Elveszetten (Elveszetten 1.) 107 csillagozás

Christine Anne Colman: Elveszetten

Jason Kleyton a középiskola hírhedt nőcsábásza. Gazdag szülők gyermeke, jóképű, alig kell a kisujját mozdítania, hogy bármit is megkapjon. Katlyn Elyson elbűvölő, gyönyörű lány, aki Skywoodba költözik, és az első iskolai napon belefut Jasonbe. Mintha a sors vezérelné őket egymás felé. Semmit sem tudva a fiú múltjáról, Katlyn hamar a fiú bűvkörébe kerül.
Nincs könnyű dolga, sok megpróbáltatással kell szembenéznie. Amikor a legboldogabb, egy váratlan esemény beárnyékolja a viszonyukat. Vajon a szerelmük elbír ekkora terhet?

>!
Aposztróf, Budapest, 2018
184 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155604768

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Katlyn Ellison


Kedvencelte 16

Most olvassa 3

Várólistára tette 95

Kívánságlistára tette 115

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Christine Anne Colman: Elveszetten

„Nem tudjuk mindig befolyásolni az eseményeket. Bármennyire is fájdalmas, aminek meg kell történnie, az nem fog máshogy alakulni, akármennyire is akarnánk.”

A fenti idézetet azért választottam, mert mindig ilyen és ehhez hasonlók mögé bújunk, de én nem hiszek benne. Bár tény mindenre nem vagyunk kihatással, gondolataink és cselekedeteink összessége adja sorsunkat. Én ebben hiszek, persze ez az én véleményem.
Ami történetet illeti, nagyon cuki, bár ezt a szót annyira nem szeretem használni.
Humoros, kedves, pici erotika, és sok – sok romantika jellemzi.
A karakterek nem bonyolultak, semmi árnyaltság nincs bennük, de mivel nem is kerestem, nem is hiányzott.
Viszont nagyon rövid volt, és ezért morcos vagyok. Tessék végre egy tisztességes, legalább 300 oldalas könyvet írni ( bár lehet azt is kevésnek érezném).
Szóval mindenképpen úgy gondolom, hogy egy nagy köszönet jár az írónőnek, mert általa olvashattam ezt a művet. Köszönöm. ♥

37 hozzászólás
christine>!
Christine Anne Colman: Elveszetten

Kikapcsoló, romantikus, pöppet erotikus, kellemes a léleknek. Pont erre volt szükségem. Ha nem olvasom el, akkor még mindig bedepizve ülnék a szobámban, mert már március óta olvasási válságom van, és minden egyes elolvasott szót kényszernek éreztem az utóbbi hónapokban.
Bővebben:
http://zivataroskonyvek.blogspot.com/2018/08/christine-…

Anarchia_Könyvblog>!
Christine Anne Colman: Elveszetten

De miben más ez a regény, mint más erotikus-romantikus regény? Teljesen belemélyedünk Katlyn életében és rengetegszer átérezzük mindazt, ami vele történik. Megismerjük a szerelmet, a szívfájdalmat és mindent, ami egy igazi csalódás átéléséhez szükséges. Majd meghal egy darab bennünk, amikor a nőben is. Eltörik a szívünk és csak nézzük hogyan folyik teljesen szét az életünk. Ez a mű rólunk szól, mi is vagyunk vagy voltunk már egy kicsit Katlyn-ek.

Az ajánló itt érhető el: https://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/10/06/christ…

1 hozzászólás
turanett P>!
Christine Anne Colman: Elveszetten

Kedves, aranyos történet. Szerethető karakterekkel. Viszont nekem túl szentimentális. Jason nekem túl sok. Egy tinédzser nem ilyen. Az is zavaró volt, hogy olyan dolgok voltak leírva,amit elég lett volna éreztetni, és a sok tőmondat is zavaró. Összességében, tetszett, kellemes romantikus történet, biztos, hogy folytatni fogom.

1 hozzászólás
ViviPapp P>!
Christine Anne Colman: Elveszetten

Az Elveszettennel több kört is kellett futnunk, mire egymásra találtunk, ugyanis először pont akkor keresett meg az írónő az elolvasásával, amikor éppen szünetet tartottam az oldallal és a könyves dolgaimmal kapcsolatban.

Amikor visszatértem, volt olyan kedves és elküldte nekem az első könyvét, amelyet először a kezembe fogva meglepődve konstaláltam, hogy milyen vékony.

A fülszöveg által körülbelül tudtam mire számíthatok, kíváncsi voltam, hogy hogyan fog kibontakozni a történet.

Megmondom őszintén, hogy az eleje nem igazán fogott meg, nagyon kezdetleges volt, nem jól kidolgozott és a nyelvezete sem nyűgözött le.
A középiskolai légkör nem tetszett, a szereplők, főleg Jason ekkor még inkább taszított, mint elbűvölt volna, mint a főszereplő lányt. Bár Jason-ről sem tudtam meg igazán sok mindent, hogy igazán összefüggő véleményem alakuljon ki róla és kapjak egy kerek képet kettejükről.
Nekem túl beképzelt volt, nyers és bunkó, valahogy nem tudtam belelátni azt, amit Katlyn.

