Elveszetten (Elveszetten 1.) 61 csillagozás

Christine Anne Colman: Elveszetten

Jason Kleyton a középiskola hírhedt nőcsábásza. Gazdag szülők gyermeke, jóképű, alig kell a kisujját mozdítania, hogy bármit is megkapjon. Katlyn Elyson elbűvölő, gyönyörű lány, aki Skywoodba költözik, és az első iskolai napon belefut Jasonbe. Mintha a sors vezérelné őket egymás felé. Semmit sem tudva a fiú múltjáról, Katlyn hamar a fiú bűvkörébe kerül.
Nincs könnyű dolga, sok megpróbáltatással kell szembenéznie. Amikor a legboldogabb, egy váratlan esemény beárnyékolja a viszonyukat. Vajon a szerelmük elbír ekkora terhet?

>!
Aposztróf, Budapest, 2018
184 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155604768

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Katlyn Ellison


Kedvencelte 12

Most olvassa 5

Várólistára tette 54

Kívánságlistára tette 80

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Nikolett0907 P
Christine Anne Colman: Elveszetten

„Nem tudjuk mindig befolyásolni az eseményeket. Bármennyire is fájdalmas, aminek meg kell történnie, az nem fog máshogy alakulni, akármennyire is akarnánk.”

A fenti idézetet azért választottam, mert mindig ilyen és ehhez hasonlók mögé bújunk, de én nem hiszek benne. Bár tény mindenre nem vagyunk kihatással, gondolataink és cselekedeteink összessége adja sorsunkat. Én ebben hiszek, persze ez az én véleményem.
Ami történetet illeti, nagyon cuki, bár ezt a szót annyira nem szeretem használni.
Humoros, kedves, pici erotika, és sok – sok romantika jellemzi.
A karakterek nem bonyolultak, semmi árnyaltság nincs bennük, de mivel nem is kerestem, nem is hiányzott.
Viszont nagyon rövid volt, és ezért morcos vagyok. Tessék végre egy tisztességes, legalább 300 oldalas könyvet írni ( bár lehet azt is kevésnek érezném).
Szóval mindenképpen úgy gondolom, hogy egy nagy köszönet jár az írónőnek, mert általa olvashattam ezt a művet. Köszönöm. ♥

36 hozzászólás
>!
christine
Christine Anne Colman: Elveszetten

Kikapcsoló, romantikus, pöppet erotikus, kellemes a léleknek. Pont erre volt szükségem. Ha nem olvasom el, akkor még mindig bedepizve ülnék a szobámban, mert már március óta olvasási válságom van, és minden egyes elolvasott szót kényszernek éreztem az utóbbi hónapokban.
Bővebben:
http://zivataroskonyvek.blogspot.com/2018/08/christine-…

>!
Anarchia_Könyvblog P
Christine Anne Colman: Elveszetten

De miben más ez a regény, mint más erotikus-romantikus regény? Teljesen belemélyedünk Katlyn életében és rengetegszer átérezzük mindazt, ami vele történik. Megismerjük a szerelmet, a szívfájdalmat és mindent, ami egy igazi csalódás átéléséhez szükséges. Majd meghal egy darab bennünk, amikor a nőben is. Eltörik a szívünk és csak nézzük hogyan folyik teljesen szét az életünk. Ez a mű rólunk szól, mi is vagyunk vagy voltunk már egy kicsit Katlyn-ek.

Az ajánló itt érhető el: https://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/10/06/christ…

1 hozzászólás
>!
Cintia9910
Christine Anne Colman: Elveszetten

Egy csodálatos történet az igaz szerelemről. Nagyon tetszett ez a történet ajánlóm mindenkinek !
https://papirravetettgondolataim.blogspot.com/2018/11/t…

2 hozzászólás
>!
Zso89
Christine Anne Colman: Elveszetten

Nemnemnemnem és neeemmmmmmmm.
Most komolyan mi volt ez a befejezés??????
Lesz folytatás vagy ennyi volt?????
Hallunk még Jason és Katlyn párosáról????
Ezt nem hiszem el.
Teljesen kiakadtam.
Elkönyveltem magamban egy „szirupos”,könnyed,romantikus,cuki kis történetnek egy hangyányi erotikával de a végére az a csavar….egyszerűen nem tudok észhez térni,teljesen másra számítottam.Teljesen felkavart.
Vágytam a spoiler
Szimpatikus sztori,szimpatikus karakterekkel.
A borító megfogott,a fülszöveg úgyszintén és egész végig azon gondolkodtam hogy kettejük teljes összhangját mi zavarhatja meg.
Ennyivel nem elégszem meg,követelem a folytatást.☺❤

