Dark ​Fire (Dark Saga 6.) 31 csillagozás

Christine Feehan: Dark Fire Christine Feehan: Dark Fire Christine Feehan: Dark Fire Christine Feehan: Dark Fire

„There is always a price to pay.”

So Darius warned her when she accepted a position with his travelling troupe. And gazing mesmerized at the merciless slash of his mouth, the implacable resolve of his face, the soulless emptiness of his black eyes, Tempest was afraid to ask what it was.

She had always been different, apart from others. From the moment his arms closed around her, enveloping her in a sorcerer's spell, Darius seemed to understand her unique gifts. But did his kiss offer the love and belonging she sought, or a danger more potent than his own panthers?

Somewhere deep inside herself, Tempest realised she knew the answer. She had no choice but to accept the velvet stroke of his tongue, submit to the white-hot heat piercing her skin, welcome an erotic pleasure like no other…

Eredeti megjelenés éve: 2001

HarperCollins, London, 2010
406 oldal · ASIN: B003P2WBNO
Avon, New York, 2010
390 oldal · ISBN: 9780062019455
Piatkus, London, 2007

Kawaii_vIVIv>!
Christine Feehan: Dark Fire

Eddig nem igazán mutatott újat az írónő. Ugyanaz történik minden könyvben, egyáltalán nincs min izgulni, a séma tökugyanaz. Tehát ha egyet olvastál, olvastad mindent… :( (Bár nagyon remélem ez hamarosan változni fog és fog újat mutatni a folytatásokban) Nincs sok minden ami motiváljon a folytatásra, mivel tudod hogy mi fog történni, de komolyan…Persze ettől függetlenül mégis birizgálja a csőrömet, a mi van ha a következő kötet mégis más lesz :D (tudom, bolond ábrándok XD)
Viszont Darius és Tempest helyesek voltak együtt, a lányt tényleg mindig megtalálták a bajok. :)
Viszont Darius is, ahogyan a többi hím túlzásba viszi a dolgot ezzel a megvédelek mert az enyém vagy, csináld amit mondok és kész, te nem dönthetsz én döntök maradj itt stb. Én is kiakadnék, mi az, hogy vki megmondja, hogy mit csináljak??!! Pfff na ne már xd
Az ellenség továbbra is nevetséges..ez a szál bizony nem viszi a hátán a történetet. Kár érte, remélem később jönnek komolyabb ellenfelek is.

Demise P>!
Christine Feehan: Dark Fire

Na, ez még rosszabb, mint az előző.
A 10. résznél megállok, ha nem javul a dolog.

Veress_Éva>!
Christine Feehan: Dark Fire

Nem tudom igazán megmagyarázni, hiszen alapösszetételben ez sem különbözött a többitől, mégis eddig ez a könyv tetszett a legjobban. Darius nálam egyértelmű favorit.
Ha az írónő kicsit többet fektetne a rejtély és az izgalmi faktorra akkor a könyvek akár remekek is lehetnének. Sajnos a sablon egyenlőre már alap. Domináns pasi, vonakodó életpár…. Mindennek ellenére valamiért így is kíváncsi vagyok a folytatásra.

Odilia>!
Christine Feehan: Dark Fire

nem tetszett annyira, nekem kicsit vontatott volt. De Rusty imádnivaló kiscsaj, aki simán örületbe kergeti Dariust.
Barack mellékszál nayon tetszett :-)))

katalinko>!
Christine Feehan: Dark Fire

Dariusnak pont egy ilyen erős nőre volt szüksége mint Tempest, nagyon tetszett a történetük. Tempest már az első perctől megkedveltem. Örülök Sydnill-nek is, remélem a történtek után még boldog lesz.

DeathQueen>!
Christine Feehan: Dark Fire

Már az elejétől kezdve imádtam Tempest karakterét. Aranyosak voltak Dariussal. Egy idő után kezdtem megsajnálni a pasit, mert Rusty állandóan megszökött előle :D Nem kis fejfájást okozva ezzel :D Barack és Syndil mellékszála is nagyon tetszett.

Kicsicsillag123 P>!
Christine Feehan: Dark Fire

Eddig ez tetszett nekem a legjobban a sorozatból, bár meg nem mondom miért. Történetileg ugyanis egyáltalán nem különbözik elődeitől. Ami előzőleg tetszett az meg volt most is, viszont éreztem valami pluszt is a dologban amit nem tudok megmagyarázni. Ez lett az én könyvem na. Dariust és Tempest-et is nagyon kedveltem. A párducok is nagy kedvenceim voltak. A mellékszál is aranyos volt de különösebben nem kötött le. Folytatni mindenképp fogom, ez a rész újabb löketett adott ahhoz, hogy ne hagyjam abba.

brigitta244>!
Christine Feehan: Dark Fire

Nem bántam meg, hogy folytattam végre a sorozatot. 2015- ben 5 részt olvasta el az év végén és úgy éreztem jöhet a folytatás. Úgyanazt a sémát követtük, mi t eddig a féfi kimondja a szavakat amivel hozzáköti a nőt magához annak ellenére, hogy ő nem akkarja, de egy idő után mégis elfogadja. Remélem azért majd lesz ezen is változás hisz 25 könyvön csak nem úgyanezt fogjuk olvasni. Szerettem ezt a párost ahogy Tempest mondig bajba került és segítségre szorult, de életpárja mindig megmentette.

Nene>!
Christine Feehan: Dark Fire

Vártam Darius történetét, de valahogy mégsem nyerte el a tetszésem, jobbra számítottam! :( Volt benne 1-2 érdekes karakter, de semmi extra.

Trice29 P>!
Christine Feehan: Dark Fire

Továbbra is tetszik a sorozat. Ebben a részben újra a történet volt erős. Darius nem lett a kedvencem, ahhoz Ő egy kissé túl merev. Tempest viszont ügyes, talpraesett, vagány csaj. Szimpi volt. Tetszett a párduc szál is, kellett a változatosság a farkasok után :o)

Dark Saga sorozat · Összehasonlítás