Katlyn. Hát igen. Mit is mondhatnék… nem lett a kedvenc női főszereplőm az biztos. Viszont kíváncsi voltam, hogy a könyvben látható-e majd róla fejlődés, ami végül egy tragikus esemény hatására fordul.
Az ominózus történésig azonban engem nem vont a bűvkörébe a kettejük kapcsolata, nem éreztem akkora különlegességet, harmóniát. A történés után pedig nem értettem, hogy Kathlyn miért úgy viselkedett, miért úgy döntött ahogy. Őszintén megmondom, hogy nagyon felidegesített a tettével, mert a mai világban sem jövök ki jól azzal, ha valaki azt teszi amit ő és nem jelez semmit, senki felé, főleg azok után, ahogy és ami történt vele.

Szóval egészen felpaprikázva csuktam be az első könyvet és boldog voltam, hogy kezdhetem a második résszel, amely igazán megdöbbentett, de az arról szóló értékelést, a Megsebzetten könyv alatt olvashatjátok majd, illetve összefüggően a blogon fog kikerülni a véleményem és az olvasásom.

Összességében az Elveszetten nem igazán győzött meg, de elérte azt nálam, hogy tovább akarjam olvasni a második könyvet, mert mégis valamilyen hatással volt rám. Érezhetően nem egyidőben megszülető könyvről van szó, mintha több, kisebb kihagyásokkal megírt történet lenne, mivel eléggé érezhető az írónő írásmódján, szóhasználatán és hangulatán, amely visszacsapódik a történetben. Nem rossz egy első könyvhöz, mert azt láttam, hogy ő maga is fejlődik benne, megismeri önmagát és kitör.

Annyit hozzáfűznék ide, hogy mindenképpen megéri ezt a könyvet elolvasni azért, hogy olvashasd a második részt, ami elképesztő lett!
Szóval azt ajánlom, hogy olvasd végig!

3 hozzászólás
Zso89 P>!
Christine Anne Colman: Elveszetten

Nemnemnemnem és neeemmmmmmmm.
Most komolyan mi volt ez a befejezés??????
Lesz folytatás vagy ennyi volt?????
Hallunk még Jason és Katlyn párosáról????
Ezt nem hiszem el.
Teljesen kiakadtam.
Elkönyveltem magamban egy „szirupos”,könnyed,romantikus,cuki kis történetnek egy hangyányi erotikával de a végére az a csavar….egyszerűen nem tudok észhez térni,teljesen másra számítottam.Teljesen felkavart.
Vágytam a spoiler
Szimpatikus sztori,szimpatikus karakterekkel.
A borító megfogott,a fülszöveg úgyszintén és egész végig azon gondolkodtam hogy kettejük teljes összhangját mi zavarhatja meg.
Ennyivel nem elégszem meg,követelem a folytatást.☺❤
●●●
Újraolvasás volt,frissítettem az emlékeket a folytatás előtt.
Most valahogy más volt,de mégis ugyanaz,vagy csak én néztem más szemmel?Nem tudom…..
Viszont most valahogy kritikusabb szemmel nézem Katlyn-t,nem tudok olyan elnéző lenni vele mint elsőre.
A folytatásra nagyon kíváncsi leszek.

1 hozzászólás
Karinaa7 P>!
Christine Anne Colman: Elveszetten

Mikor levettem a könyvet a polcról úgy gondoltam, hogy ezt egy pár óra alatt elolvasom. Sajnos nagyot tévedtem, mert a történet egyáltalán nem kötött le. Olyan érzés volt, mintha Wattpadon random kiválasztottam volna egy befejezett történetet. Igen tudom, hogy az írónő első könyve, de akkor is olyan érzés volt olvasni.
A szereplőknél Jason egy elég fura karakter volt, mert egyszer egy hős szerelmes volt, aki mindent kitalál, csak hogy a barátnője kedvében járjon, emiatt néha egy harmincas pasinak is beillett volna, máskor pedig egy rosszfiú, aki a város vagy legalábbis a suli majdnem összes csajával együtt volt már. spoiler Igen, csak egy kicsit akadtam ki ezen a részen.
Katlyn a tipikus idegesítő főszereplő volt számomra. Több ideig készülődött Jason szalagavatójára, mint én a sajátomra.
Az elején azt hittem, hogy Katlyn és Jason szüleivel nem is fogunk találkozni az egész könyv alatt.
Nagyon messze áll tőlem ez a könyv, de a második résznek még adok egy esélyt, mert kíváncsi vagyok, hogy az írónő mennyit változott a két könyv között.

