Gyönyörű ​idegen (Gyönyörű rohadék 2.) 498 csillagozás

Christina Lauren: Gyönyörű idegen

Egy sármos angol playboy. Egy lány, aki végül élni akar. És egy titkos viszony, ami a lehető legélénkebb színekben mutatja meg magát.

A fiatal pénzügyi zsenit, Sara Dillont, csalja a pasija, ezért elköltözik New Yorkba, hogy minden komolyabb elkötelezettség nélkül egyszerűen jól érezze magát. Egy bárban találkozik egy ellenállhatatlan, szexi, brit fickóval, és belemegy az egyéjszakás kalandba. De az a mód – és a sebesség –,
ahogyan leolvadnak a gátlásai, megváltoztatja a férfihoz való viszonyát: alkalmi partnerből ő lesz számára a Gyönyörű Idegen.

Az egész város tudja, hogy Max Stella imádja a nőket, Wall Street-i rosszfiús sármja számtalan trófeát hozott már neki, de Sara hatására gondolkodott el először azon, hogy talán mégis van valaki, aki a hálószobán túl is a partnere lehet.

Annál, hogy olyan helyen találkozzanak, ahol bárki beléjük botolhat, csak egy dolog ijesztőbb Sara számára: az, hogy egy privát helyen túl közel kerüljön Maxhez.

Eredeti mű: Christina Lauren: Beautiful Stranger

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
352 oldal · ISBN: 9789630870115 · Fordította: Angster László

Enciklopédia 16

Szereplők népszerűség szerint

Bennett Ryan · Chloe Mills · Max Stella · Will Sumner · Sara Dillon · George Mercer


Kedvencelte 81

Most olvassa 39

Várólistára tette 111

Kívánságlistára tette 140

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
zuna19
Christina Lauren: Gyönyörű idegen

Ezt a részt is nagyon-nagyon imádom. Nem tudok dönteni, hogy melyik rész tetszett jobban. Mind a kettőben szerettem a karaktereket és a történetet is.
Egyaránt kedveltem a vicces, a romantikus és az erotikus részeket is. Nem fogom egy hamar kiheverni az olvasását.
Már az első fejezet nagyszerűen volt tálalva és így megalapozta a könyv további kimenetelét. Nem egy uncsi lányregény ez. Tömény szex.
A könyv írónői nagy kedvenceim lettek. Tudják, hogy kell igazán izgalmas történetet összehozni. Unatkozni nem lehet egy percig se az olvasása közben.
Sarát igazán megkedveltem.
Max egy igazi álompasi. Nagyon romantikus és kedves, de tud rossz fiú is lenni, ha akar. Ó, és ő akar! Bizony.
Szerethető karakterek. Pont egymáshoz illenek, kiegészítik egymást. Tökéletes párost alkotnak, így együtt.
5 csillag :-)

1 hozzászólás
>!
Nymeria96 
Christina Lauren: Gyönyörű idegen

Bajban leszek ezzel az értékeléssel..
Az első rész továbbra is kedvenc, imádom a humorát, a szereplőket és a köztük lévő kémiát.
Nem voltak nagy elvárásaim a könyvtől, csak annyit szerettem volna, hogy néhány órára kikapcsoljon.
Ezt végül is megkaptam. Olvastatta magát, gyorsan lehetett vele haladni, kár, hogy néhány hónap múlva már nem sok mindenre fogok emlékezni belőle. :/
A történet előrehaladtával egyre inkább azt vettem észre, hogy ez nem az én könyvem lesz, a vége felé pedig már számoltam, hogy hány oldalam van még hátra.
A szereplők közel sem voltak olyan szimpatikusak, mint az első részben Bennett és Chloe. Nem mondom, hogy Sara és Max sablonos karakterek voltak, de tény, hogy nem sok olyan tulajdonságuk volt, ami megfogott volna.
Cselekményből nem sok van, humoros jelenet is csak alig.
Remélem a 3. rész jobban fog tetszeni.

