown of Gilded Bones
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Ilona Andrews: Magic Burns
Kresley Cole: Sweet Ruin
Sarah J. Maas: House of Sky and Breath
Gena Showalter: The Darkest Secret
Joss Stirling: Angel Dares
Thea Harrison: Storm's Heart