Megsebzetten (Elveszetten 2.) 30 csillagozás

Christine Anne Colman: Megsebzetten

Jason ​Kleyton élete legjobb döntését hozta, amikor barátjával, Joe-val megalapította a J&J divatházat. Mindennapjainak egyhangúságát váratlan fordulat borítja fel, amikor titkárnői állásra jelentkezik nála Katlyn, a nő, aki évekkel azelőtt megbántotta, és akihez ennek ellenére még mindig erős érzelmek kötik. Jason fejében egyetlen gondolat jár: végre válaszokat kaphat a rengeteg elhallgatott kérdésére.

Katlyn Ellison élete kezd egyenesbe jönni, amikor elfogadják a jelentkezését a J&J divatház titkárnői állására. Úgy gondolja, ez lehet az új kezdet, ami véget vet addigi boldogtalanságának. Az állás viszont nem várt bonyodalmat hoz számára, mert szembesülnie kell a ténnyel, hogy Jason a főnöke.

Kezdetét veszi kettejük harca, amiben a másik körül keringve csatároznak egymással, de a szerelem és szenvedély, ami évekig ott rejtőzött bennük, most ismét lángra kap, és azzal fenyeget, hogy elemészti őket.
Küzdelmük során akadályokba ütköznek. Vajon képesek… (tovább)

>!
Aposztróf, Budapest, 2019
332 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155992056

Enciklopédia 1


Kedvencelte 13

Várólistára tette 26

Kívánságlistára tette 40


Kiemelt értékelések

>!
Anarchia_Könyvblog P
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Christine Anne Colman el tudja érni a regényeiben azt, hogy lapról lapra a történetbe olvadjak és beleképzeljem magam a szereplők egyes élethelyzeteibe. Ezért is szeretem az írásait… mert rólam szólnak, nekem szólnak. Tapasztalatot ad, példát mutat, amit talán a saját életemben is hasznosítani tudok.

Ismét a szenvedély és a vágyak kereszttüzébe találják szembe magukat. Van az a pillanat, amikor elmosódnak a minket körülvevő tényezők, amikor rá pillantunk a másikra és a szemébe ugyanazt látjuk, amit a mi szemünk tükröz. A végeláthatatlan szerelmet és az akarást, a testi találkozás pillanatát. A percet, amikor összeolvad két test és nincs kiút abból, ami ezzel jár. Nincs elengedés, nincs sajnálat, csak a jelen.
Katlyn és Jason között is bekövetkezik ez a pillanat, de vajon hogyan reagálnak erre? Képesek ennyi év után átadni magukat az igaz szerelemnek és végre beteljesíteni boldogságukat? Elég erősek és kitartóak ahhoz, hogy ’ők’ legyenek?

Ajánlom Christine Anne Colman regényét, hogy miért?
Mert ez a regény egy fiatal, magyar írónő tollából származik, aki oldalról oldalra a mű elé szögez.
Mert a Megsebzetten című alkotás egy romantikus, különleges történet tele érzelemmel.
Mert az olvasás közben garantált a düh, a mosoly és a könnyek.
Mert könnyed, de mégis a lelkedre nehezedik és nem ereszt.

A teljes értékelésemet itt olvashatod el: https://anarchiakonyvblog.blog.hu/2019/05/09/christine_…

2 hozzászólás
>!
Cintia9910
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Nekem már az írónő első kötete is igazán tetszett, de ott még azért lehetett érezni, hogy picit bizonytalan magában. Úgy érzem ebben a kötetben jelent meg Christine Anne Colman igazi, és kiforrott stílusa. Bátran és vagányan tárta elénk gondolatait, amik egyre izgalmasabbak. Ebben a kötetben még jobban megismerhettük két főszereplőnket, és az indítékaikat. Érdekes számomra, hogy ez a kötet mennyire fáj és belemar az ember lelkébe némely részeknél, mégis úgy érzem, hogy nagyon jó, hogy elolvastam és fontos gondolatokat közvetít az olvasó felé.

