Megsebzetten (Elveszetten 2.) 57 csillagozás

Christine Anne Colman: Megsebzetten

Jason ​Kleyton élete legjobb döntését hozta, amikor barátjával, Joe-val megalapította a J&J divatházat. Mindennapjainak egyhangúságát váratlan fordulat borítja fel, amikor titkárnői állásra jelentkezik nála Katlyn, a nő, aki évekkel azelőtt megbántotta, és akihez ennek ellenére még mindig erős érzelmek kötik. Jason fejében egyetlen gondolat jár: végre válaszokat kaphat a rengeteg elhallgatott kérdésére.

Katlyn Ellison élete kezd egyenesbe jönni, amikor elfogadják a jelentkezését a J&J divatház titkárnői állására. Úgy gondolja, ez lehet az új kezdet, ami véget vet addigi boldogtalanságának. Az állás viszont nem várt bonyodalmat hoz számára, mert szembesülnie kell a ténnyel, hogy Jason a főnöke.

Kezdetét veszi kettejük harca, amiben a másik körül keringve csatároznak egymással, de a szerelem és szenvedély, ami évekig ott rejtőzött bennük, most ismét lángra kap, és azzal fenyeget, hogy elemészti őket.
Küzdelmük során akadályokba ütköznek. Vajon képesek… (tovább)

>!
Aposztróf, Budapest, 2019
332 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155992056

Enciklopédia 2


Kedvencelte 17

Most olvassa 2

Várólistára tette 42

Kívánságlistára tette 49


Kiemelt értékelések

Anarchia_Könyvblog>!
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Christine Anne Colman el tudja érni a regényeiben azt, hogy lapról lapra a történetbe olvadjak és beleképzeljem magam a szereplők egyes élethelyzeteibe. Ezért is szeretem az írásait… mert rólam szólnak, nekem szólnak. Tapasztalatot ad, példát mutat, amit talán a saját életemben is hasznosítani tudok.

Ismét a szenvedély és a vágyak kereszttüzébe találják szembe magukat. Van az a pillanat, amikor elmosódnak a minket körülvevő tényezők, amikor rá pillantunk a másikra és a szemébe ugyanazt látjuk, amit a mi szemünk tükröz. A végeláthatatlan szerelmet és az akarást, a testi találkozás pillanatát. A percet, amikor összeolvad két test és nincs kiút abból, ami ezzel jár. Nincs elengedés, nincs sajnálat, csak a jelen.
Katlyn és Jason között is bekövetkezik ez a pillanat, de vajon hogyan reagálnak erre? Képesek ennyi év után átadni magukat az igaz szerelemnek és végre beteljesíteni boldogságukat? Elég erősek és kitartóak ahhoz, hogy ’ők’ legyenek?

Ajánlom Christine Anne Colman regényét, hogy miért?
Mert ez a regény egy fiatal, magyar írónő tollából származik, aki oldalról oldalra a mű elé szögez.
Mert a Megsebzetten című alkotás egy romantikus, különleges történet tele érzelemmel.
Mert az olvasás közben garantált a düh, a mosoly és a könnyek.
Mert könnyed, de mégis a lelkedre nehezedik és nem ereszt.

A teljes értékelésemet itt olvashatod el: https://anarchiakonyvblog.blog.hu/2019/05/09/christine_…

2 hozzászólás
Papírra_vetett_gondolataim>!
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Nekem már az írónő első kötete is igazán tetszett, de ott még azért lehetett érezni, hogy picit bizonytalan magában. Úgy érzem ebben a kötetben jelent meg Christine Anne Colman igazi, és kiforrott stílusa. Bátran és vagányan tárta elénk gondolatait, amik egyre izgalmasabbak. Ebben a kötetben még jobban megismerhettük két főszereplőnket, és az indítékaikat. Érdekes számomra, hogy ez a kötet mennyire fáj és belemar az ember lelkébe némely részeknél, mégis úgy érzem, hogy nagyon jó, hogy elolvastam és fontos gondolatokat közvetít az olvasó felé.