1 hozzászólás
>!
Delora
Christine Anne Colman: Elveszetten

Meg kellett volna várnom a bővített kiadást. Érezhető, hogy milyen sok jó ötlete lenne az írónőnek, de valamiért ezek nem kerültek bele a történetbe. Miért mászkálsz a földön mikor szárnyaid vannak és repülhetnél is?
Remélem a folytatásban vagy a következő kiadásnál már nem lesznek tökéletesek a szereplők. Sajnos emiatt nem is tudtam megszeretni főhőseinket. Azon kívül, hogy Jason nőcsábász mivoltára utalások vannak, semmi hibát nem találtam a szereplőkben. Jason a bulis incidens után szerethetőbbé vált. Egy f*sz volt, de így lekerült az emberi szintre és azonosulhattam vele.
A könyv vége meg mi a tököm volt? Szívem szakadt meg, hogy ez történt Katlynnel, és hogy úgy érezte, az a helyes amit tesz.
A könyv úgy összességében tetszett de ha pár száz oldallal megtoldotta volna az írónő, akár egy számomra tökéletes történet is kialakulhatott volna…
Köszönöm a könyv és az általad nyújtott élményeket.

1 hozzászólás
>!
abbywinter I
Christine Anne Colman: Elveszetten

Húúú, nem is tudom, hol kezdjem. Először is köszönöm az írónőnek, hogy elolvashattam a könyvét. Már jóval korábban megkaptam, de meg szerettem volna várni a folytatást is, mert tudtam, hogy sorozat lesz és egyben szerettem volna elolvasni.
Aranyos történet volt egy lányról, aki hisz a szerelemben, és egy fiúról, aki épp most kezd megismerkedni az érzéssel. Szerettem a karaktereiket.
Azért néha haragudtam a lányra. Sajnáltam nagyon, ami vele történt, de szerintem el kellett volna mondania valakinek. Legalább a barátnőjének. Bár tudom, hogy ez a folytatás miatt alakult így.
Ajánlom a romantika kedvelőinek.

2 hozzászólás
>!
Szil78
Christine Anne Colman: Elveszetten

Kicsit bajban voltam a csillagozással, mert maga az alaptörténet tetszett, ahogy a stílussal sem volt bajom. Időnként kicsit túlzónak éreztem a leírásokat, hogy mit vett fel vagy mit evett, csinált Katlyn, de nem volt zavaró még.
Viszont ami miatt nem tudtam több csillagot adni, azok a főszereplők, illetve azok viselkedése. Ugye egy 17 éves lányról és egy 18 éves fiúról beszélünk, néha mégis úgy viselkedtek, mint akik túl vannak már a 30-on és jó sok élettapasztalaton. Közben Katlyn sokszor még egy 17 éves lány értelmi színvonalát sem ütötte meg nálam a hisztijével.
spoiler Ez még okés is lenne, hiszen ennyi idősen ez az idő nagy időnek is számíthatna, de mikor spoiler akkor egy kissé felkaptam a fejem, hogy TESSÉK??? Ez azért így eléggé túlzás, mert itt nem egy több éves egymásra találásról beszélünk, csupán két hétről!!!!
Jasonnél hasonló bajaim voltak. Mikor megejtik a nagy beszélgetést az első randin, úgy beszél, mint egy 30-as nőcsábász aki eddig csak a sex-nek élt, de most úgy érzi megtalálta azt a nőt akit szeretni is tudna. Egy 18 éves srácról van szó!! Azért ez így eléggé hiteltelen nekem. Teljes túlzás az egész.
A végén Katlyn reakciója ahogy lekezeli a vele történteket, na az teljesen illett a korához, ahhoz ahogy amúgy gondolkodott spoiler.
Ez a történet annyival jobb lett volna, és simán 5 csillagos, ha a szereplők mondjuk 10 évvel idősebbek, akkor simán megadom rá. De így nekem nem volt hiteles a szerelmük, de főleg a viselkedésük. Ettől függetlenül várom a folytatást, kíváncsi vagyok, spoiler.

17 hozzászólás
>!
csfannie P
Christine Anne Colman: Elveszetten

„Sajnos akármennyire is próbáltam, nem tudtam megszeretni ezt a könyvet. Nem szeretek könyveket lehúzni, nem is szokásom, úgyhogy bizakodva indultam neki, hiszen szeretem a romantikus-erotikus regényeket, az meg csak plusz pont volt, hogy a főszereplők korombeliek, de a könyv előrehaladtával egyre többször fogtam a fejem. Talán pont azért nem tetszett, mert a korombeli lányok 99%-a nem viselkedik és nem gondolkodik úgy, ahogy Katlyn. Klisés, sablonos középiskolai sztori, amiben a főszereplők már 4 nap leforgása alatt végtelenül szerelembe esnek, valamint eget rengető barátságok alakulnak ki pillanatokon belül. Remélem, a folytatás jobbra sikeredik, hiszen elsőkönyves szerzőről van szó.”

