Dark ​Melody (Dark Saga 12.) 13 csillagozás

Christine Feehan: Dark Melody

They were masters of the darkness, searching through eternity for a mistress of the light…

Lead guitarist of the Dark Troubadors, Dayan was renowned for his mesmerizing performances. His melodies stilled crowds, beckoned, seduced, tempted. And always, he called to her. His lover. His lifemate. He called to her to complete him. To give him the emotions that had faded from his existence, leaving him an empty shell of growing darkness. Save me. Come to me.

Corrinne Wentworth stood at the vortex of a gathering storm. Pursued by the same fanatics who’d murdered her husband, she was risking her life by keeping more that one secret. Fragile, delicate, vulnerable, she had an indomitable faith that made her fiery surrender to Dayan all the more powerful. This was the one woman whose loss would destroy him, even as her love promised to heal his soul

Eredeti megjelenés éve: 2003

>!
374 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780843950496

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
brigitta244
Christine Feehan: Dark Melody

Érdekes volt ez a része a sorozatnak. Mint megállapítottam az előző részekből az írónő is egyre jobb és jobb lesz egyes regények alatt. Most ebben a regényben előjött több régebben megismert pár és sajnos sokukat nem tudtam hova tenni, névről egyesek ismerősek voltak vagy egy egy utalás miatt. Néha az sem jó ha ennyi része van egy sorozatnak nem tudod megjegyezni a történtek vonalát. Igaz én elég rendszertelenül olvasom a sorozatot így az is hozzájárul a vakfoltokhoz. Az idén ez a 3. kötet amit olvastam. Terveim alapján még az idén max 2 kötetet fogok elolvasni ha összejön minden.
Érdekes volt Dayan története. Nem sokat kellett várnunk arra hogy megtalálja a regényben az élete párját szinte az első oldalakon megtörtént, de sok idő kellett míg be is teljesült és ez nem ártott a regénynek. Végig érzelmes volt ez a regény nem igazán volt harci jelenetek itt az írónő az érzelmekre ment rá. Összességében jó volt ez a kötet is.

>!
Veress_Éva
Christine Feehan: Dark Melody

Az előző kötethez képet felüdülés volt. Harc az életben maradásért, gyógyító szertartások tömkelege, vámpírvadászokkal megfűszerezve.

>!
DeathQueen
Christine Feehan: Dark Melody

Christine Feehan egy fantasztikus írónő. Ezt már eddig is tudtam, de ez a könyv még jobban ráébresztett erre a dologra. Hiába tudtam, hogy mi lesz a vége a könyvnek, ugyanúgy izgultam végig ezt a könyvet is. Dayan egy ízig – vérig férfi ugyanúgy, mint az összes kárpáti férfi. Ahogy mondani szokták: a „zord” külső érző belsőt takar. Nem sokat kellett arra várni, hogy megtalálja a párját, Corinne – t. Mindent megtesz érte. Corrine pedig egy olyan nő, aki küzd a szeretteiért. Még a saját betegségével is szembeszáll, bár tudja, hogy sokáig úgyse fog kitartani. Lisa – t nagyon nem szerettem a könyvben.

>!
Trice29 P
Christine Feehan: Dark Melody

Ez a rész nagyon meghatott. Igazi gyöngyszem. Kevesebb a valódi akció és sokkal több az érzelem. Zsebkendő is szükséges a mű élvezetéhez. Annyira jó volt a korábbi életpárokat is újra üdvözölni. Igazán letehetetlen darab. Abszolúte kedvenc.

>!
Magika82
Christine Feehan: Dark Melody

Egy kissé érzelgős volt nekem, de azért szerettem nagyon.
Nem az a nagyon harcos történet vagy legalábbis más formában. Sok másik szereplő is bejött a történetbe, akikre kíváncsi leszek még a későbbiekben.


A sorozat következő kötete

Dark Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sherrilyn Kenyon: Seize the night
Jeaniene Frost: Destined for an Early Grave
J. R. Ward: Lover Awakened
Laurell K. Hamilton: Affliction
Lara Adrian: Kiss of Midnight
Mark L. Van Name – Diana Rowland – Tanya Huff – Caitlin Kittredge – Gina Massel-Castater – Toni L. P. Kelner – Sarah A. Hoyt – Ticia Drake Isom – Dana Cameron – John Lambshead: The Wild Side: Urban Fantasy with an Erotic Edge