Dark ​Guardian (Dark Saga 9.) 18 csillagozás

Christine Feehan: Dark Guardian Christine Feehan: Dark Guardian Christine Feehan: Dark Guardian Christine Feehan: Dark Guardian

They were masters of the darkness, searching through eternity for a mistress of the light….

He ran with the wolves…materialized from the mists…hijacked the very heavens to his whims.

He was the dark guardian of his people. So how, after centuries of a bleak, soulless existence had he, Lucian Daratrazanoff, suddenly come to crave petite, curvy, colorful lady cop Jaxon Montgomery, who foolishly made it her life's work to protect others from harm?

Fiercely daring, Jaxx would sacrifice anything to shield others-- particularly since a deadly menace dogged her every footstep, threatening all who got close to her. And strangely seductive, piercingly erotic Lucian was no exception. Lucian was powerfully, perilously mesmerizing--oddly gentle yet clearly a born predator. He had vowed to possess her, to guard her for all time. Yet with his every thirsty kiss, was he drawing Jaxon more deeply into danger . . . and his dark, mysterious desires?

Eredeti megjelenés éve: 2002

>!
Piatkus, 2011
384 oldal · ISBN: 9781405514262
>!
HarperCollins, London, 2010
390 oldal · ASIN: B003P2VMXY
>!
Avon, New York, 2010
384 oldal · ISBN: 9780062019493

4 további kiadás


Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Fairymysz
Christine Feehan: Dark Guardian

Teljes értékelés: https://varazsskatulya.wordpress.com/2018/11/12/olvason…

… És végre eljött Lucian könyve is, amit Gabriel után nagyon vártam. Mivel már az előző kötetben elárulta nekünk Francesca, hogy él Lucian életpárja, nem volt nagy meglepetés, hogy meg is találja a lányt.
Azonban, a lány kiléte annál inkább meglepetés volt.
…Nagyon élveztem a Jaxx és Lucian közötti szópárbajokat, azt, ahogy Jaxx folyton meg akarta védeni a párját. Vicces volt Jaxx “tagadása”, aki nem akarta elfogadni mindazt, amit megtudott Lucianról, a vámpírokról és a Kárpátiakról. Nagyon jókat nevettem, minden egyes új felfedezésen és amit soha nem akart tudni.
…Az egyetlen dolog, amit nagyon hiányoltam, az az előző kötetben meglévő kapcsolat Gabriel és Lucian között. Annyira megszoktam, hogy folyton egymást keresik, hogy mindent megbeszélnek egymással, hogy hihetetlen volt számomra, hogy szinte a könyv végéig Lucian nem is kereste a kapcsolatot ikertestvérével.

>!
DeathQueen
Christine Feehan: Dark Guardian

Már vártam a másik Daratrazanoff testvér történetét. Kicsit megsajnáltam a könyv során. Jaxon mindig engedetlenkedik neki. Kivéve, amikor nem, mert kénytelen rá hallgatni bizonyos kérdésekben. Egyébként látszik a történeten, hogy egy kicsit más, mint az eddig megírt részek. Jaxon – ban az tetszett a legjobban, hogy mindig mások biztonságát helyezi előtérbe a sajátja helyett. Lucian meg az a tipikus alfahím, aki megvédi az asszonykáját :D

>!
brigitta244
Christine Feehan: Dark Guardian

Ezt a történetet is nagyon szerettem. Ez is az írónő fejlődését mutatja, hogy egyre külömbözöbb történeteket ír. És nem érzem azt, hogy úgyanazt a történetet akarja lenyomni a torkomon. Lucian léléktársa most teljesen más volt mint az eddigiek. Kimert állni magáert nem arra várt, hogy a párja megvédje.

>!
Veress_Éva
Christine Feehan: Dark Guardian

Ha nem lett volna az előző kötet talán adtam volna neki több csillagot, de így….
Alapvetően mind felépítésében mind karakterileg sablonosan követi az előző könyveket. Lucian karaktere jobban tettszett az előzmény kötetben ahol „csak” mellékszerepet kapott. Többet vártam volna. Jaxx karaktere olyan semmilyen. Szó mi szó nem ez lesz a kedvencem a sorozatból.

>!
Maszatostappancs
Christine Feehan: Dark Guardian

Nagyon kíváncsi voltam Lucian történetére, minthogy ő mint leghatalmassabb van mindenhol „bevezetve”. Ami tetszett, hogy a történetben mégsem döntött el minden kérdést a hatalmával, hanem próbált lehetőséget adni Jaxonnak, hogy elfogadjon történéseket és próbálta őt egyenlő partnerként kezelni. Ez az első könyvekben szinte elképzelhetetlen volt, úgy látszik idővel az írónő is határozottabb női hősök felé mozdul el.

>!
Trice29 P
Christine Feehan: Dark Guardian

Tetszett ez a rész is. A legjobban az tetszett, hogy Jaxon még kárpátiként is képtelen volt kibújni rendőr mivoltából. Lucian pedig egy álom :o) Úgy véltem, hogy egy ilyen korú kárpátiban már alig van önfegyelem és ezt teljesen megcáfolta. Talán Ő volt a leggondoskodóbb eddig. Jó lett volna az esküvőt is végigkövetni, kár érte.

>!
Magika82
Christine Feehan: Dark Guardian

Gabriel után Luciant imádom a legjobban, bár picikét hiányzott a testvérek közti szoros kapcsolat, ami Gabriel történetében benne volt. De ez a könyv is nagyon tetszett.
Jaxon és Lucian páros pedig nagyon is szerethető.
Sokat kuncogtam Jaxon harcán önmagával, szegényke, tényleg egy roppan erős nőszemély, de valahogy nagyon összejöttek a dolgai és hiába próbálta megmutatni az erős személyiségét Luciannak, nem igazán jött össze. Főleg, hogy hozzá képes egy apró szőkehajaú nő :-)


A sorozat következő kötete

Dark Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sherrilyn Kenyon: Seize the night
Chloe Neill: Blood Games
Patricia Briggs: Night Broken
Alexandra Ivy: Embrace the Darkness
Laurell K. Hamilton: Affliction
Nalini Singh: Archangel's Enigma
Lara Adrian: Midnight Awakening
Deborah Harkness: Shadow of Night
Kerrelyn Sparks: Be Still My Vampire Heart