Bővebben…
https://fannislibrary.blogspot.com/2018/11/christine-an…

3 hozzászólás
>!
Viviana97
Christine Anne Colman: Elveszetten

Először is szeretném megköszönni az írónőnek, hogy elküldte nekem a könyvet, szívesen olvastam.

Nem tudtam, pontosan miről fog szólni, mivel nem olvastam el a fülszövegét, viszont a borító alapján egy tipikus romantikus történetre gondoltam.
Az első pár fejezet után ez be is igazolódott, annyira tetszett, hogy olyan mindennapi a történet. Itt nem azt értem, hogy sablonos, hanem hogy simán el tudom képzelni, hogy ez megtörténik. A párbeszédek is mind spontának, mintha élőbeszédben hallanám őket olvasás közben.. sok könyvvel az a baj, hogy olyan mondatokat adnak a szereplők szájába, amit nem várhatunk el tőlük abban a helyzetben, abban az életkorban, itt teljesen hétköznapi tiniknek tűntek a szereplők és pont ettől volt jó olvasni.
A cselekmény egy kicsit kiszámítható volt egy darabig.. végig ott volt bennem a kérdés, hogy mikor nyer értelmet a könyv címe, és amikor ahhoz a részhez értem, lesokkolódtam, erre egyáltalán nem számítottam. Addig a részig rózsaszín ködbe burkolózva olvastam, de ott ez eltűnt és mintha beborult volna az én lelkemben is.
De visszagondolva, ez egy egész jó romantikus-erotikus könyv volt, bátran ajánlom a műfaj kedvelőinek.

Úgy olvastam volna még tovább, de sajnos elfogytak az oldalak.. :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
christine

Na, végre! Alig vártam, hogy véget érjen ez az év.

1. oldal

>!
Anarchia_Könyvblog P

Nem tudjuk mindig befolyásolni az eseményeket. Bármennyire is fájdalmas, aminek meg kell történnie, az nem fog máshogy alakulni, akármennyire is akarnánk.

Kapcsolódó szócikkek: Katlyn Ellison
>!
Anarchia_Könyvblog P

Elrakom a képet, mert látni sem bírom, mennyire boldog voltam egykoron, és most annyi darabban fekszem a padlón összetörve, hogy már nem lehet megjavítani, összeragasztani.

>!
Christine_Anne_Colman I

– Nem hoz lázba ez az egész téged – mondja szelíden.
– Nem úgy, mint te – ezt csak gondolom, de csak akkor jövök rá, hogy hangosan is kimondtam, mikor Jason tüzes kék szemébe nézek.

>!
icantfindmybooks

Ha én lennék a nyuszi, azt sem bánnám hogy ő a farkas.

18. Oldal

>!
christine

Úgy érzem, a szívem egy darabkája vele együtt halt meg négy éve, mert elvesztettem az egyetlen személyt, aki teljes mértékben megértett, aki éreztette velem, hogy a jónak és rossznak is egyaránt van értelme, aki mindig megvigasztalt, amikor sírtam, vagy szomorú voltam, és velem nevetett a vicceimen .

>!
icantfindmybooks

– Úgy vélem, tetszel Joe-nak – állítja, s mosolyog, de mosolya erőltetett.

10. Oldal

>!
icantfindmybooks

Megköszörüli a torkát, én pedig érzem, hogy felforrósodik az arcom. Felnézek, ő mindentudó, sunyi mosollyal fogadja a zavartságomat.

7. Oldal

>!
Christine_Anne_Colman I

lámpák alatt futva az az érzésem, mintha az éjszaka oltalmazna a fájó gondolatoktól, és próbálná kitisztítani az agyamat, de azokon a részeken, ahol a sötétség beburkol, úgy érzem, be akar szippantani, és még több kérdéssel tömi tele a fejemet.


A sorozat következő kötete

Elveszetten sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

K. D. Niki: A sors hullámain
J. Lynn: Wait for You – Várok rád
Janković Nóra: Árnyékok illata
Katarina Mazetti: A pasi a szomszéd sír mellől
Graeme Simsion: A Rosie projekt
Vi Keeland: A beosztott
Helen Fielding: Bridget Jones babát vár
Lindsay Faith Rech: Felelsz vagy mersz