Gyönyörű ​rohadék (Gyönyörű rohadék 1.) 1012 csillagozás

Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Egy ​ambiciózus gyakornok. Egy perfekcionista igazgató. És rengeteg indulat. Ismerje meg a történetet, amelynek blog előzményét több mint kétmillióan olvasták el online!
Chloe Mills esze borotvaéles, mindent belead a munkájába, és éppen most szerzi az MBA-diplomáját. Egyetlen problémája van csak: a főnöke, Bennett Ryan, aki szigorú, korlátolt, tapintatlan – és teljes mértékben ellenállhatatlan. A Gyönyörű Rohadék.
Bennett Franciaországból tért haza Chicagóba, hogy fontos szerepet vállaljon a családi médiavállalkozásban. Nem gondolta volna, hogy az az asszisztens, aki oly sokat segített neki innen, Chicagóból, míg ő külföldön volt, egy káprázatos, ártatlanul provokatív – és végtelenül dühítő – lény, akit mostantól mindennap látnia kell. A pletykák ellenére Bennett sohasem csípett fel nőket a munkahelyén. De Chloe annyira csábító, hogy már hajlandó érte kijátszani – vagy akár nyíltan felrúgni – a szabályokat, csak hogy megkaphassa őt. Az irodaépület bármely zugában.
(tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789630866828 · Fordította: Angster László

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Bennett Ryan · Chloe Mills


Kedvencelte 176

Most olvassa 50

Várólistára tette 250

Kívánságlistára tette 295

Kölcsönkérné 7


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

IMÁDTAM!!!
Ez aztán az igazán fülledt történet!
Kellemes csalódás az első oldaltól az utolsóig. Maximum csillagot érdemel. Második olvasásra is ugyanolyan élmény, mint elsőnek. Sőt most még jobban tudtam élvezni az egészet.
A karakterek és a történet szerethető volt számomra. Kellemes könnyed olvasmány.
Olvastatta magát.
Imádom a címét és a borítóját is.
Oda meg vissza vagyok a romantikus könyvekért, erotikával fűszerezve. Na ebből nem hiányzott az erotika, volt benne bőven! Totális szex!
Az is nagyon tetszett benne, hogy fejezetenként változott a szemszög. A mocskos beszéd bejött, itt igazán jól hatott.
Még többet akarok ebből a sorozatból, még, még, még!

5 hozzászólás
Nikolett0907 P>!
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Nos úgy gondolom ahogy „ öregszem” úgy változom és az ízlésem is így szélesedik.
Tinédzser koromban ha nem olvastam el vagy 1000 Szívhang, Júlia stb. füzetet, akkor egyet sem, de az egyetemi évekre kiégtem.
És most harmincon picit túl úgy érzem megint vágyom ezen kötetekre, és az ennél „durvábbakra” is. :)
Így került a kezembe, pár figyeltem ajánlásával megfűszerezve ez a kötet is.
Magamtól hozzá nem nyúltam volna, de sokan váltig állították ez tetszeni fog. És tudjátok mit, igazatok volt.
Nagyon jó könyv, végig fent tartotta az érdeklődésem, jókat mosolyogtam és bizony megtette hatását.
Chloe nagyon erős, független nő, akinek helyén van a humora, a kedvenc csődör ebben az esetben Bennett Ryan, hasonló főnökkel a háttérben én is dühös lennék, de biztos sok túlóra is beleférne. :)
Ami a fél csillagot illeti nézzétek el nekem, de utálom ha egy nő feleslegesen káromkodik és ez a történetben is zavart. Még ha a történet, kellőképpen „mocskos” is.
Mindenképpen folytatni fogom, köszönöm az ajánlást és ha tudtok még ilyen jó történetet kérlek osszátok meg velem, biztosan örülnék neki.
Köszönöm.
Új kedvencet avattam. :)

4 hozzászólás
ZitussKa>!
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

(..)vele olyan volt, mintha elragadna egy rejtett víz alatti áramlás, aminek nem tudom megváltoztatni sem az irányát, sem a sebességét.

Mèg mindig annyira imádom! Sokadik olvasásra sem maradt el az a hatás és élmény, amit már legelőször is nyújtott. Bennett ès Chloe tökèletes páros. A civakodásaik, a veszekedèseik, a szenvedèlyes pillanataik, ès a humoruk együttesen azt eredmènyeztèk hogy azon túl, hogy feldobtak, ha rájuk gondolok mosolyognom kell:D Jó volt na! Szórakoztat, ès kikapcsol. Bennett, Te tènyleg egy Gyönyörű rohadèk vagy. De engem megfogtál❤
Kedvenc!