>!
Aposztróf, Budapest, 2018
184 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155604768
1 hozzászólás
pufivipi>!
Christine Anne Colman: Elveszetten

Csalódott vagyok, a %-ok alapján sokkal többet vártam. Az írónő stílusa élvezhető is lehetne, bár még kicsit kiforratlan. A történet egy nagyon lapos első szerelem, ahol a szereplőkről alig kapunk információt, majd mikor történik valami( azt nem írom,hogy végre,mert ilyen borzasztó dolognak senki se essen áldozatául) a könyvnek vége. Szóval óriási hiányérzetem maradt.

3 hozzászólás
Fruzsiv>!
Christine Anne Colman: Elveszetten

A könyv, aminek a vége teljesen összetört.
Vannak hibái a könyvnek, de én ezekkel együtt nagyon szeretem.

Elsőnek ez a gyönyörű szép borító fogott meg. *-*
Az eleje kicsit érdekesen van megfogalmazva, mintha egy dolgozatra készült volna, (- amitől el is tekintek, hiszen első könyve az írónőnek -) de ahogy fogytak a lapok, egyre jobban felszabadulttá vált az írásmódja. Ami nagyon tetszik, hiszen egy fejlődést láthatunk így.
Amik kimondottan tetszenek, azok a „költőies” mondatok. Pl.: „Az esti levegő hűvös, párával teli. Milliónyi levél mártózik a szélbe, kavarognak, rezegnek a repülés megtévesztő ígéretével. Az erőteljes áramlat foglyul ejti őket, leküzdi őket a talajra, ahol összetapossák vékonyka testüket a rohanó emberek.” Imádtam ezeket olvasni. A lapok fogyásával együtt ezek a mondatok is fogytak, de szerencsére nem tüntek el teljesen. Aminek nagyon örülök, mivel az elején ebből túl sok volt, és van, hogy a jóból is megárt a sok. Remélem a további könyveiben is olvashatunk majd ilyen sorokat, csak mértékkel.
Amit még a későbbiekben látni szeretnék, az az, hogy egy kicsit hosszabban legyenek leírva a részek. Voltak olyan pillanatok amikor már el-elpityeregtem, de ha tovább tartott volna az adott jelenet, akkor simán el is sírtam volna magam.
A vége a szó szoros értelmében kegyetlen volt. Annyira letaglózott, hogy utána egyszerűen nem tudtam egy értelmes mondatot összerakni. Kicsi darabokra törte a szívem. Így nem is tudok 5 csillagnál kevesebbet adni rá. :)
Romantika rajongóknak kifejezetten ajánlom.

Köszönöm @Christine_Anne_Colman ezt az élményt! ❤


Népszerű idézetek

Anarchia_Könyvblog>!

Nem tudjuk mindig befolyásolni az eseményeket. Bármennyire is fájdalmas, aminek meg kell történnie, az nem fog máshogy alakulni, akármennyire is akarnánk.

Kapcsolódó szócikkek: Katlyn Ellison
christine>!

Na, végre! Alig vártam, hogy véget érjen ez az év.

1. oldal

Anarchia_Könyvblog>!

Elrakom a képet, mert látni sem bírom, mennyire boldog voltam egykoron, és most annyi darabban fekszem a padlón összetörve, hogy már nem lehet megjavítani, összeragasztani.

Nórcsy08>!

Csak arra tudok gondolni, hogy néha én is magányosnak, elveszettnek érzem magam, még akkor is, ha körülöttem nyüzsögnek az élő, eleven testek.

14-15. oldal

t_marcsi P>!

Az élet kiszámíthatatlan, sosem tudjuk, mi lesz a következő lépés, mi fog történni velünk. Nem lehet felkészülni rá, mert semmi sem biztos. Nem állhatunk az események útjába, aminek be kell következnie, az be is fog.

127. oldal

Christine_Anne_Colman I>!

– Nem hoz lázba ez az egész téged – mondja szelíden.
– Nem úgy, mint te – ezt csak gondolom, de csak akkor jövök rá, hogy hangosan is kimondtam, mikor Jason tüzes kék szemébe nézek.

christine>!

Úgy érzem, a szívem egy darabkája vele együtt halt meg négy éve, mert elvesztettem az egyetlen személyt, aki teljes mértékben megértett, aki éreztette velem, hogy a jónak és rossznak is egyaránt van értelme, aki mindig megvigasztalt, amikor sírtam, vagy szomorú voltam, és velem nevetett a vicceimen.

Laura_Bakos>!

Nem szeretem, ha bárkit is lenéznek a származása vagy az anyagi háttere miatt, ezért is segítem anyu munkáját a rászorulók intézetében.

Christine_Anne_Colman I>!

Még fiatal vagyok, de teljességgel biztos vagyok benne, hogy nekem ő az igazi, úgy, mint Júliának Rómeó és Beatrice-nak Dante.


A sorozat következő kötete

Elveszetten sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

K. D. Niki: A sors hullámain
J. Lynn: Wait for You – Várok rád
Janković Nóra: Árnyékok illata
Katarina Mazetti: A pasi a szomszéd sír mellől
Graeme Simsion: A Rosie projekt
Vi Keeland: A beosztott
Helen Fielding: Bridget Jones babát vár
Lindsay Faith Rech: Felelsz vagy mersz