Gyönyörű ​rohadék (Gyönyörű rohadék 1.) 790 csillagozás

Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Egy ​ambiciózus gyakornok. Egy perfekcionista igazgató. És rengeteg indulat. Ismerje meg a történetet, amelynek blog előzményét több mint kétmillióan olvasták el online!
Chloe Mills esze borotvaéles, mindent belead a munkájába, és éppen most szerzi az MBA-diplomáját. Egyetlen problémája van csak: a főnöke, Bennett Ryan, aki szigorú, korlátolt, tapintatlan – és teljes mértékben ellenállhatatlan. A Gyönyörű Rohadék.
Bennett Franciaországból tért haza Chicagóba, hogy fontos szerepet vállaljon a családi médiavállalkozásban. Nem gondolta volna, hogy az az asszisztens, aki oly sokat segített neki innen, Chicagóból, míg ő külföldön volt, egy káprázatos, ártatlanul provokatív – és végtelenül dühítő – lény, akit mostantól mindennap látnia kell. A pletykák ellenére Bennett sohasem csípett fel nőket a munkahelyén. De Chloe annyira csábító, hogy már hajlandó érte kijátszani – vagy akár nyíltan felrúgni – a szabályokat, csak hogy megkaphassa őt. Az irodaépület bármely zugában.
(tovább)

Eredeti mű: Christina Lauren: Beautiful Bastard

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
300 oldal · ISBN: 9789630866828 · Fordította: Angster László

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Bennett Ryan · Chloe Mills


Kedvencelte 155

Most olvassa 69

Várólistára tette 220

Kívánságlistára tette 233

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

IMÁDTAM!!!
Ez aztán az igazán fülledt történet!
Kellemes csalódás az első oldaltól az utolsóig. Maximum csillagot érdemel. Második olvasásra is ugyanolyan élmény, mint elsőnek. Sőt most még jobban tudtam élvezni az egészet.
A karakterek és a történet szerethető volt számomra. Kellemes könnyed olvasmány.
Olvastatta magát.
Imádom a címét és a borítóját is.
Oda meg vissza vagyok a romantikus könyvekért, erotikával fűszerezve. Na ebből nem hiányzott az erotika, volt benne bőven! Totális szex!
Az is nagyon tetszett benne, hogy fejezetenként változott a szemszög. A mocskos beszéd bejött, itt igazán jól hatott.
Még többet akarok ebből a sorozatból, még, még, még!

5 hozzászólás
>!
Nikolett0907 P
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Nos úgy gondolom ahogy „ öregszem” úgy változom és az ízlésem is így szélesedik.
Tinédzser koromban ha nem olvastam el vagy 1000 Szívhang, Júlia stb. füzetet, akkor egyet sem, de az egyetemi évekre kiégtem.
És most harmincon picit túl úgy érzem megint vágyom ezen kötetekre, és az ennél „durvábbakra” is. :)
Így került a kezembe, pár figyeltem ajánlásával megfűszerezve ez a kötet is.
Magamtól hozzá nem nyúltam volna, de sokan váltig állították ez tetszeni fog. És tudjátok mit, igazatok volt.
Nagyon jó könyv, végig fent tartotta az érdeklődésem, jókat mosolyogtam és bizony megtette hatását.
Chloe nagyon erős, független nő, akinek helyén van a humora, a kedvenc csődör ebben az esetben Bennett Ryan, hasonló főnökkel a háttérben én is dühös lennék, de biztos sok túlóra is beleférne. :)
Ami a fél csillagot illeti nézzétek el nekem, de utálom ha egy nő feleslegesen káromkodik és ez a történetben is zavart. Még ha a történet, kellőképpen „mocskos” is.
Mindenképpen folytatni fogom, köszönöm az ajánlást és ha tudtok még ilyen jó történetet kérlek osszátok meg velem, biztosan örülnék neki.
Köszönöm.
Új kedvencet avattam. :)

4 hozzászólás
>!
ZitussKa P
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

(..)vele olyan volt, mintha elragadna egy rejtett víz alatti áramlás, aminek nem tudom megváltoztatni sem az irányát, sem a sebességét.