7 hozzászólás
_Eriii>!
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Imádom. Valami könnyed, laza, vicces, forrót akartam olvasni, és ezzel a könyvel megkaptam mindent. Újra olvasás volt és most sem okozott csalódást. Elég rég volt amikor először olvastam, de még azért jól emlékeztem mindenre. Nem vont le a varázsából az újra olvasás, sőt ugyanúgy vagy hanem még jobban élvezem, mint először. Imádtam Bennettet és Chloét. A tüzes és forró ágyjelenetektől olvadtam el. Imádtam, ahogy az írónő leírta, hogy reszketett, hogy izzadt volt, számomra sokkal valósághűbb volt így a történet. Imádtam a mocskos, hisztis Benettet. Imádtam, hogy Chloe nem ijedett meg tőle. A szívem úgy fájt a legutolsó húzásáért, amit Chloéval művelt. Összeségében ez egy remek kikapcsolódás, olyan napokra amikor túl sok sírós vagy sötét történetet olvastál. Vagy csak szimplán meg akarod, hogy nevettessen egy Gyönyörű rohadék, vagy el akarsz merülni egy Gyönyörű rohadék világában. Ajánlom.

3 hozzászólás
Nymeria96>!
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Esküszöm, nem gondoltam volna, hogy valaha újra fogom olvasni.
Tavaly már olvastam, akkor nagyon tetszett, de valamiért mégsem voltam kíváncsi a 2. részre.
Most úgy gondoltam mégis csak szeretném folytatni a sorozatot, de előtte még újra olvasom az első részt is. És egyáltalán nem bántam meg!
Könnyed, romantikus olvasmány, ami második olvasás alkalmával sem okozott csalódást.
Bennett és Chloe is kedvelhető szereplők, akik nagyon jó párost alkotnak együtt, a szócsatáikon pedig rengeteget lehet szórakozni.
Nagyon szeretem a váltott szemszögben íródott könyveket, úgyhogy számomra plusz pontot jelentett, hogy mindkét főszereplő gondolataiba bepillantást nyerhettem.
Jöhet a folytatás!! :D

Orsi999>!
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Úgy érzem, hogy most pont erre volt szükségem. Számomra ez a könyv teljes kikapcsolódást nyújtott. Nem kellett azon gondolkodni, hogy mi fog legközelebb történni, mivel elég kiszámítható a cselekmény, de ettől még tetszett. Nagyon olvastatta magát, így elég gyorsan haladtam vele.
Bennett és Chloé számomra az elején semleges maradt, de később egy kicsit megkedveltem őket, főleg Bennett-et. Imádtam az ő civódásaikat. Igazából nem sok mindent tudhattunk meg róluk, amit sajnálok, mivel szívesen ismertem volna meg őket még jobban.

gabiica P>!
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Minden hibája ellenére is tetszett. Első blikkre nem gondoltam volna, hogy a végén ilyen véleménnyel leszek róla. Bennettbe az első pillanattól fogva belezúgtam, még akkor is, ha spoiler De imádtam őt.
Chloé nagyon sokáig idegesített, az a kettős viselkedés, ami benne zajlott, egyáltalán nem fogott meg. Aztán a végére mégiscsak kezdtem kicsit megkedvelni, de nem miatta imádtam annyira.
A történetet alapvetően kicsit sablonosnak tartottam, nagyon sok hasonló felkapott sztori van mostanság, de lehet, hogy most éppen erre volt szükségem.

Szilvi00 P>!
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Könnyed, szórakoztató kikapcsolódás volt, rengetek forró ágyjelenettel és mocskos dumával.
Bennett „Rohadék” Ryan elképesztő figura, pontosan úgy voltam vele, mint Chloe. Egyik pillanatban még dühömben jól pofán vágtam volna, a következőben simán hagytam volna, hogy leszaggassa a bugyimat. :D A főnök–beosztott viszonynak megvannak a maga buktatói, ezért a történet cselekménye is elég kiszámítható, de különösebben ez sem zavart. Chloe-t szintén kedveltem, főleg éles az esze és szókimondó természete miatt. A váltott szemszög is jót tett a történetnek, Bennett gondolatain jól szórakoztam: spoiler Hát igen, nem éppen a kifinomult a pasi szövege, de ha Chloe-t nem zavarta, hogy lerib@ncozza, én sem panaszkodhatok. Azért személy szerint örültem volna egy kicsivel több romantikának… Igaz, a vége már közel járt a érzelmeshez.

