Dark ​Melody (Dark Saga 10.) 19 csillagozás

Christine Feehan: Dark Melody

They were masters of the darkness, searching through eternity for a mistress of the light…

Lead guitarist of the Dark Troubadors, Dayan was renowned for his mesmerizing performances. His melodies stilled crowds, beckoned, seduced, tempted. And always, he called to her. His lover. His lifemate. He called to her to complete him. To give him the emotions that had faded from his existence, leaving him an empty shell of growing darkness. Save me. Come to me.

Corrinne Wentworth stood at the vortex of a gathering storm. Pursued by the same fanatics who’d murdered her husband, she was risking her life by keeping more that one secret. Fragile, delicate, vulnerable, she had an indomitable faith that made her fiery surrender to Dayan all the more powerful. This was the one woman whose loss would destroy him, even as her love promised to heal his soul

Eredeti megjelenés éve: 2003

>!
374 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780843950496

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

brigitta244>!
Christine Feehan: Dark Melody

Érdekes volt ez a része a sorozatnak. Mint megállapítottam az előző részekből az írónő is egyre jobb és jobb lesz egyes regények alatt. Most ebben a regényben előjött több régebben megismert pár és sajnos sokukat nem tudtam hova tenni, névről egyesek ismerősek voltak vagy egy egy utalás miatt. Néha az sem jó ha ennyi része van egy sorozatnak nem tudod megjegyezni a történtek vonalát. Igaz én elég rendszertelenül olvasom a sorozatot így az is hozzájárul a vakfoltokhoz. Az idén ez a 3. kötet amit olvastam. Terveim alapján még az idén max 2 kötetet fogok elolvasni ha összejön minden.
Érdekes volt Dayan története. Nem sokat kellett várnunk arra hogy megtalálja a regényben az élete párját szinte az első oldalakon megtörtént, de sok idő kellett míg be is teljesült és ez nem ártott a regénynek. Végig érzelmes volt ez a regény nem igazán volt harci jelenetek itt az írónő az érzelmekre ment rá. Összességében jó volt ez a kötet is.

Veress_Éva>!
Christine Feehan: Dark Melody

Az előző kötethez képet felüdülés volt. Harc az életben maradásért, gyógyító szertartások tömkelege, vámpírvadászokkal megfűszerezve.

DeathQueen>!
Christine Feehan: Dark Melody

Christine Feehan egy fantasztikus írónő. Ezt már eddig is tudtam, de ez a könyv még jobban ráébresztett erre a dologra. Hiába tudtam, hogy mi lesz a vége a könyvnek, ugyanúgy izgultam végig ezt a könyvet is. Dayan egy ízig – vérig férfi ugyanúgy, mint az összes kárpáti férfi. Ahogy mondani szokták: a „zord” külső érző belsőt takar. Nem sokat kellett arra várni, hogy megtalálja a párját, Corinne – t. Mindent megtesz érte. Corrine pedig egy olyan nő, aki küzd a szeretteiért. Még a saját betegségével is szembeszáll, bár tudja, hogy sokáig úgyse fog kitartani. Lisa – t nagyon nem szerettem a könyvben.

Kicsicsillag123 P>!
Christine Feehan: Dark Melody

Ez tetszett eddig a legkevésbé a sorozatból. Annak örültem, hogy most inkább az érzelmesebb, kicsit lassabban folyó történetszálat próbálta volna követni, csak szerintem nem jött össze. A Kárpáti pasiknál már megszoktam a meglátni és megszeretni dolgot, sőt kifejezetten tetszik is, de általában nagyon szépen le van vezetve, ahogy ebből igazi szerelem lesz mindkét félnél. Na, ez hiányzott most nekem, de nagyon. Már a találkozástól kezdve mindkettőnél insta love volt, és Corinne is úgy viselkedett mintha ezer éve ismerné a pasit. Ráadásul még egyes mellékszereplők is irritáltak (Lisa). Szóval nem, ez a rész nem volt az igazi, de mivel még bőőőven van rész a sorozatból, van idő ezen javítani.