Mèg mindig annyira imádom! Sokadik olvasásra sem maradt el az a hatás és élmény amit már legelőször is nyújtott. Bennett ès Chloe tökèletes páros. A civakodásaik, a veszekedèseik, a szenvedèlyes pillanataik, ès a humoruk, együttesen azt eredmènyeztèk hogy most is jó kedvem lett tőlük, ès ha rájuk gondolok, mosolyognom kell:D Jó volt na! Szórakoztat, ès kikapcsol. Bennett, Te tènyleg egy Gyönyörű rohadèk vagy:D De engem megfogtál❤
Kedvenc!:)

7 hozzászólás
>!
_Eriii P
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Imádom. Valami könnyed, laza, vicces, forrót akartam olvasni, és ezzel a könyvel megkaptam mindent. Újra olvasás volt és most sem okozott csalódást. Elég rég volt amikor először olvastam, de még azért jól emlékeztem mindenre. Nem vont le a varázsából az újra olvasás, sőt ugyanúgy vagy hanem még jobban élvezem, mint először. Imádtam Bennettet és Chloét. A tüzes és forró ágyjelenetektől olvadtam el. Imádtam, ahogy az írónő leírta, hogy reszketett, hogy izzadt volt, számomra sokkal valósághűbb volt így a történet. Imádtam a mocskos, hisztis Benettet. Imádtam, hogy Chloe nem ijedett meg tőle. A szívem úgy fájt a legutolsó húzásáért, amit Chloéval művelt. Összeségében ez egy remek kikapcsolódás, olyan napokra amikor túl sok sírós vagy sötét történetet olvastál. Vagy csak szimplán meg akarod, hogy nevettessen egy Gyönyörű rohadék, vagy el akarsz merülni egy Gyönyörű rohadék világában. Ajánlom.

3 hozzászólás
>!
Nymeria96 
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Esküszöm, nem gondoltam volna, hogy valaha újra fogom olvasni.
Tavaly már olvastam, akkor nagyon tetszett, de valamiért mégsem voltam kíváncsi a 2. részre.
Most úgy gondoltam mégis csak szeretném folytatni a sorozatot, de előtte még újra olvasom az első részt is. És egyáltalán nem bántam meg!
Könnyed, romantikus olvasmány, ami második olvasás alkalmával sem okozott csalódást.
Bennett és Chloe is kedvelhető szereplők, akik nagyon jó párost alkotnak együtt, a szócsatáikon pedig rengeteget lehet szórakozni.
Nagyon szeretem a váltott szemszögben íródott könyveket, úgyhogy számomra plusz pontot jelentett, hogy mindkét főszereplő gondolataiba bepillantást nyerhettem.
Jöhet a folytatás!! :D

>!
Orsi999
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Úgy érzem, hogy most pont erre volt szükségem. Számomra ez a könyv teljes kikapcsolódást nyújtott. Nem kellett azon gondolkodni, hogy mi fog legközelebb történni, mivel elég kiszámítható a cselekmény, de ettől még tetszett. Nagyon olvastatta magát, így elég gyorsan haladtam vele.
Bennett és Chloé számomra az elején semleges maradt, de később egy kicsit megkedveltem őket, főleg Bennett-et. Imádtam az ő civódásaikat. Igazából nem sok mindent tudhattunk meg róluk, amit sajnálok, mivel szívesen ismertem volna meg őket még jobban.

>!
gabiica P
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Minden hibája ellenére is tetszett. Első blikkre nem gondoltam volna, hogy a végén ilyen véleménnyel leszek róla. Bennettbe az első pillanattól fogva belezúgtam, még akkor is, ha spoiler De imádtam őt.
Chloé nagyon sokáig idegesített, az a kettős viselkedés, ami benne zajlott, egyáltalán nem fogott meg. Aztán a végére mégiscsak kezdtem kicsit megkedvelni, de nem miatta imádtam annyira.
A történetet alapvetően kicsit sablonosnak tartottam, nagyon sok hasonló felkapott sztori van mostanság, de lehet, hogy most éppen erre volt szükségem.

>!
Szilvi00 P
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Könnyed, szórakoztató kikapcsolódás volt, rengetek forró ágyjelenettel és mocskos dumával.
Bennett „Rohadék” Ryan elképesztő figura, pontosan úgy voltam vele, mint Chloe. Egyik pillanatban még dühömben jól pofán vágtam volna, a következőben simán hagytam volna, hogy leszaggassa a bugyimat. :D A főnök–beosztott viszonynak megvannak a maga buktatói, ezért a történet cselekménye is elég kiszámítható, de különösebben ez sem zavart. Chloe-t szintén kedveltem, főleg éles az esze és szókimondó természete miatt. A váltott szemszög is jót tett a történetnek, Bennett gondolatain jól szórakoztam: spoiler Hát igen, nem éppen a kifinomult a pasi szövege, de ha Chloe-t nem zavarta, hogy lerib@ncozza, én sem panaszkodhatok. Azért személy szerint örültem volna egy kicsivel több romantikának… Igaz, a vége már közel járt a érzelmeshez.