2 hozzászólás
agi89>!
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Tökéletes kikapcsolódást nyújtott újraolvasva is. Ez is azok közé a könyvek közé tartozik amit még sokszor le fogok venni a polcról.
Igazán szórakoztató olvasmány. :)

Mr. Bennett Ryan kikészítettél megint!
Kib*sz*ttul imádom a mocskos szád. :D ♥

>!
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789630866828 · Fordította: Angster László
6 hozzászólás
KATARYNA>!
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Hát megcsaltam Mr. Rochestert egy nap erejéig… hihihi :D

Kérem minden figyelőmet, akiknek még nem trágárkodtam eleget, hogy bocsássanak meg nekem az értékelésért.. valamint a 18+-as idézetekért.
De én nem változom… mikor felkerültem a molyra és azelőtt is csak az erotikus könyveket faltam. Most pedig ennyi kihagyás után újraolvasni ezt!
Hogy b…ódnál meg Bennett Ryan! ♡

Amikor 2015-ben olvastam is majd bemásztam volna a könyvbe.. hát most meg.
Ha nekem lenne egy ilyen főnököm, akivel persze úgy ahogy ismerjük egymást, 9 hónapig szívná a vérem a sok f…ságaival, majd egy váratlan pillanatban végigsimítana a derekamon.. mert amúgy is d.gnivaló mint a dughagyma és mert hát persze hogy engedném neki hogy odanyomjon az ablaknak.. és jól kivalasson.
És én otthagynám álló himbilimbivel. Persze hogy megérdemelné..
Majd megint elkapna a lépcsősoron is.. meg a kocsiban a liftben… meg úgy… úgy általában mindenütt.

Ha engem kapna el…

És nem érezném magam se szőkének se barnának.. egyszerűen.. hjajj… nem is létezik ilyen férfi csak ebben a könyvben.

A Gyönyörű Rohadékot minden erotika kedvelőnek ajánlom. Sajnos én féltékeny voltam minden oldalon Chloe Millsre.. ezért se ejtek több szót róla.. ha lehet. :D

Bennett Ryan viszont.. bugyiszaggató, le kellene vonnom egy fél csillagot, mert nem kaptam minden .. mondjuk második laponként egy képsorozatot ahogyan vetkőzik. Ja…

Nem egy ilyen erotikus könyv van, áh.. már a csapból is ez folyik, na de ezt legalább jó volt újraolvasni.. és ez a nem mindegy. :)

15 hozzászólás

Népszerű idézetek

SzAngelika>!

[…] a szépség csak a bőr felszínéig tart; a mocsok viszont csontig hatol […]

7. oldal

lizzyke21>!

– Látod ott azt az embert ott, az ajtó mellett? – Azt a magas jóképű fickót? – Arra fordította a fejét, hogy megnézze, de én megrúgtam az asztal alatt. – Ne légy feltűnő! Az a főnököm.
Júlia szeme tágra nyílt, az álla leesett.
– Szent isten – kapkodott levegő után –, te tényleg nem vicceltél! Ez tényleg gyönyörű darab! Nem dobnám ki az ágyamból! Vagy az autómból. Vagy a próbafülkéből. Vagy a liftből, vagy . . . . .

145. oldal

krisztin1 >!

Ha nem nyitná ki a száját, tökéletes lenne. Csak egy kis ragasztószalag kéne hozzá. Volt is a fiókomban egy tekercs, amit néha elővettem és megsimogattam, remélve, hogy egyszer jó hasznát veszem.

SzAngelika>!

Ahogy rám nézett, abból arra következtettem, hogy más körülmények között most vagy meztelenül ülne rajtam, vagy egy vértócsában feküdnék a szőnyegen.

125. oldal

nykyriana>!

– Mehetünk enni? – kérdezte.
– Ma kihagyom. Pokoli napom van. – […]
– Pokoli nap, vagy pokoli főnök? – […] – Úgy hallom, elég dühös volt ma reggel.
[…]
– Akkor sem tudnám befejezni, ha megkettőződnék.
– Nem akarod, hogy hozzak neked valamit visszafelé? – Ryan irodája felé pillantott. – Esetleg egy verőlegényt? Vagy egy kis szenteltvizet?

zuna19>!

Ez a nő egyszerre volt a menny és a pokol, egyetlen finom csomagolásban.

28. oldal

Lunemorte P>!

Nem arról szól ez az egész, hogy milyen voltál azelőtt, hanem arról, hogy milyen vagy most.

Adrikaaa>!

– Miss Mills, magának olyan gyors a felfogása, mint egy csigának.

Lettka>!

– Jó reggelt, Miss Mills! Úgy látom, nagyon szívélyes hangulatban van ma. Valaki meghalt talán?

Judit_Krisztina>!

Apám mindig azt mondta, úgy lehet legjobban beletanulni egy munkába, ha figyeled, mások hogyan csinálják. Ha el akarsz jutni a csúcsra, alulról kell kezdened! Válj olyan emberré, aki nélkül a főnököd nem tud meglenni! Légy a jobb keze! Ismerd meg a világát, és majd kapva kap utánad, amint megszerezted a diplomát!

7. oldal


A sorozat következő kötete

Gyönyörű rohadék sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Kendall Ryan: Szeress és akarj
Julie James: A hamis partner
Carly Phillips: Forró szívek
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés
Winter Renshaw: Ui.: Rohadj meg