vklara>!
Christine Feehan: Dark Melody

Dayan Daratrazanoff- Corrinne Wentworth
Na igen. Ez a rész igazolta az eddig hiányomat, hogy nekem kell az eddigi szereplők jelenléte is.
Odáig vagyok Julien beszólogatásaiért.
Szeretem, hogy a lányok mennyire jó lelkűek, hogy az első pillanatban a családba fogadták az új életpár beteg leányzót, és a legtermészetesebb módon azonnal a gyógyítására és megnyugtatására koncentráltak.
Az első perctől kezdve szerettem Gregorit, így ismét boldogan üdvözöltem, főleg, hogy még humorkodott is, és vele együtt természetesen Dariust is, akinek ezt a rovására tette. Akivel ráadásul csak most ismerkedtek meg.
Na jó, akkor már Barackot és Syndilt is illendő megemlítenem, kiemelve, hogy Syndil is milyen jól helyre tudja tenni életpárját.
Gary és Cullen már csak hab a tortán, ahogy beilleszkedtek a Kárpátiak világába.
Kíváncsi leszek, hogy Lisának sikerül-e, és mikor esik le neki, hogy ez a társaság azért parányit másabb. Már ha egyáltalán észre fogja venni.
Jó volt, hogy nem kellett hosszadalmas harcolászásokat olvasni, és a témából adódóan kevés volt a szex, bár a vége felé azért igyekezett pótolni az írónő.
Nagyon szerettem Dayan és Corinne olykor fájdalmas, többször vicces beszélgetéseit.
És igen, zsepire is szükségem volt néhány oldalnyi időre.

Trice29 P>!
Christine Feehan: Dark Melody

Ez a rész nagyon meghatott. Igazi gyöngyszem. Kevesebb a valódi akció és sokkal több az érzelem. Zsebkendő is szükséges a mű élvezetéhez. Annyira jó volt a korábbi életpárokat is újra üdvözölni. Igazán letehetetlen darab. Abszolúte kedvenc.

Magika82>!
Christine Feehan: Dark Melody

Egy kissé érzelgős volt nekem, de azért szerettem nagyon.
Nem az a nagyon harcos történet vagy legalábbis más formában. Sok másik szereplő is bejött a történetbe, akikre kíváncsi leszek még a későbbiekben.


Népszerű idézetek

Jucko84>!

„Do I look like a criminal?” His voice held that strange black magic, whispering over her skin so that she shivered, but deep inside her a flame began to burn hotly and spread liquid heat like molten lava throughout her body.
„Even if you're not, you should be totally outlawed,” she blurted out before she could censor her words.
Those black, black eyes glittered with male humor. „I will take that as a compliment. You did not say if you liked my playing.”

Jucko84>!

„You have to hear this recording, Dayan. I've studied music all my life and I have a great ear. I'd swear it was you playing lead guitar.”
„That's because it is me,” he answered truthfully, allowing a mischievous smile to light the dark depths of his eyes.
Corinne blinked up at him. „So that would make you at least a hundred years old. You're so very well preserved, Dayan.”
„Thank you.” He bowed slightly from the waist with a curiously Old World elegance that suited him.
„You're welcome, although if you're thinking of a relationship, I'm afraid it's out of the question. I can't possibly go out with a man who's a hundred years old.”

Jucko84>!

„Every line of every song, every note I've ever played was written for you, played for you. The other half of my soul. My heart. In the hope that you were somewhere in my world and you would hear.”


A sorozat következő kötete

Dark Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Larissa Ione: Pleasure Unbound
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Jeaniene Frost: Bound by Flames
Kresley Cole: Demon from the Dark
J. R. Ward: The Savior
Jennifer L. Armentrout: The Power
Jeaniene Frost: One Foot in the Grave
Karen Chance: Curse the Dawn
Gail Carriger: Changeless
Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness