30 ​fülledt nap 41 csillagozás

Christine d'Abo: 30 fülledt nap

Hosszú ​éveken át Alyssa csak az emlékeivel bújik ágyba. De vajon készen áll-e arra, hogy az álmaiban ébredjen fel? Sokan egész életükben várnak arra, hogy megtalálják a lelki társukat. De Alyssa Barrow sorsa máshogy alakul. Ő tizenkilenc évesen ismerkedik meg Robbal, és mind a ketten készen állnak arra, hogy boldogan éljenek, amíg… Rob beteg nem lesz. Utolsó napjainak egyikén Rob arra biztatja fiatal, gyönyörű feleségét, hogy ne dobja el magától a boldogságot – vagy az élvezetet. Még különös ajándékot is hagyományoz feleségére, egy szexjátékot, amellyel arra bátorítja Alyssát, hogy lépjen túl a kapcsolatukon. Harminc kártyát hagy feladatokkal, harminc napnyi élvezetes tanáccsal. Tudni fogod, mikor jön el az idő – mondja. Most, két évvel később, amikor Alyssa találkozik szexi új szomszédjával, Harrison Kemppel, elkezd azon gondolkozni, hogy lehet, tényleg elérkezett az idő… Harrison a nők megtestesült álma kidolgozott combjával és ördögi vigyorával. Alyssa összeszedve minden… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Passion válogatás Maxim

>!
Maxim, Szeged, 2020
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634992431 · Fordította: Szaszkó Gabriella

Kedvencelte 3

Most olvassa 2

Várólistára tette 54

Kívánságlistára tette 52

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

kellyolvas P>!
Christine d'Abo: 30 fülledt nap

A bőbeszédű fülszöveg sokat elmond az alapszituról, Alyssa már két éve elvesztette a férjét, együtt tudtam érezni vele, ahogy a fájdalmáról beszélt a regény elején, ez egy rohadtul szívszorító helyzet, amit a testi/lelki társa elveszítése után érzett, és sajnos ez talán soha sem múlik el igazán, legfeljebb az intenzitása változik.
Szerencsére Alyssának van egy agilis nővére, aki megerősíti abban, amit ő maga is érez, hogy nagyon is itt van az ideje változtatni az életén. A férje múltból küldött szavai is megteszik a hatásukat, készen áll arra, hogy belenézzen azokba a kártyákba. Ráadásul, milyen klassz véletlen, a társasházba költözik egy új lakó is, spoiler
Szóval voltak dolgok, amik tetszettek, számtalan vicces jelenet, a szexboltban való látogatástól kezdve mindenféle helyzetekig, ugyanakkor voltak ezekben számomra elfogadhatatlan részek is, amit nem is értettem kinek lenne élvezetes vagy izgalmas. Például a nyilvános wc keretein belüli szex. Az is fura volt, hogy mindenhez annyi síkosítót használtak, ráadásul többfélét, hogy az már szinte kifolyt a lapok közül.
Teljesen nyilvánvaló a kialakuló konfliktus mibenléte és kimenetele, nem mennek a feladatok végrehajtása érzelmek kialakulása nélkül, és más bajok is vannak, mindkét félnél. spoiler
Az írás stílusával nem volt különösebb gondom, bár kicsit egyoldalú volt a narratíva, szerettem volna többször is Harrison fejébe látni. Az jónak mondható, hogy egy komoly témát, a veszteségfeldolgozást is beleszőtte a történetbe, de a könnyedebbnek szánt oldal, a szex része nekem kicsit perverz volt, és nem igazán a hölgy vágyait láttam benne, hanem az elhunyt férj fantáziáit. Nem is értem, ha ilyen jó volt a kapcsolatuk, az együtt töltött boldog évek alatt miért nem hozta fel a feleségének, miért nem próbálták ki közösen?
Összességében szórakoztató, szexi a könyv, könnyed olvasásélménynek kiváló.
link

Trice29>!
Christine d'Abo: 30 fülledt nap

Nagyon vegyesek az érzéseim. Az alapötlet nagyon jó, a kivitelezés viszont hullámzó. Sakkal többet ki lehetett volna hozni ebből a könyvből. Leginkább az erotikus szálat tartom gyengének. A szereplők kidolgozottsága és a párbeszédek is igényelnének némileg több fantáziát. Az érzelmek és a mondanivaló viszont átjött.

