Dark ​Magic (Dark Saga 4.) 23 csillagozás

Christine Feehan: Dark Magic Christine Feehan: Dark Magic Christine Feehan: Dark Magic

Young Savanna Dubrinski is a mistress of illusion. A world-famous magician capable of mesmerizing millions. But there was one--Gregori, the Dark One--who held her in terrifying thrall. Whose cold silver eyes and heated sensuality sent shivers of danger, of desire, down her slender spine. With a dark magic all his own, Gregori-the implacable hunter, the legendary healer, the most powerful of Carpathian males-whispered in Savannah's mind that he was her destiny. That she had been born to save his immortal soul. An now, here in New Orleans, the hour had finally come to claim her. To make her completely his in a ritual as old as time…and as escapable as eternity.

Eredeti megjelenés éve: 2000

>!
Avon, New York, 2010
358 oldal · ISBN: 9780062019516
>!
Piatkus, 2007
320 oldal · ISBN: 9780749937614

Kedvencelte 4

Most olvassa 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
vIVIv
Christine Feehan: Dark Magic

Ez a rész, még mindig nem az a rész ami után eszeveszetten akarja az ember a folytatást.
Savanna számomra úgy a könyv közepéig volt idegesítő, nem is értettem miért harcol az ellen amiről tudott, hogy úgyis bekövetkezik…és titokban vágyott is rá. Persze Gregori túlontúl basáskodó és tipikus azt csinálod amit én mondok ha tetszik ha nem hozzáállása nyilván engem is az őrületbe kergetne, de amikor jó oka volt rá, akkor persze megértettem. Üde színfolt volt a könyvben Gary. :) Akit remélem még viszont fogunk látni a későbbiekben annak ellenére, hogy csak halandó. Jól kezelte ami történt, bátor is volt, annak ellenére, hogy belül halálra izgulta magát, de mégis számíthatott rá a két főhős amikor bajba kerültek. És tetszett, hogy megbírkózott a történtekkel, halálesetekkel és nem engedte meg a Kárpátinak, hogy kitörölje az emlékeit.
A harc a fő ellenséggel továbbra is gyenge számomra, én legalábbis nem izgultam magam halálra tőle.
Továbbra is várom azt a kötetet, ami végre meghozza számomra az áttörést ezzel a sorozattal kapcsolatban. Hiszen, ami ilyen sok részes, akkor csak jó lehet….kérdés, mikortól???

>!
Veress_Éva
Christine Feehan: Dark Magic

A második kötetben még pocaklakó Savana már felnőtt nő, és Gregori az életpárja. Kissé feszült első pár fejezet aztán kellemes összeszokás. néhány vámpírvadásszal megfűszerezve.
Az eddigi könyvek közül talán ez tetszett a legjobban, de még mindig nem kiemelkedő.

>!
DeathQueen 
Christine Feehan: Dark Magic

Már nagyon vártam ezt a történetet. Valamiért Savanna idegesített az elején, de megbékéltem vele. Hiszen ő az, aki Gregori sötétségét „elűzte”. Gregori meg hiába próbál főnökösködni felette… nem megy neki :D Csak az akaratát tudja rákényszeríteni. Összességében tetszett a Gyógyító története!

>!
Syssy922
Christine Feehan: Dark Magic

Nekem itt nagyon fura volt, hogy már a sorozat negyedik részénél eljutottunk oda, hogy az első könyv szereplőinek a gyerekéről szól egy önálló kötet. Eddigi könyv sorozataimban ez csak később fordult elő, főleg, ha ilyen sokrészes, de mindegy.
Amúgy mivel azt se szerettem, ennél se reménykedtem semmiben. Így nem is kellett akkorát csalódnom. Itt is idegesítettek a viselkedésükkel a főszereplők.

>!
Dora_Sullivan
Christine Feehan: Dark Magic

Csillagos…csillagos…csillagos 10-est is megért nálam Feehan ezen könyve. Ha az eddigi köteteknek a körívét szerettem, s tettszettek is, akkor ezt meg egyenesen IMÁDTAAAM!!!! <3
Minden egyes pórusát, sorát. S mindent amiről szólt. ^^

A harmadik kötet során, s után minden reményem a női karakterben, Savannah kezében volt. S merem azt mondani, s állítani, hogy úgy volt meg minden reményem benne, mint ahogyan a népüknek, s Gregori-nak az életpárjának.

Reménykedtem abban, hogy általa már nem egy idegtépő, hisztis, teljesen ellenszenves karaktert kapok, s ismerek meg. Mert ha ő is ugyanolyan lett volna mint, amilyen Alexandria volt, akkor ez lett volna az utolsó kötet, a Kárpátok vámpírjaiból amit elolvastam…

De, hogy azt kaptam, amire már az első részek óta leginkább vágytam, hatalmas megkönnyebbülés volt a számomra, és mellette hatalmas boldogság is. Nem csak az első pillanatokban kezdve bírtam, s kedveltem Savannah-t, hanem végig… sőt mi több imádtam.
Imádtam, ahogyan meglátta Gregoriban azt amit más nem, s hogy soha egy pillanatra se hagyta, hogy Gregori vissza-visszatérjen a sötétbe, s a bűntudat és önutálat rejtelmébe.
Imádtam, hogy mindig megmentette Gregorit, és ahogyan ellenszegült is neki… De sohasem azon az idegesítő, negatívum módon mint az elődei. Hanem, hogy bár bántotta, hogy Gregori ennyire védelmezni akarja őt, de mellette, miként a férfi elméjében is láthatta s kiolvashatta belőle, hogy az csak félti őt, s tényleg mi mindennel járna az, ha engedné, hogy azt tegye amit akarna, az csak rosszabb, s fájdalmasabb lenne számára – , s aztán mégis visszavonult. De a férfi elméjében maradva, mindig ott volt akkor amikor az szükséges volt. S, hogy mindez mellett, támogatta a férfit, s hogy nem hagyta, hogy amaz bemagyarázzon még saját önön magának is olyas valamit, aminek nincsen igazságalapja…
S imádtam, ahogyan Gregori mellette, fel-fel engedett, s hogy olyan arcát, s oldalát is megmutatta nekem, amely által még inkább csak megdobogtatta a férfi a szívemet.

De, hogyha már Gregoriról van szó, akkor ő róla is elmondanék egy-két szót.
Magához a karakterhez, már az első kötetben vonzott valami… valami, gondolom én hasonlót, mint a körülötte lévőket, hogy szeretnék hallani még a hangját (annak ellenére is, hogyha félelmetes az aurája, s a tekintete is, s a képességei is.
S ahogyan felbukkant a második, majd a harmadik kötetben is, egyre csak bele-bele szerettem… míg végül a saját történetében, totálisan belezúgtam. Imádtam, s szerettem olvasni a humoros, szelíd oldalát, akárcsak a védelmező oldalát is. <3

S bár az igaz, hogy többször megkönnyeztetett, s megszakadt a szívem nem is egyszer Gregori miatt, ezen belül mégis, a leg-leg-leg kedvencem lett az ő(k) történetük, amely totál elrabolta a szívemet. <3 <3 <3

Ennek hatására, már biztos, hogy nem hagyom félbe a sorozatot, hanem tovább olvasom, még akkor is, ha netán a következő rész főhősnője netán fel-fel bosszantana… De bízom benne, hogy Julian (Aidan ikertestvére), az életpárja majd, enyhíteni fog rajta, s hogy kárpótol majd érte. :D ;)

UI: S hozzáfűzésként, felemlíteném Gary-t is, aki ember létére, amit s, ahogyan Gregoriért és Savannah-ért tett, nos nem csak az ők kedvelésüket, s bizalmát kapta meg, ha nem az enyémet is. :)

>!
Fairymysz
Christine Feehan: Dark Magic

Ez most iszonyatos csalódás volt. Annyira, de annyira vártam Gregori és Savanna könyvét és a könyv feléig csak fogtam a fejem, hogy ez meg mi?
Savanna idegelt, Gregori egy arrogáns, nagyképű hímsoviniszta volt.
Az egész könyv akkor kezdett érdekessé válni, amikor megjelent Gary. Remélem, hogy vele még találkozunk, mert hatalmas fazon.
Most elkezdtem félni Juilan könyvétől is.
Könyörgöm, mondja valaki, hogy hamarosan lesz is valami a történetekben nem csak a ráismertem az életpáromra-folyton dugom-meg akarom védeni-harcolunk egymással-dugunk-dugunk-szerelmesek vagyunk- és közben alig történik valami izgalmas akció. Ugye most már elmegy valamilyen irányba a sztori? Mert, ha ez megy 30 akárhány köteten keresztül, nemsokára feladom. :(