Számomra egyetlen szívfájdalom az, hogy az írónő nem engedett az olvasónak lelki felüdülést a kötet végén. Most megint izgulhatunk, hogy mi lesz velük a következő részben !
https://papirravetettgondolataim.blogspot.com/2019/09/e…

2 hozzászólás
>!
Bookofthedream P
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Az első részt ismerve és a kezembe fogva, nagyon meglepődtem, amikor ez a könyv a kezembe került. Teljesen más volt már fizikailag is, mint az előzménye.
Igényes, sokkal vastagabb, gyönyörű borítóval, szuper leírással. Szóval már az első benyomásom is nagyon jó volt ezzel a könyvvel kapcsolatban, így alig vártam, hogy olvashassam.
Miután végeztem az első résszel, pár órával később folytattam a másodikkal. Kíváncsi voltam, hogy össze lehet -e őket hasonlítani, mit fogok ettől a kötettől kapni.

Meg kell mondanom, az írónő valami elképesztő fejlődésen esett át. Talán még nem is találkoztam ekkora fordulattal, ami egy szerzőt illeti, természetesen ezt mind pozitívan írom és ámulok és bámulok még mindig, pedig nem most tettem már le ezt a könyvet.

Az első könyvhöz képest 180 fokos fordulattal vesszük be a kanyart a történetben. A helyszín, a szereplők, a cselekményszálak mind-mind nagyon jól kidolgozottak, nagyon jól olvashstóak. Az érzelmek magávalragadják az embert és igen, még engem is sikerült megkönnyeztetnie, pedig eléggé szőrös szívű vagyok.
Teljesen beszippantott, alig tudtam elhinni, hogy ez történik velem, de 300 oldalt lenyomtam 3 és fél óra alatt, annyira tudni akartam, hova fog kifutni a történet és mi fog történni a szereplőinkkel, másrészt hatott rám.
Az írónő nagyon áttudta adni az érzéseket, jól kialakított történettel dolgozott, beletudtam helyezkedni és megszerettem őket. De amennyire megszerettem őket, annyira meg is sebzett, ami jól illeszkedik a címhez.

Összességében tehát nem akarok bővebben belemenni itt, nehogy spoilerekbe fussatok bele, de ezért a könyvért megérte az elsőt elolvasni és nagyon nem bánom, mert hűha, ha az írónő így ki tud bontakozni, akkor alig várom, hogy a jövőben mit fog még alkotni.

Ajánlom nektek, ha szeretnétek kikapcsolni, ha szeretnétek, hogy egy történet beszippantson titeket, ha egy lebilincselő könyvre vágytok! Ne hagyjátok ki! Olvassátok és szeressétek!

Köszönöm Kriszti, ez hihetetlen könyv volt! Bár pár hete volt, még most is bennem van, ahogy ülök a szőnyegen, hátamat nekivetve az ágynak, felhúzott térdeimen a becsukott könyved én pedig csak hullatom a könnyeimet, mert nem akarom elhinni, hogy vége és nem akarom elveszíteni a szereplőidet!

1 hozzászólás
>!
turanett P
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Nagy elánnal fogtam neki a könyvnek. Az első könyv kisebb hibái itt eltűntek. A szereplők sokkal kidolgozottabbak, a cselekmény sehol sem lapos. Folyamatosan fent tartja az érdeklődést. Jason ugyan már mániákusnak mondható, de mégsem zavaró, sőt cuki. Katlyn a tragédiája ellenére is talpon tudott maradni és képes volt nyitni Jason felé.
Ami viszont zavart (ez nem az írónő hibája, de ez a vesszőparipám), hogy mikor végre össze jöttek, akkor Katlyn egyből „Kicsim” lett. Minden hol csak kicsim, kicsim. Ez az én hibám,de nem bírom.
Illetve a vége. Happy End, de mégsem. Végén ez a tragédia igazán nem kellett volna, főleg, hogy úgy lesz vége, hogy nem tudjuk, hogy mi lesz. Ez nem fair. :)

8 hozzászólás
>!
Viviana97
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Először is szeretném megköszönni az írónőnek, hogy lehetőséget adott eme könyv elolvasására. Az egyik legjobban várt folytatás volt idén és amint megkaptam, olvasni is kezdtem.
Úgy a 20. oldal környékén tarthattam, amikor már éreztem, hogy én ezt imádni fogom. Természetesen ez be is igazolódott.
Ki szeretném emelni, hogy az első részhez képest mennyit fejlődött az írónő, a leírások részletesebbek és gazdagabbak lettek, minden mondat a helyén van, a megfogalmazás hibátlan. A cselekmény jól kidolgozott, átgondolt. Gratulálok, kevesek tudnak fejlődni az első könyvük után, főleg ilyen látványosan. :) Én szerettem az Elveszettent is, de a Megsebzettent egyenesen imádtam.