AniTiger P>!
Christine d'Abo: 30 fülledt nap

Nem igazán vagyok az erotikus regények nagykövete, de annyira izgalmasan hangzott a fülszövegben szereplő 30 napos szexkihívás, hogy muszáj volt elolvasnom Alyssa történetét. :D

Nos, a történet elején volt némi Utóirat: Szeretlek utánérzésem (mind a könyvet, mind a filmet imádom), de hamar elmúlt, off

Nem a legjobb könyv a Passion válogatásban, de nagyon tetszett ennek a szenvedélyes sztorinak az alapötlete. A megvalósítás hagyott némi kívánnivalót maga után, de összességében jól szórakoztam olvasás közben. Énprűdségemnek néha sok volt az erotika, de ez picit az író stílusának is köszönhető – rémesen túlírt, túl realisztikus és túlvazelinozott minden.

Ami nagyon tetszett az az epilógus, ami szuper felütés az új főszereplős folytatáshoz. Nagyon remélem, hogy lesz lehetőségem olvasni Glenna történetét is magyarul!

Bővebben…
https://hagyjatokolvasok.blogspot.com/2021/01/christine…

Evika82 P>!
Christine d'Abo: 30 fülledt nap

Nem vált a kedvenc könyvemmé, de köszönöm, remekül szórakoztam. :)
Alyssa és Harrison párosa nagyon kedvemre való volt. Csak úgy izzott közöttük a levegő. Igaz volt pár probléma, félreértés a párossal, de szerencsére nem volt túltolva közöttük a dráma.
Annyira örültem, hogy olvasás közben nem találkoztam kesze-kusza mondatokkal, idióta szavakkal. Szóval itt is köszönöm a fordító színvonalas munkáját. :)

Detty77 P>!
Christine d'Abo: 30 fülledt nap

Nagyon-nagyon tetszett és abszolút kedvenc lett Alyssa és Harrison története. Amikor elkezdtem olvasni, picit megijedtem, hiszen spoiler indul a könyv. Majd aztán jött az a bizonyos boríték Rob-tól és onnantól nem lehetett letenni. Alyssa kétségei és vágyai, illetve azok felfeledése, az újrakezdésével kapcsolatos dilemmák, egyszerűen magával ragadóak voltak. Harrison, imádtam.. a rejtééyes és „önfeláldozó” szomszéd. Annyira nagyon szerethetőek voltak!!! Imádtam!! Függetlenül attól, hogy egy nagyon szenvedélyes és igazán erotikus történet volt off, ettől függetlenül azért volt a cselekmény alapja az elvesztés és az újrakezdés nehézségei igazán szívszorítók oldalakat is adott a történetben. Megfogott!! Oh, és a kártyák?? Zseniális volt!!

hovi P>!
Christine d'Abo: 30 fülledt nap

Amennyire vártam, hogy olvashassam, annyira csalódtam benne.
Pedig annyira bíztam benne. Hiszen az alapötlet egyszerűen mesés, de valahogy a kivitelezése nem sikerült igazán. Nem volt benne mélység ami egyedülállóvá tehette volna. Így csak egy viszonylag gyorsan elolvasható könyvet kaptam, csekélyke tartalommal. Hiányoztak a szereplők érzelmei, vagy legalábbis nekem nem tudta átadni az írónő. :(
Annyira a „szexre” ment rá, hogy ez a tartalom rovására ment :/