Számomra egyetlen szívfájdalom az, hogy az írónő nem engedett az olvasónak lelki felüdülést a kötet végén. Most megint izgulhatunk, hogy mi lesz velük a következő részben !
https://papirravetettgondolataim.blogspot.com/2019/09/e…

2 hozzászólás
turanett P>!
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Nagy elánnal fogtam neki a könyvnek. Az első könyv kisebb hibái itt eltűntek. A szereplők sokkal kidolgozottabbak, a cselekmény sehol sem lapos. Folyamatosan fent tartja az érdeklődést. Jason ugyan már mániákusnak mondható, de mégsem zavaró, sőt cuki. Katlyn a tragédiája ellenére is talpon tudott maradni és képes volt nyitni Jason felé.
Ami viszont zavart (ez nem az írónő hibája, de ez a vesszőparipám), hogy mikor végre össze jöttek, akkor Katlyn egyből „Kicsim” lett. Minden hol csak kicsim, kicsim. Ez az én hibám,de nem bírom.
Illetve a vége. Happy End, de mégsem. Végén ez a tragédia igazán nem kellett volna, főleg, hogy úgy lesz vége, hogy nem tudjuk, hogy mi lesz. Ez nem fair. :)

8 hozzászólás
Nono_Tamas>!
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Tegnap délután kezdtem el olvasni a könyvet és annyira magával ragadott,hogy nem tudtam letenni,este 23 órakor pedig azt vettem észre, hogy kiolvastam.Egyszerűen imádtam az elejétől a végéig, mondjuk alig vártam, hogy már találkozzanak és mikor találkoztak alig vártam, hogy kibéküljenek,megcsókolják egymást! ❤❤
Jason omg az első részben is imádtam de most még jobban, annyira cuki volt!
Mikor megtudtam ki volt az erőszaktevő leesett az állam.
A vége omg mikor végre boldog voltak megint jött a csattanó :D amit nem árulok el,mert az szerintem túl nagy spoiler lenne.
Kíváncsian várom Joe történetét, hisz őt is megszeretném jobban ismerni és kíváncsi vagyok az életére, sorsára.
IMADOOOOOOOOOM!❤❤ Új kedvenc könyveket sőt új kedvenc írónőt avattam, @Christine_Anne_Colman személyében! ❤

1 hozzászólás
Zso89 P>!
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Nem is igazán tudom hogy mit is érzek valójában.
Azt viszont tudom hogy spoiler
Nehéz szívvel engedem el őket.
Nem tudom lesz e még folytatás vagy ennyi volt az ő történetük?

Katlyn ebben a részben sokszor kihozott a sodromból,sokszor idegesített.
Nem igazán sikerült egy hullámhosszra kerülni.
Ami történt vele az megtörtént,de nem tudtam együtt érezni vele,mert nem tudtam elfogadni ebben a helyzetben a makacskodását.
Értem én hogy mindenkinek jót akart a titkolózásával,de ez sajnos nem jött össze.

Jason-t eddig is imádtam.
Azt hittem egy nőcsábász lett belőle,de nem így lett.
Sokszor több érzelmet mozgatott meg bennem mint Katlyn.
Vele kapcsolatban mindent megértettem mit miért tett,és úgy gondolom jól is tette spoiler
Bár nem gondoltam volna hogy divat céget fognak vezetni Joe-val.
Volt egy megérzésem,amit nem gondoltam hogy igaz lesz.
spoiler
A befejezés nem adta meg számomra azt a felhőtlen pillanatot amire vágytam.
Annyi mindenen mentek keresztül.
spoiler
Biztos hogy még kézbe veszem a történetüket.

ViviPapp P>!
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Az első részt ismerve és a kezembe fogva, nagyon meglepődtem, amikor ez a könyv a kezembe került. Teljesen más volt már fizikailag is, mint az előzménye.
Igényes, sokkal vastagabb, gyönyörű borítóval, szuper leírással. Szóval már az első benyomásom is nagyon jó volt ezzel a könyvvel kapcsolatban, így alig vártam, hogy olvashassam.
Miután végeztem az első résszel, pár órával később folytattam a másodikkal. Kíváncsi voltam, hogy össze lehet -e őket hasonlítani, mit fogok ettől a kötettől kapni.

Meg kell mondanom, az írónő valami elképesztő fejlődésen esett át. Talán még nem is találkoztam ekkora fordulattal, ami egy szerzőt illeti, természetesen ezt mind pozitívan írom és ámulok és bámulok még mindig, pedig nem most tettem már le ezt a könyvet.

