Dark ​Promises (Dark Saga 25.) 15 csillagozás

Christine Feehan: Dark Promises

Gabrielle ​has had enough of battles, of wars, of seeing the man she's engaged to nearly lose his life when it isn't even his fight. Once Gary was a gentle and very human researcher. Now he's a fearless and lethal Carpathian warrior with the blood of an ancient lineage coursing through his veins—a man Gabrielle still needs and dreams of with every breath she takes. All she wants is a life far away from the Carpathian mountains, far from vampires and the shadows cast by the crumbling monastery that hides so many terrible secrets. But Gabrielle soon learns that promises made in the dark can pierce the heart like a dagger.

And she isn't the only one in search of answers in the corners of the unknown…

Trixie Joanes has come to the Carpathian mountains in search of her wayward granddaughter, fearing that she has been lured there by something unspeakable. Instead, Trixie has stumbled onto the path of a desperate woman on the run. And they're all fated for the lair of a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Berkley, USA, 2016
384 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780425277355

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Fane


Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Trice29 P>!
Christine Feehan: Dark Promises

Végre! Megint egy nagyon jó részt olvashattam, minden szempontból meglepőt. Már az előző részt olvasva éreztem, hogy az ősiek fontosak lesznek, de még mennyire :o) Azt el kell ismernem, hogy ez a rész olyan sokk hatással indult, hogy megijedtem, ezt nem fogom kibírni. Szerencsére minden szép lassan a helyére került. Annyira jó, hogy újabb tehetségek segítik a népet, úgy érzem még mindig, hogy ezt a sorozatot még nagyon sokáig olvasnám :o)

Odilia>!
Christine Feehan: Dark Promises

Kár volt az előző részt annyira elrontani. Ez a rész abszolút kedvenc lett!

Veress_Éva>!
Christine Feehan: Dark Promises

Határozottan jó volt. Persze a sorozatban vannak kiemelkedően jó kötetek, és ez persze csak az én szememben nem ér fel hozzájuk, nagyon érdekes volt. Érdeklődésemet főleg a hihetetlenül félelmetes ősiek tartották fent. Kíváncsi lennék mindannyiuk sorsára. Maga a szerelmi szál, eléggé furcsa volt. Nem mondanám rossznak, csak éppenséggel ez a túlzott még a kárpátiak között is erőszakos dominancia nekem sok. Még mindig jó ez a sorozat! Megint kaptunk egy csomó életpárra váró férfit, reménykedek még egy pár pörgős könyvben!

Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!
Christine Feehan: Dark Promises

Eszméletlenül jó volt, imádtam. Csodás volt a szuper-nagyi és a két ősi is lenyűgözött. Nagyszerű ötlet volt, hogy 60-as nők is lehetnek életpárok, nem csak a fiatalok. Nem utolsó sorban, ebben a részben aztán tobzódhattunk a fülledt erotikában. A hölgyek képességei is nagyon tetszettek, amivel segíteni tudnak a kolostorban élő ősieken.
Nagyon olvastam volna még, hamar elfogyott.

Maszatostappancs>!
Christine Feehan: Dark Promises

Klassz volt, hogy végre idősebb hölgyek is párra leltek, hiszen a pasik már így is mindig több száz évesek, végre nem csak a csitrikre buknak :D.
A kolostor lakóival egy hatalmas lehetőséget hozott be az írónő, nagyon kíváncsian várom, hogy mikor kerülnek sorra. Szinte annyi új lehetőséget nyitott a szerző, hogy nem is tudom, még hány résznek fogunk tudni örülni, remélem az új könyvek is legalább olyan izgalmasak lesznek, mint ez volt.


Népszerű idézetek

Jucko84 P>!

We lose our ability to see in color and to feel emotion. Both fade slowly so we do not succumb to the madness of our lives being slowly taken from us, but it is wearing after so many years. Each kill we make in the name of justice adds to the darkness. The longer we live, the more difficult it can become. When we find the one woman, our woman, our lifemate, she restores colors and emotions to us. We can feel how perfect and beautiful making love is. We can see her amazing silky skin and feel her hair sliding over our skin. When we kiss it’s a kind of ecstasy, because every feeling is appreciated and felt intensely.

Kapcsolódó szócikkek: Fane
Jucko84 P>!

“Lady, put that silly cross down and tell me what you are doing, because so far, you have shot your lifemate with two darts and thrown a glass vial at him. All of which can be considered disrespectful.”

Kapcsolódó szócikkek: Fane
Jucko84 P>!

“I’ll call them on my cell.” Andre flashed a faint smirk. “Imagine Zacarias with a cell phone. His brothers call him just to make him crazy. And Josef texts him. How do I know this? Zacarias had a few words to say about it to me the last time I saw him.”


A sorozat következő kötete

Dark Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sherrilyn Kenyon: Seize the Night
J. R. Ward: Lover Awakened
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night
Larissa Ione: Pleasure Unbound
Jeaniene Frost: Home for the Holidays
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Gena Showalter: The Darkest Secret
Karen Chance: Hunt the Moon
Lara Adrian: Midnight Awakening