Domovecz_Anett>!
Christine d'Abo: 30 fülledt nap

Személy szerint nekem tetszett a könyv , lekötött … tele l volt erotikával l de még is története fogott meg ..hogy éli tul a gyászt , milyen lelki folyamatokon megy keresztül .. egy levél, 30 kártya és egy szomszéd srác ..kalandja kezdődik …
ami szabályokból áll és a kártya tartalmából .
kikötés : ne es bele , kapcsolatot ne akar semelyik fél de képesek érzelmeket kizárni a vége fele , lehet e szerelembe esni ha még mindig a volt férjed iránti vágy szerelem erősebb , lehet jutni egy pontra hogy megbékélsz és tovább lépsz adsz esélyt az érzelmeknek a szerelemnek . „ Ő lesz a legjobb dolog az életedbe . És , igen megér minden kockázatot . ”

Ilarejo>!
Christine d'Abo: 30 fülledt nap

Igazán figyelemfelkeltő cím, és a fülszöveg is eléggé megfogott, hogy pár másik könyvet félretéve nekikezdjek. Nagyon érdekes alapötlet ez a kártyás dolog! :o) Eléggé olvastatta magát, bár kicsit hiányzott, hogy pasiszögből is kicsit belelássunk a sztoriba (valószínűleg csak azért éreztem így, mert mostanában több olyat olvastam, ahol a pasik érzelemvilága is ki volt bontva). Jó volt, de nem lett kedvenc…

Mia_ú>!
Christine d'Abo: 30 fülledt nap

Tetszett a könyv, jó volt Abszolút szerettem. Végre olyan erotika, ami nem az aktus sivár dokumentációja, hanem mozzanatokból álló, jól felépített, igazi erotika- és van belőle
rendesen :-). Ugyanakkor nem burjánzik el és egyensúlyban marad a romantikus vonallal, ami megint csak ritka jelenség az ilyen tipusú könyvekben. A végén a szenvedős rész helyett jobb lett volna másféle érzelmeket közvetíteni, ( miért kell majd minden könyvben a hezitálást , belső vívódást drámai módon kibontakoztatni? Miért kellenek erőltetett, mondvacsinált problémák? Mintha ezek nélkül nem is lehetne jó könyvet írni….) – szerencsére- nem volt rétestészta-.jellegű ez az elem. Nem bánom, hogy elolvastam.

Noncus>!
Christine d'Abo: 30 fülledt nap

Nekem nagyon tetszett Alyssa és Harrison története. Szexnek indult kapcsolat, melyből szerelem született. Ehhez nagyban hozzájárult Rob (Alyssa néhai férje), és azok a bizonyos kártyák.
Nehéz lehetett Alyssa-nak, hiszen eddig egy férfi volt csak az életében. Csak úgy ismerte a világot, a szerelmet, a szexet, ahogy azt Robbal látta, élte át, és ilyen szempontból igen tapasztalatlan volt. De Rob kártyái segítséget nyújtanak neki új dolgok megtapasztalásában, új férfi(ak) megismerésében, és talán egy új szerelem megtalálásában.
Harrison előtt pedig le a kalappal. Nem sok pasi bírta volna sokáig, hogy folyamatosan egy másik férfival hasonlítgatják össze.
Aranyos páros voltak, sokat nevettem rajtuk és velük. Jó lenne, ha a könyv második része is megjelenne magyarul, kíváncsi vagyok Glenna hogyan használja azokat a bizonyos kártyákat.


Népszerű idézetek

Detty77 P>!

Egy nőnek egyetlen típusú férfi kellene, hogy tetsszen: az, aki megfelelően bánik vele.

Detty77 P>!

Nem a méret számít, hanem az, amire használod.


Hasonló könyvek címkék alapján

Tiffany Reisz: A szent
J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem
Samantha Young: Dublin Street
Vi Keeland: A beosztott
Ella Maise: Utolsó szívdobbanás
Kendall Ryan: Szeress és akarj
Emy Dust: Követelt változás
Jill Mansell: Most vagy soha
Jeaniene Frost: Síri csendben
Papp Csilla: Azon is túl