2 hozzászólás
>!
agi89
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Tökéletes kikapcsolódást nyújtott újraolvasva is. Ez is azok közé a könyvek közé tartozik amit még sokszor le fogok venni a polcról.
Igazán szórakoztató olvasmány. :)

Mr. Bennett Ryan kikészítettél megint!
Kib*sz*ttul imádom a mocskos szád. :D ♥

>!
300 oldal · ISBN: 9789630866828 · Fordította: Angster László
6 hozzászólás
>!
GytAnett
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Hm.. nincs nekem gondom az erotikus könyvekkel, amennyiben az a bizonyos történet cselekményt is tartalmaz. Ebben azért nem túl sokat véltem ebből felfedezni.
Nem tartom magam prűdnek, de attól, hogy pornót olvasok, szerintem nem lesz más, mintha filmet néznék. Ettől nem lesz értelmiségibb. Zavart, hogy minden egyes alkalommal bugyiszaggatás volt, az 5. után abbahagytam a számolást, fogalmam sincs, hogy a végére hány bugyi szakadt le a csajról.
Nagyon sokáig csak 2 csillagot akartam adni a könyvre, aztán az utolsó 60-70 oldal felhúzta, mert végre történt valami. Nem sok minden, de legalább több, mint az előtte lévő bő 200 oldalban. :D
Azt viszont nem tudom mondani, hogy nem fogom folytatni, mert amúgy meg kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége. Bár, gyanús, hogy nem fog jobban tetszeni a következő része sem. Na mindegy. Egynek elment, de semmi több.

9 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
SzAngelika

(…) a szépség csak a bőr felszínéig tart; a mocsok viszont csontig hatol (…)

7. oldal

>!
lizzyke21 

– Látod ott azt az embert ott, az ajtó mellett? – Azt a magas jóképű fickót? – Arra fordította a fejét, hogy megnézze, de én megrúgtam az asztal alatt. – Ne légy feltűnő! Az a főnököm.
Júlia szeme tágra nyílt, az álla leesett.
– Szent isten – kapkodott levegő után –, te tényleg nem vicceltél! Ez tényleg gyönyörű darab! Nem dobnám ki az ágyamból! Vagy az autómból. Vagy a próbafülkéből. Vagy a liftből, vagy . . . . .

145. oldal

>!
SzAngelika

Ahogy rám nézett, abból arra következtettem, hogy más körülmények között most vagy meztelenül ülne rajtam, vagy egy vértócsában feküdnék a szőnyegen.

125. oldal

>!
nykyriana

– Mehetünk enni? – kérdezte.
– Ma kihagyom. Pokoli napom van. – (…)
– Pokoli nap, vagy pokoli főnök? – (…) – Úgy hallom, elég dühös volt ma reggel.
(…)
– Akkor sem tudnám befejezni, ha megkettőződnék.
– Nem akarod, hogy hozzak neked valamit visszafelé? – Ryan irodája felé pillantott. – Esetleg egy verőlegényt? Vagy egy kis szenteltvizet?

>!
krisztin1 P

Ha nem nyitná ki a száját, tökéletes lenne. Csak egy kis ragasztószalag kéne hozzá. Volt is a fiókomban egy tekercs, amit néha elővettem és megsimogattam, remélve, hogy egyszer jó hasznát veszem.

>!
Lunemorte MP

Nem arról szól ez az egész, hogy milyen voltál azelőtt, hanem arról, hogy milyen vagy most.

>!
Adrikaaa

– Miss Mills, magának olyan gyors a felfogása, mint egy csigának.

>!
zuna19 P

Ez a nő egyszerre volt a menny és a pokol, egyetlen finom csomagolásban.

28. oldal

>!
Judit_Krisztina

Apám mindig azt mondta, úgy lehet legjobban beletanulni egy munkába, ha figyeled, mások hogyan csinálják. Ha el akarsz jutni a csúcsra, alulról kell kezdened! Válj olyan emberré, aki nélkül a főnököd nem tud meglenni! Légy a jobb keze! Ismerd meg a világát, és majd kapva kap utánad, amint megszerezted a diplomát!

7. oldal

>!
Lettka

– Jó reggelt, Miss Mills! Úgy látom, nagyon szívélyes hangulatban van ma. Valaki meghalt talán?


A sorozat következő kötete

Gyönyörű rohadék sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Lisa De Jong: When It Rains – Amikor esik…
J. A. Redmerski: A soha határa
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata
Laurelin Paige: Első érintés
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a véletlen
Janković Nóra: Árnyékok illata
Lisa Kleypas: Ősszel történt