Az első könyvhöz képest 180 fokos fordulattal vesszük be a kanyart a történetben. A helyszín, a szereplők, a cselekményszálak mind-mind nagyon jól kidolgozottak, nagyon jól olvashstóak. Az érzelmek magávalragadják az embert és igen, még engem is sikerült megkönnyeztetnie, pedig eléggé szőrös szívű vagyok.
Teljesen beszippantott, alig tudtam elhinni, hogy ez történik velem, de 300 oldalt lenyomtam 3 és fél óra alatt, annyira tudni akartam, hova fog kifutni a történet és mi fog történni a szereplőinkkel, másrészt hatott rám.
Az írónő nagyon áttudta adni az érzéseket, jól kialakított történettel dolgozott, beletudtam helyezkedni és megszerettem őket. De amennyire megszerettem őket, annyira meg is sebzett, ami jól illeszkedik a címhez.

Összességében tehát nem akarok bővebben belemenni itt, nehogy spoilerekbe fussatok bele, de ezért a könyvért megérte az elsőt elolvasni és nagyon nem bánom, mert hűha, ha az írónő így ki tud bontakozni, akkor alig várom, hogy a jövőben mit fog még alkotni.

Ajánlom nektek, ha szeretnétek kikapcsolni, ha szeretnétek, hogy egy történet beszippantson titeket, ha egy lebilincselő könyvre vágytok! Ne hagyjátok ki! Olvassátok és szeressétek!

Köszönöm Kriszti, ez hihetetlen könyv volt! Bár pár hete volt, még most is bennem van, ahogy ülök a szőnyegen, hátamat nekivetve az ágynak, felhúzott térdeimen a becsukott könyved én pedig csak hullatom a könnyeimet, mert nem akarom elhinni, hogy vége és nem akarom elveszíteni a szereplőidet!

1 hozzászólás
DeathQueen P>!
Christine Anne Colman: Megsebzetten

„A barát bajban is barát, és ezért nem tudok elég hálás lenni neki.”

Az első könyvet is nagyon szerettem, de ez a második könyv feltette a pontot arra a bizonyos í – re. Sokkal több minden van ebben a könyvben, mint az előzőben. Több érzelmet fedeztem fel benne. A cselekmény is gyorsan folyik. Igaz többször meg kellett állnom emészteni a történteket. Mondjuk az is tetszett a könyvben, hogy nem egyből zúdított az író az olvasóra. Jason ebben a könyvben, mintha egy icipicit mániákus lenne, de ez sem zavart, mert ő ezzel a tulajdonságával együtt teljes. Katlyn – t meg csak csodálni tudom azok után, amik vele történtek.

1 hozzászólás
Fruzsiv>!
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Egy majdnem kedvenc könyv.

Ismét megemlíteném egy kicsit a borítót. Egyszerűen imádom! *-*
Ami az elsőben zavart, az ebben megszűnt. Szépen voltak fogalmazva a mondatok, felszabadult volt végig az írásmódja. Ismét voltak a könyvben azokból a gyönyörű, „költőies” mondatokból, csak most kevesebb, pont annyi, amennyi kell. Egyszerűen imádom őket! Számomra ezek is nagyon feldobják a könyvet. Remélem, a továbbiakban is találhatunk majd ilyeneket! :)
Az első részben az volt az egyik problémám, hogy a részek túl röviden voltak leírva, most viszont az, hogy túl hosszan. (Gondolok itt az elejére.) Sajnos így a regény első fele nekem döcögős volt, de szerencsére ez a második felében megszűnt. A vége felé már csak úgy faltam az oldalakat.
Nem tudom miért, de én még mindig nem tudtam úgy igazán megszeretni Jasont. Persze aranyos, figyelmes, de nekem hiányzik valami, amire nem tudok rájönni, hogy mi. Matt viszont nagyon szimpatikus volt számomra. Remélem, olvashatunk majd még róla!
Ennek is a vége kegyetlenre sikerült. Köszönetnyilvánítás olvasása közben vettem észre, hogy el is sírtam magam.
Mindenkinek, de legfőként a romantikus könyvek rajongóinak ajánlom.

Nem is tudtam volna jobb könyvvel befejezni 2019-et, és kezdeni 2020-at. Köszönöm @Christine_Anne_Colman! ♡

