Dark ​Promises (Dark Saga 29.) 9 csillagozás

Christine Feehan: Dark Promises

Gabrielle ​has had enough of battles, of wars, of seeing the man she's engaged to nearly lose his life when it isn't even his fight. Once Gary was a gentle and very human researcher. Now he's a fearless and lethal Carpathian warrior with the blood of an ancient lineage coursing through his veins—a man Gabrielle still needs and dreams of with every breath she takes. All she wants is a life far away from the Carpathian mountains, far from vampires and the shadows cast by the crumbling monastery that hides so many terrible secrets. But Gabrielle soon learns that promises made in the dark can pierce the heart like a dagger.

And she isn't the only one in search of answers in the corners of the unknown…

Trixie Joanes has come to the Carpathian mountains in search of her wayward granddaughter, fearing that she has been lured there by something unspeakable. Instead, Trixie has stumbled onto the path of a desperate woman on the run. And they're all fated for the lair of a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Berkley, USA, 2016
384 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780425277355

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
Trice29 P
Christine Feehan: Dark Promises

Végre! Megint egy nagyon jó részt olvashattam, minden szempontból meglepőt. Már az előző részt olvasva éreztem, hogy az ősiek fontosak lesznek, de még mennyire :o) Azt el kell ismernem, hogy ez a rész olyan sokk hatással indult, hogy megijedtem, ezt nem fogom kibírni. Szerencsére minden szép lassan a helyére került. Annyira jó, hogy újabb tehetségek segítik a népet, úgy érzem még mindig, hogy ezt a sorozatot még nagyon sokáig olvasnám :o)

>!
Odilia P
Christine Feehan: Dark Promises

Kár volt az előző részt annyira elrontani. Ez a rész abszolút kedvenc lett!

>!
Veress_Éva
Christine Feehan: Dark Promises

Határozottan jó volt. Persze a sorozatban vannak kiemelkedően jó kötetek, és ez persze csak az én szememben nem ér fel hozzájuk, nagyon érdekes volt. Érdeklődésemet főleg a hihetetlenül félelmetes ősiek tartották fent. Kíváncsi lennék mindannyiuk sorsára. Maga a szerelmi szál, eléggé furcsa volt. Nem mondanám rossznak, csak éppenséggel ez a túlzott még a kárpátiak között is erőszakos dominancia nekem sok. Még mindig jó ez a sorozat! Megint kaptunk egy csomó életpárra váró férfit, reménykedek még egy pár pörgős könyvben!

>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit 
Christine Feehan: Dark Promises

Eszméletlenül jó volt, imádtam. Csodás volt a szuper-nagyi és a két ősi is lenyűgözött. Nagyszerű ötlet volt, hogy 60-as nők is lehetnek életpárok, nem csak a fiatalok. Nem utolsó sorban, ebben a részben aztán tobzódhattunk a fülledt erotikában. A hölgyek képességei is nagyon tetszettek, amivel segíteni tudnak a kolostorban élő ősieken.
Nagyon olvastam volna még, hamar elfogyott.

>!
Maszatostappancs
Christine Feehan: Dark Promises

Klassz volt, hogy végre idősebb hölgyek is párra leltek, hiszen a pasik már így is mindig több száz évesek, végre nem csak a csitrikre buknak :D.
A kolostor lakóival egy hatalmas lehetőséget hozott be az írónő, nagyon kíváncsian várom, hogy mikor kerülnek sorra. Szinte annyi új lehetőséget nyitott a szerző, hogy nem is tudom, még hány résznek fogunk tudni örülni, remélem az új könyvek is legalább olyan izgalmasak lesznek, mint ez volt.


A sorozat következő kötete

Dark Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sherrilyn Kenyon: Seize the night
J. R. Ward: Blood Kiss
J. R. Ward: Lover Awakened
Laurell K. Hamilton: Affliction
Cynthia Eden: Undead Or Alive
Jeaniene Frost: At Grave's End
Marata Eros: Plow
Marata Eros: Brandon
Sunny: Mona Lisa Awakening