Dark ​Possession (Dark Saga 15.) 18 csillagozás

Christine Feehan: Dark Possession

Christine ​Feehan returns to her uniquely sensual Carpathian world in a novel about the nature of true love and the unnatural forces that can destroy it…

Manolito De La Cruz knew he was dangerously close to turning into a vampire. The last thing he expected after being called back to his Carpathian homeland by Prince Mikhail was to catch the scent of his destined lifemate in MaryAnn Delaney. MaryAnn is human, but she knows all too well the aggressive instincts of Carpathian males. And they're not exactly the kind of men she'd prefer to be bound to for life.

A dedicated counselor for battered women, MaryAnn has a fulfilling life with no room for someone like Manolito, born and bred in the Carpathian mountains, a law unto himself. But when MaryAnn agrees to go to South America to offer guidance to a brutalized young woman, she has no idea a trap awaits her in the sweltering thick of the jungle. She has been drawn there by Manolito himself, who has seductive plans for… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Berkley, New York, 2007
358 oldal · ISBN: 0425217094

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Veress_Éva>!
Christine Feehan: Dark Possession

Manolito nem hozta azt amit elvártam tőle, viszont MaryAnn karaktere vitte a hátán a könyvet. Mind származásában, mind személyiségében az egyik legkedvelhetőbb női karakter a sorozatban. Remélem találkozunk még „vérfarkasokkal”.

2 hozzászólás
Trice29 P>!
Christine Feehan: Dark Possession

Megint nagyon jóóóóra sikerült ez a történet. MaryAnn egyszerűen nagyszerű. Tök jó, hogy egy újabb faj került a képbe, még izgalmasabbá teszi a jövőbeni lehetőségeket. Az árnyékvilágba való utazás nagyon feldobta a kedvemet. Jó volt Vladdal találkozni, akiről eddig csak történeteket hallottunk. Remélem a maradék 2 De La Cruz is megtalálja a párját. Egyre feszültebbé válik a Vápír+Varázslók kontra Kárpátiak és párjaik harc. Lehet ezt még fokozni, remélem igen!

Odilia>!
Christine Feehan: Dark Possession

Nem nyújtja azt, mint a sorozat első részei, viszont tetszett spoiler. Nekem Manolito családja túl középkori.

vklara>!
Christine Feehan: Dark Possession

PAPRIKASZPRÉ????
Hát ezen betojtam, ráadásul nem is egyszer.
Furcsa volt. Valahogy nem tudtam összeegyeztetni a már megismert MaryAnnt a mostani részben nyújtott alakításával. Kirázott a hideg a divatos ruházkodásától, a tételesen felsorolt márkáktól, bár ez sajnos a naccerűűű 365 trilógiának köszönhető. Nem tetszett a folytonos nyafizása. Furának találtam a felsőközéposztály besorolást is, bár lehet, csak a kákán bámészkodtam. Szóval a belépőjével nem nyert meg magának.
De a paprikaszpré nagyon bejött, mindent megbocsátottam neki. És ez így volt jó, mert amikor túltette magát a nyafogáshegyein, maradt a humorzsák oldala, ami a lételemem.
Manolitot kedveltem, ami nem meglepő, de azért nem lépett a legfelső dobogóra.
Ellenben a jaguárférfi, és a jaguár lánykák rögtön szimpatikusak lettek.
Tetszett a szellemvilágban téblábolás, és hogy igazából ha csak röpke percekre, de megjelent Vlad herceg és neje.
Részben eltérő volt az előzményektől, a Lycan vonal újabb lehetőségeket ad a bonyodalmokhoz, és ez jó volt, de természetesen a fő irány a szerelmi kötődés létrejötte.


A sorozat következő kötete

Dark Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Karen Marie Moning: Shadowfever
Sherrilyn Kenyon: Seize the Night
J. R. Ward: Lover Awakened
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night
J. R. Ward: Blood Kiss
Gena Showalter: The Darkest Kiss
Larissa Ione: Pleasure Unbound
Jeaniene Frost: This Side of the Grave