>!
Csippi
Christine Feehan: Dark Magic

Öröm volt végignézni, ahogy az a morgó medve Gregori, Savanna hatására kezesbáránnyá változik……na jó, ha nem is kezesbáránnyá….de egy kezelhető, nagyszívű, védelmező morgó medvévé.
Bár a kapcsolatuk rázósan indul (…és itt elég szépen fogalmaztam), de elképesztő, hogy mi ki nem kerekedett kettejük történetéből. Magasak voltak az elvárásaim e párral kapcsolatban…elvégre ez volt az általam leginkább várt rész, ahol Gregori jégpáncélja is megolvad…de be kell ismernem Gregori és Savanna túlszárnyalták az elvárásaimat.
Külön piros pont Savannának, akinek a „függetlenségéért való harca” nem csapott át hisztibe.
Végkövetkeztetésképpen csak annyit, hogy nekem is kell egy saját morgó medve Gregori!!!

>!
Kiera
Christine Feehan: Dark Magic

nagyon vártam már ezt a kötet, hiszen már az első részben kiderült, hogy ők ketten egy pár lesznek. szerettem Gregorit, mert tudott romantikus is lenni és volt kitartása, még a legvégén is. Savannah szerintem nem különbözött egyik nő főhőstől se. amit kicsit furcsállottam, hogy egyedül ő volt az aki nőként ebben a környezetben nőtt fel, szóval neki aztán tudnia kellett, hogy mire is számítson és mégis néhány helyzetben olyan értetlen volt. azt a jelenetet, ahol lényegében „bevezetik a társaságba” nem is értettem, amikor mindig is tudtuk ki lesz a társa. nem csak ennek a történetnél a korábbiakban is vannak olyan jelenetek, amelyek annyira vontatottak, hogy majd bealszok rajtuk.

>!
Kicsicsillag123
Christine Feehan: Dark Magic

Félve kezdtem neki ennek a résznek, mert Gregori valahogy nem igazán keltette fel az előzőekben az érdeklődésem. Az eleje sajnos ezt a benyomást erősítette, sem Gregori-t sem Savannah-t nem tudtam kedvelni. Gregori túlásgosan parancsolgatós volt nekem, Savannah meg túl makacs és önfejű. Nem értettem, hogy Savannah miért annyira elutasító mikor Kárpátiként ő aztán igazán tisztában kéne lennie mit is jelent egy életpár. Jó értem én még túl fiatal de akkor is. Viszont szerencsére nem adtam fel és folytattam. Úgy majdnem a felétől kezdtem észrevenni a változást mindkettejükön és azon kaptam magam, hogy megszerettem őket. Savannah-nak feltűnt a nem hisztis énje, Gregorinak meg az engedékenyebb, humorosabb oldala. Vicces volt, ahogy próbálkozott poénkodni :D. Gary megjelenésétől pedig csak még jobb lett. Nagyon kedveltem a pasast. Azt viszont sajnáltam, hogy Raven és Mikhail még csak egy rövid időre sem tűntek fel. Én hiányoltam őket. A sztori érdekes volt, a megfelelő mennyiségű akció volt benne. Szóval amilyen rosszul indult, annyira megtetszett a végére, úgyhogy mindkettőt figyelembe véve kiegyeztem 4 csillagban.


A sorozat következő kötete

Dark Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Chloe Neill: Blood Games
Patricia Briggs: Night Broken
Larissa Ione: Sin Undone
Laurell K. Hamilton: Affliction
Larissa Ione: Desire Unchained
J. R. Ward: The Shadows
Lara Adrian: Kiss of Crimson
Deborah Harkness: Shadow of Night
Kerrelyn Sparks: Be Still My Vampire Heart