Dark ​Carousel (Dark Saga 30.) 12 csillagozás

Christine Feehan: Dark Carousel

The moment Charlotte Vintage walks into his club, Tariq Asenguard's blood is set on fire. The ancient Carpathian had given up hope of finding his lifemate, but now he will do anything to make Charlotte his own. What Tariq doesn't know is that Charlotte is using herself and her best friend as bait—to try to draw out the bloodthirsty killers who have already murdered Charlotte's brother and mentor.

Charlotte is familiar with Tariq. Not only is he one of the richest and most eligible bachelors in the city, but he's also a renowned collector of old carousel horses, which Charlotte restores. Their shared passion opens Charlotte up to trusting him with her life and with the desire she can no longer control. But it also makes her vulnerable to a centuries-old curse that will unite her and Tariq in a war against the enemies of humans and Carpathians alike…

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Berkley, USA, 2016
400 oldal · ISBN: 9780425281963

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
Trice29 P
Christine Feehan: Dark Carousel

Ez megint egy nagyon jó része volt a sorozatnak. izgalmakban bővelkedett, de ami nálam kiemelkedően jó volt, hogy most sokan dolgoztak össze a sikerért. Az eddigiekhez képest most több leendő/jövendőbeli élettárs is felkerült a színre. A sárkányok fantasztikus ötlet, meghatott. Tetszettek az ősiek is, remélem mindegyik megtalálja a párját! Most várnunk kell egy kicsit a következő részre :o(

>!
Veress_Éva
Christine Feehan: Dark Carousel

Pörögtek az események. Jó sok különleges képességű fiatalt ismertünk meg. Nagyon remélem, hogy mindegyikük sorsa a jövőben sokkal de sokkal jobban fog majd alakulni. Sajnálom, hogy az írónő „csak” ennyi könyvet adott ki eddig. Remélem még sok kárpátiról és párjáról olvashatok még jobbnál jobb történeteket. :)

>!
kiruu P
Christine Feehan: Dark Carousel

Gyengül ez a sorozat. Dugnak, életpárok lesznek, egy kis ellenállás, szerelem, harc, happy end. Semmi több. Nagyon kiszámítható. Az eső 20 rész talán még tartogatott meglepetéseket, de egy ideje semmi újat nem nyújtott Feehan.

>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit 
Christine Feehan: Dark Carousel

Ez a rész megint fantasztikus volt. Szétizgultam magam rajta. Imádom ezeket a Karpátiakat, kivétel nélkül mindet, szerencsére nem kell kedvencet választani, mert nem is tudnék. Egyformán szeretem az összeset. Nagyon birom a lányokat is, azt hogy az írónő minden ember nő életpárt olyan új és különleges képességekkel ruházz fel, amik messzemenően segítik a Kárpátiakat a gonoszok elleni küzdelemben. Persze a fő-gonoszok megint háttérbe húzódtak, pedig már nagyon szeretném, ha kinyírnák őket, vagy nem, mert akkor vége lenne a sorozatnak?!
Hálás köszönet mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy olvashassam ezt a sorozatot, tudjátok, hogy kikre gondolok. Ezer köszönet nekik.


A sorozat következő kötete

Dark Saga sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Nalini Singh: Archangel's Legion
Sherrilyn Kenyon: Seize the night
J. R. Ward: The Beast
Jeaniene Frost: Eternal Kiss of Darkness
Jeaniene Frost: This Side of the Grave
J. R. Ward: Blood Kiss
Laurell K. Hamilton: Affliction
Cynthia Eden: Undead Or Alive