Ugye a fülszövegből kiderült, hogyan is talál egymásra újra Katlyn és Jason, annyira szórakoztató volt, ahogy Jason próbált bujkálni Katlyn elől, de a találkozás elkerülhetetlen volt. :D
Bevallom, nem tetszett, hogy Jason ennyire birtoklóan bánt a lánnyal, elhiszem, hogy évekkel később is odáig van érte, de én ezt a viselkedést már soknak éreztem.. Viszont én nem Katlyn vagyok, aki elég hamar megbocsátott élete szerelmének. Ezután már én is megenyhültem és kezdtem újra Jasont is kedvelni. :D Szurkoltam, hogy minden rendeződjön a pár között és sikerüljön túljutniuk azon sötét időszakon..

Annyira tökéletes volt ez a könyv, semmit nem találtam, amit kifogásolni tudnék. Tetszett, hogy nem egyszerre történik minden, hogy marad idő megemészteni az olvasottakat mielőtt jön egy újabb esemény. Drámából nem volt hiány, de ennyi kellett is bele.

Ajánlom mindenkinek, aki tényleg jó romantikus regényt szeretne olvasni.

https://www.instagram.com/p/BzJPLkzALeZ/…

3 hozzászólás
>!
abbywinter I
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Megtisztelő volt számomra, hogy előolvashattam a könyvet, amit itt is szeretnék megköszönni. Nagyon vártam a folytatást, hiszen az első rész hagyott kérdéseket bennem. Hát, meg kell mondanom, megkaptam :). Egy szuper történet szerethető karakterekkel. Mondjuk a csavarra nem számítottam, és ráadásul, amikor azt gondoltam, hogy már mindent tudok, jött a következő.
A végére én egy kicsit más befejezést vártam, de végül is egyet kell értenem az írónővel, így volt jó.
Ajánlom a romantika kedvelőinek.

2 hozzászólás
>!
ria_konyvei
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Ez a könyv egy csoda!
Már nagyon vártam a folytatást, kíváncsi voltam, hogy az írónő fejlődött-e az Elveszetten-hez képest, és persze arra is kíváncsi voltam mi lesz a sorsa Katlyn-nek és Jason-nak.
Azt kell, hogy mondjam, ez a kötet mégjobb lett mint az első rész, pedig aztán azt is imádtam, de ez a könyv egy gyönyörűség, komolyan. Imádtam minden sorát. Örültem, hogy végre betekintést nyerhetek Jason gondolataiba is és megismerhetem, hogy mit miért tesz. Ezt a történtet összeszedettebnek találtam mint az elsőt és hatalmas fejlődést látok a kedves írónő munkájában, ami előtt le a kalappal.
Christine Anne Colman ért ahhoz, hogy hogyan törje darabokra az olvasó lelkét mikor már azt hinné, hogy minden zökkenőmentes, de közben mégis jól esik a léleknek a története, ő megmutatja, hogy milyen is az élet.
Azt hiszem elmondhatom, hogy imádom ahogy az írónő ír, átad mindent az olvasónak úgy, hogy azt tökéletes valójában úgy lássa, ahogyan az író is elképzelte.
Egy könyv ami sokkal közelebb áll a bizarr valósághoz, mint egy elképzelt, álom világhoz.
Köszönöm, hogy elolvashattam ezt a könyvet. ♥

1 hozzászólás
>!
Garbai_Ildikó P
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Ez valami hihetetlen jó történet! Elvesztem benne és csak faltam a sorokat! Nagyon jól vissza adta az írónő az emberi természetet érzelmeket mintha ott lettem volna vagy akár én is érezhetem volna… Köszönöm! Most pont erre volt szükségem. :)

4 hozzászólás
>!
erzsi5062
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Nagyon vártam a történet folytatását, és azt, hogy sikerül-e megtalálniuk a fiataloknak a boldogságot! A könyvben hatalmas érzelmek voltak.Gyönyörű, ugyanakkor szívszorító történet ez. Volt, hogy egészen elérzékenyültem és együtt bőgtem a szereplőkkel.
A történet megmutatja hogy bármilyen fájdalom,szenvedés érje is az embert,ha van mellette egy szeretőtárs tovább lehet lépni! Nagyon tetszett!!! Csak ajánlani tudom! Köszönöm az élményt és az érzelmi utazást!!

