Dark ​Ghost (Dark Saga 24.) 15 csillagozás

Christine Feehan: Dark Ghost

In ​the new novel by the #1 New York Times bestselling “queen of paranormal romance,” (J.R. Ward) a wounded warrior and a woman on the run find salvation, passion and unimaginable danger in the ghostly darkness of the Carpathian Mountains…

He wasn’t civilized or tame. He had his own code and he lived by it.

Monk. Bounty hunter. Vampire slayer. Andre Boroi has spent centuries battling the undead, holding out against the dark with honor. But now, gravely wounded by master vampire Costin Popescu, Andre will be easy to track—his spilled blood marking the killing trail for Popescu and his hungry band of underlings. Andre’s only chance is to disappear into the gray mist of the Carpathians. To wait. To hope.

She had a healing touch and a scent that was his lifeblood.

In the mountains in search of a precious crystal, geologist Teagan Joanes suddenly finds herself hunted by those she once trusted. Then she comes across the… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Berkley, New York, 2015
368 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780425277331
>!
Berkley, New York, 2015
368 oldal · ASIN: B00SI0B9JK

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Trice29 P>!
Christine Feehan: Dark Ghost

Továbbra is nagyon szeretem ezt a sorozatot. Ez a rész újra a minimalista stílusra váltott. Kevés szereplő, erős érzelmek. Jó volt újabb ősiekkel ismerkedni, megismerkedni reményt adó tehetséggel. Ugyanakkor nekem hiányoztak a többiek. Remélem a következő részben róluk is hallunk :o)

Zeraphic>!
Christine Feehan: Dark Ghost

Természetesen továbbra is kedvenc nekem a Kárpátok vámpírjainak sorozata.
Lehet, hogy egy stílusban íródnak, de valahogy ezért is tetszik…..meg persze a rengeteg szívmegállító kárpáti harcos miatt :-)))

A természetfeletti képességekkel rendelkező nők egyre jobb és hatásosabb adottságokkal vannak felruházva.
Teagan szerintem az egyik leghasznosabb tulajdonságot birtokolja, mellyel segíteni tud majd a többi harcoson, akik még nem találták meg párjukat, és kezdik feladni a szó szerint szürkébe borult életet.
Nem semmi, hogy milyen „haverja” volt neki, kiderült, hogy egy őrült spoiler.
Hurrá. Köszönjük szépen.

De végül Andre őt is lerendezte, nem is akárhogyan :-))))
A korábbi regényekben már felfigyeltem a Boroi harcosra, szerettem is volna neki egy külön könyvet. Szerencsére ez be is következett.

Jó páros voltak Teagan-el, bár még van mit csiszolódniuk :-)))
De azt hiszem nem lesz ezzel gond. Főleg, ha még sokszor áztatják magukat a barlang meleg forrásaiban…

Maszatostappancs>!
Christine Feehan: Dark Ghost

Folyamatosan olyan érzésem volt, mintha a lényeget kivágták volna a történetből és csak egymás testének felfedezéséről szólna. Annyi kérdésem lett a végére Teagan családja kapcsán, és egyre sem válaszolt a szerző… dúrva zsarolás, hogy most tényleg lelkesen várom a következő rész(eke)t, pedig épp szünetet terveztem tartani a sorozatban. Andre és Teagan párosa számomra nem volt annyira izgalmas és hiányoztak a többiek.

Jucko84 P>!
Christine Feehan: Dark Ghost

Néhány hónap Dark saga-pihenő után vettem fel újra a fonalat a Dark Ghosttal, és mintha nem is hagytam volna abba. De ah, Christine! Hogy nem unod még ezeket a két fejezet után „én a tied-te az enyim” és röpködnek az orgazmusok és még csak fél nap se telik el az első tali óta kapcslatokat? Mert huszonakárhány kötetből jó, ha egy maroknyinál adtál időt arra, hogy a párok összeismerkedjenek. Itt se jött volna rosszul, mert valahogy hiányzott kettejük közül a kémia… jó, a dugi-vugi az nagyon ment nekik – főleg, hogy Teagan még ártatlanka is –, de ennél azért több kell(ene). Andre meg hozza a szokásos kárpáti hímet, de igazából ennyi. Nagyon langyos kis folytatás volt ez ahhoz képest, hogy voltak ennél sokkal kirobbanóbb, izgalmasabb részek is. Egynek azért elment.


A sorozat következő kötete

Dark Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sherrilyn Kenyon: Seize the Night
Patricia Briggs: Silver Borne
J. R. Ward: Lover Awakened
Richelle Mead: Bloodlines
Kresley Cole: Lothaire
Jeaniene Frost: Home for the Holidays
Larissa Ione: Pleasure Unbound
Ilona Andrews: Magic Burns