Dark ​Destiny (Dark Saga 11.) 21 csillagozás

Christine Feehan: Dark Destiny

They were masters of the darkness, searching through eternity for a mistress of the light…

Her childhood had been a nightmare of violence and pain until she heard his voice calling out to her. Golden and seductive. The voice of an angel.

He had shown her how to survive, taught her to use her unique gifts, trained her in the ancient art of hunting the vampire. Yet he could not bend her to his will. He could not summon her to him, no matter how great his power.

As she battled centuries-old evil in a glittering labyrinth of caverns and crystals, he whispered in her mind, forging an unbreakable bond of trust and need. Only with him can she find the courage to embrace the seductive promise of her… Dark Destiny.

Eredeti megjelenés éve: 2004

>!
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 0843950501

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

DeathQueen>!
Christine Feehan: Dark Destiny

Nem volt rossz ez a rész sem, de valamiért nem nagyon tudtam a történettel azonosulni. Destiny – t nagyon nem szerettem. Mindenért nyavalyog. Az eddigi kötetek során találkoztam már nála jobb női karakterekkel. Nicolae egy ízig – vérig férfi. Volt egy – két megmozdulása, amivel nem értettem egyet, de attól még szerettem. Ugyanez a helyzet a testvérével is, bár róla még nem nagyon van mit mondanom. Mary Ann egy csupa szív lélek. Néha idegesített, de őt legalább sikerült valamilyen szinten megkedvelnem.

brigitta244>!
Christine Feehan: Dark Destiny

Nem tudtam aludni így sikerült befejeznem a regényt, de sajnos csalódtam benne. Egyre olvastam, olvastam és vártam, hogy megtörténjen a nagy dolog ami miatt érdemes elolvasni. Ez nem történt meg. Az előzőekhez képeset ez egy gyengébb alapanyag volt. Valahogy Destinyt nem tudtam megszeretni. Nicoleat már jobban sikerült megkedvelnem, de ő sem az igazi. Tudom, hogy egy több részes sorozatban vannak gyengébb részek is és ez pont az. Majd a következő remélem már sokkal jobb lesz.

Veress_Éva>!
Christine Feehan: Dark Destiny

Ez kimarad valahogy a sorból… talán mert lista alapján haladtam, de ez hiába a 13. kötet a végén volt. Fura…
Desttiny nem lesz a kedvenc karakterem. Valahogy nem fogott meg. A sorozatban rengeteg jobbnál jobb főhősnőt is lehet találni. Egyetlen erős pozitívum, hogy a nő egy harcos.
És sajnos számomra a főszereplők rengeteget jelentenek egy könyvben, így ez nem lesz a kedvencem a sorozatból.

Maszatostappancs>!
Christine Feehan: Dark Destiny

Maga a tortenet a vege fele egesz erdekes volt, de valahogy nem igazan tudtam egyutterezni Destinyvel, mar alig vartam a veget.

vklara>!
Christine Feehan: Dark Destiny

Nicolae Von Shrieder – Destiny
Nagyon szerettem ezt a részt.
Egyrészt, mert Gregori és Savannah vendégeskedett benne. Ráadásul Gregori már nyilvánosan is elejt némi humormorzsát, igaz, közben még mindig kegyetlen a tekintete. Bezzeg ha Savannah felé néz, egyből sugárzik belőle a szerelem.
Másrészt, mert igazán jó kis embercsapat verbuválódott össze, hogy Destinyt, és persze magukat is segítsék.
Lehet lesújt rám Isten átka, főleg, hogy ma még a pápa is megjelent, de nem vagyok oda az egyházért.
De Mulligan atya, aki a tisztes korával alapjába véve egy huncut ifjonc lelkét rejtegeti, az nagyon bejött. És humor terén is jól el van látva. Ráadásul a nem emberi teremtményeknek is segítségére siet, közben pedig nem hányja magára a keresztet, és óbégatja, hogy sátánfattyak.
Gazdagabb lettem két éltes korú hölgy társaságával, Inez és Velda, akik tréningnaciban, lila illetve rózsaszín hajjal, hozzá passzoló tornacsukában pompáznak, és szemüket a városka lakosságán tartják, kedvenc hobbijuk a házasságszerzés, de a mindenkiről mindent tudás legalább akkora örömet szerez nekik.
Velda szegény pedig saját kezével döfi a karót nem megtalált életpárja szívébe.
Merthogy Pater, mostani főgonoszunk lehetett volna a rá érdemes Kárpáti, de megtagadta őt.
Mary-Ann aki szintén különleges tudás birtokosa áldott jó lélek, remélem ő is kap egy Kárpáti életpárt, meglehetőst elő lett készítve ez a vonal.
Mint ahogy Vikirnoff, Nicolae testvére, visszakapott színlátása is. Akit szintén nagyon bírtam, a szarkasztikus beszólásaival.
És akkor már csak hab a tortán, hogy a testvérpár szintén ősöreg, mint Falcon, Traian, Darius.
Nicolae hozza a szokásos Kárpáti harcos vonalat, azért élek, hogy rád találjak és sok kicsi kárpátit nemzzek, miközben persze védem a világot, de elsősorban téged szerelmem, …
Destini pedig az első Kárpáti harcos amazon, már kicsi lány korától, Nicolae gondolatátvitellel elvégzett harci kiképzésének köszönhetően.
Szóval új lehetőségek, és fokozódó humor mennyiség, legnagyobb örömömre.


A sorozat következő kötete

Dark Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jeaniene Frost: Twice Tempted
Kresley Cole: Sweet Ruin
J. R. Ward: Lover Unbound
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Gena Showalter: The Darkest Secret
Jennifer L. Armentrout: A Kingdom of Flesh and Fire
Jeaniene Frost: Outtakes from the Grave
Karen Chance: Hunt the Moon
Sherrilyn Kenyon: Sins of the Night
Larissa Ione: Pleasure Unbound