2 hozzászólás
>!
Mike_Menders IP
Christine Anne Colman: Megsebzetten

Gondolkodtam, mit is írhatnék a könyvről, mert többféle verzió is keringett a fejemben. A viccesebb arról szólt volna, hogy valószínűleg a makói Kis Kata hagymakórus szponzorálta a könyv kiadását, de aztán egyre inkább megérett bennem az a gondolat, hogy a könyvhöz méltóan fejezzem ki tiszteletemet.
A történet bár számomra lassan csordogált, mégis a sok érzelem olyan gyönyörűen volt megírva, hogy épp azon gondolkodtam, miként lehet ennyi módon kifejezni a fájdalmat, a kétségeket, a bizalmatlanságot, és a szenvedést. Ráadásul amikor az ember épp megnyugodva dőlne hátra, akkor azért még ott a végén egy kisebb fordulat.
Apropó vége: szerintem még pár sor, vagy akár egy fejezet is elfért volna, viszont így is kerek lett.
Elsősorban azon fiatal olvasóknak ajánlom, akik még kevésbé vannak tisztában az érzelmeikkel és megoldást, kiutat keresnek egy boldogabb kapcsolat felé. Bár az első részt nem olvastam, a sztoriban lévő utalások mégis egységessé tették ezt a történetet.
Nagyon köszönöm, hogy elolvashattam!

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Christine_Anne_Colman I

Mert néha ott keressük a menedéket, ahol a legtöbb fájdalmat kaptuk.

>!
Christine_Anne_Colman I

A fájdalom és a veszteség nagy változásokat képes előhozni az emberekből. Én próbáltam túlélni, önmagamat adva új életet kezdeni, ami persze hatalmas önámítás volt. Bárki, aki azt állítja, új életet kezd, nem tudja, mire vállalkozik. Olyan, hogy új élet, nem létezik. Ez is ugyanaz az élet, csak változásokon ment keresztül, éppúgy, mint mi.

2 hozzászólás
>!
Christine_Anne_Colman I

Vajon mikor jön el a pillanat, amikor már képes leszek teljesen kitörölni őt a fejemből, a szívemből? Mikor múlik el a fájdalom, ami vasmarokkal tart és nem ereszt?

>!
Christine_Anne_Colman I

Már képtelen vagyok önfeledten nevetni, képtelen vagyok élvezni az élet apró csodáit, mert azóta csak árnyéka vagyok önmagamnak. A körülöttem levő világ ugyanaz, csak én lettem más. Azon az éjszakán Katlyn Ellison meghalt.

>!
Christine_Anne_Colman I

Úgy játszik rajtam, mint egy zenész a hangszerén. A testem akkor is megszólal alatta, ha a lelkem teljesen ki van fáradva.

>!
Garbai_Ildikó P

A barát bajban is barát,és ezért nem tudok elég hálás lenni neki.

115. oldal

>!
Anarchia_Könyvblog P

A fájdalom olyan érzés, amelyet nem tudunk kontrollálni, nem parancsolhatunk neki, mert mindig ő győz. Én sem voltam képes gátat szabni neki, mert megtalált és teljesen elemésztett. Senki sem lehet teljes mértékben a saját maga ura, mert a kín az úr az életünkben, ami gyakran fojtogat, lerombol, de később ő segít felépülni, meggyógyulni.

>!
Anarchia_Könyvblog P

Úgy megölelném, olyan jó lenne a karjaimba zárni, selymes, hullámos hajzuhatagába fúrni a kezemet, és a fülébe suttogni, hogy minden rendben lesz. A fél karomat odaadnám, ha láthatnám azt az őszinte mosolyt az ajkain, ami egykoron bearanyozta a napjaimat.

>!
ria_konyvei

A boldogság nem örök, lehet, hogy csak egy pillanat, egy óra, egy megfoghatatlan, de annál értékesebb érzés, amely bármikor megszűnhet.

112. oldal

>!
ria_konyvei

A barát bajban is barát, és ezért nem tudok elég hálás lenni neki.

115. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Anne L. Green: Elvarratlan szálak
Robin O'Wrightly: Andrea & Andrea
Kendall Ryan: Szeress és hazudj
Nalini Singh: Vonzódás
Jennifer Probst: Keresd az alkalmat
Baráth Viktória: Első tánc