Dark ​Dream (Dark Saga 7.) 17 csillagozás

Christine Feehan: Dark Dream Christine Feehan: Dark Dream Christine Feehan: Dark Dream Christine Feehan: Dark Dream

She’s known him since she was fifteen. Every night, he is with her: his face, his voice. Tonight, Sara Marten will meet the man who is both angel and demon, salvation and temptation: Falcon—the Carpathian, the banished hero. Tonight, Sara will meet the dark-eyed destroyer destined to be her mate.

Eredeti megjelenés éve: 2001

>!
ISBN: 9781605482767 · Felolvasta: Rebecca Cook
>!
Piatkus, 2012
368 oldal · ISBN: 9781405517577
>!
HarperCollins, London, 2010
114 oldal · ISBN: 9780062013316

1 további kiadás


Kedvencelte 1

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
katalinko
Christine Feehan: Dark Dream

Tetszett Sara és Falcon története is. A naplók amiket Falcon írt Sarának jó ötlet volt :) Sara is egy hihetetlenül erős nő, csodálatos amit a gyerekkel véghez vitt. Jó volt hogy végre Falcon visszatérhetett a Kárpátokba, aranyosak voltak :)

>!
DeathQueen
Christine Feehan: Dark Dream

Talán eddig Sara a „legnormálisabb” női karakter a sorozatban. Falcon meg egy tipikus óvilági „rosszfiú”. Maga a történet is tetszett. A napló, amit Falcon írt az életpárjának felkeltette az érdeklődésemet.Ahogyan Sara kötődik a hét árva kislányhoz valami hihetetlen. Nem sok ember csinálná ezt szerintem.

>!
RCsonge
Christine Feehan: Dark Dream

Vártam már Falcon és Sara történetét, és határozottan jobb lett ez a kötet, mint az eddigiek!
Itt ismét visszajön a Kárpátos szál, ahogy Falcon visszatér és ez nagyon tetszett.
Sara a múltja miatt, ami a családjával történt, nehezen bízik meg másokban, a Falcon iránti érzései is lassan alakulnak ki, ami megrémíti, de egy remek romantikus szálat kapunk.

>!
Fairymysz
Christine Feehan: Dark Dream

Teljes értékelés: https://varazsskatulya.wordpress.com/2018/11/12/olvason…

…Ez egy kiegészítő novella, amiből elég sok minden kiderül a múltkor. Vlad, a mostani herceg, Mikhail apja jövőbelátó volt a maga idejében és előre látta, hogy a Kárpátiak a kihalás szélére kerülnek – először a török hódítások, majd a természet miatt – ezért a leghűségesebb és legerősebb vadászait kinevezte őrzőknek és szétküldte őket a világban, hogy vadásszanak a vámpírokra és óvják mind a Kárpátiakat, mind az embereket.
…A novella nem túl hosszú, azonban nagyon sok mindent megtudunk belőle. Falcon és Sara kapcsolata nagyon aranyos, kifejezetten imádtam, hogy Falcon nem viselkedett a megszokott “én vagyok a macsó férfi és te azt csinálod, amit mondok” módon. Kifejezetten türelmes és kedves volt Sarához.

>!
brigitta244
Christine Feehan: Dark Dream

Ezt a részt éreztem eddig a legjobbnak. Nem is volt olyan hosszú, mint az eddigiek. Szerintem ez így pont jó volt. Az edigiekkel ellentétben itt hamar elfogadta a hölgyünk az életpárját és így nem egy életpár lázadásáról szólt a könyv már megint.

>!
Maszatostappancs
Christine Feehan: Dark Dream

A kezdeti részekhez képest az írónő határozottan ügyesen hoz be újabb és újabb szereplőket a történetekbe, és ha jól értettem a prológust, akkor lassan az is várható, hogy az alakváltók is megjelennek.
Elég egy kaptafára készült történetek, de így ilyen rövid formában szórakoztató volt, nem volt sok szenvelgés és nagyon jó volt ismét a korábbi történetek szereplőit is viszontlátni.

>!
Trice29 P
Christine Feehan: Dark Dream

Amikor a nagyok találkoznak :o) Kész 'all star game'. Nagyon pörgősre és izgalmasra sikerült. Jó volt viszontlátni a Kárpáti vonalat. Ebben a részben Sara és Falcon is lehengerlő volt. A gyerekek pedig új történeteket ígérnek. :o)

>!
Veress_Éva
Christine Feehan: Dark Dream

Meglepően rövid volt, sajnos annyira nem tudott megfogni amint az előző kötet.

>!
Magika82
Christine Feehan: Dark Dream

Tetszett ez a rész, és már előre várom,hogy ebből mit lehet kihozni az előrevetített történésekből.


A sorozat következő kötete

Dark Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ilona Andrews: Magic Breaks
Chloe Neill: Wild Things
Rachel Vincent: Lion's Share
T. J. Klune: Ravensong
Maggie Stiefvater: Sinner
Patricia Briggs: Night Broken
Thea Harrison: Dragon Bound
Ella Summers: Psychic's Spell
Jaymin Eve – Leia Stone: Queen Fae