2 hozzászólás
Booklover_31 >!
Christine Anne Colman: Megsebzetten

WOW. Na igen, ez egy 5 csillagos olvasmány volt. Sokan mondták, hogy mérföldekkel jobb az első résztől, de szerintem felülmúlta az elvárásaimat. Maga a történet kellően eseménydús volt, fordulatokkal teli. Ismét voltak benne gyönyörű, szinte lírai leírások. (Imádom ezeket a részeket *-*) Jason mondjuk néha már nekem kicsit túl sok volt spoiler.
Ó és igen, ha már Jasonnél járunk…Megkaptam a váltott szemszögű sztorit, és nagyon élveztem, hogy az ő fejébe is beleláthatunk, így különösen jó volt számomra a második rész!!! :) Christine kellően eltalálta a romantika – erotika arányát, a történések miatt meg néha csak kapkodtam a fejem. Végig fennmaradt az érdeklődésem, és alig vártam,hogy mi kerekedik ki a végére. A vége…
Épp amikor azt hinnéd , hogy a szíved összeforr, hirtelen kapsz olyan csavarokat, hogy csak nézel, és azt veszed észre, hogy darabjaira hullik ismét. spoiler
Összességében kijelenthetem, hogy IMÁDTAM, egy tökéletes romantikus-erotikus regény, amely lassan, lépésről lépésre forrasztja egyé mindenki szívét, hogy aztán újra összetörhesse, a végén pedig mindenki elindulhasson a gyógyulás útján. <3
Nagyon köszönöm ezt az élményt! :))

1 hozzászólás
Karinaa7 P>!
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Nehezen kezdtem bele az első könyv csalódása után, de aszta. Olyan, mint ha a két könyvet két különböző személy írta volna, annyira látványos számomra a változás.
A könyv elején meg lett említve egy fontos szereplő, ott már gondoltam, hogy ki lesz az, mert, csak úgy meg lett említve.
Jason ebben a könyven nekem néhol viselkedésre iszonyatosan hasonlított Alexa Riley
Mindent bele könyvéből Oz-ra. Lehet, csak azért, mert nem rég olvastam újra.
Ez alatt a két könyv alatt annyi mindenen mentek már keresztül, de a végén erre nem számítottam és az epilógust az végig sírtam.
Ez tényleg nagyon tetszett ez a könyv és nagyon várom, hogy minél hamarabb olvashassam az írónő következő könyvét és nagyon remélem, hogy Joe történetét is megismerhetem majd.

>!
Aposztróf, Budapest, 2019
332 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155992056
1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Christine_Anne_Colman I>!

Mert néha ott keressük a menedéket, ahol a legtöbb fájdalmat kaptuk.

Christine_Anne_Colman I>!

A fájdalom és a veszteség nagy változásokat képes előhozni az emberekből. Én próbáltam túlélni, önmagamat adva új életet kezdeni, ami persze hatalmas önámítás volt. Bárki, aki azt állítja, új életet kezd, nem tudja, mire vállalkozik. Olyan, hogy új élet, nem létezik. Ez is ugyanaz az élet, csak változásokon ment keresztül, éppúgy, mint mi.

2 hozzászólás
Christine_Anne_Colman I>!

Vajon mikor jön el a pillanat, amikor már képes leszek teljesen kitörölni őt a fejemből, a szívemből? Mikor múlik el a fájdalom, ami vasmarokkal tart és nem ereszt?

Christine_Anne_Colman I>!

Már képtelen vagyok önfeledten nevetni, képtelen vagyok élvezni az élet apró csodáit, mert azóta csak árnyéka vagyok önmagamnak. A körülöttem levő világ ugyanaz, csak én lettem más. Azon az éjszakán Katlyn Ellison meghalt.

Christine_Anne_Colman I>!

Úgy játszik rajtam, mint egy zenész a hangszerén. A testem akkor is megszólal alatta, ha a lelkem teljesen ki van fáradva.

Anarchia_Könyvblog>!

Kinézek a sötét égboltra. Az éjszakát megvilágítják a ragyogó csillagok, milliónyi apró pöttyként terülnek el az univerzum végtelenül hatalmas egén. A hold, mint hű védőjük, ott pihen mellettük, és szürkés fényével nyújt egy kis reményt arra nézve, hogy az élet sötét oldala is tartogathat számunkra valami szépet.

Garbai_Ildikó P>!

A barát bajban is barát, és ezért nem tudok elég hálás lenni neki.

115. oldal

ria_konyvei>!

– A pénz nem minden, ezt szerintem te is tudod. Nem vehetsz rajta boldogságot, szeretetet, megbocsájtást. Ezek mind belőlünk fakadnak, nem vásárolhatóak meg.

77. oldal

ria_konyvei>!

A boldogság nem örök, lehet, hogy csak egy pillanat, egy óra, egy megfoghatatlan, de annál értékesebb érzés, amely bármikor megszűnhet.

112. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Anne L. Green: Elvarratlan szálak
Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
Kendall Ryan: Szeress és hazudj
Jennifer Probst: Keresd az alkalmat
Baráth Viktória: Első tánc