4 hozzászólás
>!
ncsn87
Christina Lauren: Gyönyörű idegen

Ahhhh… Imádoooom!!!!! *.* Egyszerűen teljesen magával ragad ez a sorozat és nem ereszt! Forró és perzselő, minden, ami kell! Abszolút kedvenc! <3
Talán ez még jobb volt, mint az első. Hmmm… Max… *.* Annyira édes, szeretnivaló, figyelmes és dögös! Ez kell minden nőnek! :D
Ez a sorozat továbbra is azt tárja elénk ebben a részben is, hogy merjünk a szexuális vágyainknak élni. De hát ezért is élünk részben, hogy ezt felfedezzük. Persze ehhez sokszor a megfelelő partner is kell, ami Sarának meg is adatott Max személyében. :) Nem tagadom, engem is lázba hoznak az e fajta pajzánságok és nem is zárkózom el előlük. :D
De hát ez nem csak a testiségről szólt, hanem ugyanannyira az érzelmekről is. Egyáltalán nem egy mondhatni „pornóregény", hanem tele van érzelmekkel és szeretettel is. Hiszen ezek mind kellenek ahhoz, hogy őszintén és bizalommal tudd ezt megtenni valakivel. Gyönyőrű szerintem! *.*
Szóval csajok, kalandra fel és éljünk a vágyainknak!!! ;) És aki még nem olvasta, minél hamarabb tegye meg!
Alig várom a következő gyönyörteli részt! *.*

23 hozzászólás
>!
Szilvi00 P
Christina Lauren: Gyönyörű idegen

Jó ez a sorozat és kész! Kikapcsol, megnevetett, felhevít és megperzsel. Sajnos túl gyorsan elfogytak a lapok.
Max és Sara az első találkozása nagyon jól sikerült, én már akkor éreztem, hogy jól fogok szórakozni. Kicsit mocskos, kicsit nyers, ugyanakkor az érzelmek is hangsúlyt kaptak. Főleg Sara szenvedett előző, rémes párkapcsolat miatt. Ezért nem is lepett meg különösebben, amikor „Mad Max” Stella hamarabb kapcsolt és vallotta be magának, hogy testi vágyon túl, többet érez Sara iránt.
Amint elkészült az első spoiler, sejtettem milyen problémák fognak gondot okozni párosunk kapcsolatában. Ettől függetlenül élvezettel olvastam minden sorát.

>!
gabiica P
Christina Lauren: Gyönyörű idegen

Maga a történetszál jobban tetszett, mint az első részé, azonban a szereplők mindenképp az első részben nyerték el jobban a tetszésemet.
Itt a férfi főszereplőt, Maxet szinte rögtön megkedveltem, csakúgy, mint az első részben Bennettet. Sara már kicsit nehezebb dió volt számomra, de sokkal hamarabb szerettem meg az ő karakterét, mint Chloét az első részben. Viszont nem éreztem azt a varázst, amit az első kötetnél.
Alapvetően tetszett, kikapcsolt, sokat nevettem, de láttam a hibáit is. Kíváncsi vagyok a harmadik részre, mennyire múlhatja felül ezeket.

>!
Orsi999
Christina Lauren: Gyönyörű idegen

Most, hogy befejeztem nem értem, hogy hogyan lehet ennek magasabb a százalék száma, mint az első résznek. Mivel számomra ez nagy csalódás volt.
Az igaz, hogy gyorsan haladtam vele (majdnem 4 óra tömény olvasás), de untatott. Nem nyújtott semmilyen új élményt. Ez még sokkal jobban kiszámítható volt, mint az első rész. A legelején, amikor Sara és Max megismerték egymást az egy kicsit izgalmasra sikeredett, de később semmi izgalmas nem történt.
Az erotikus részeken a végénél már majdnem átlapoztam, annyira unalmas volt.
Egy nagy előnye volt, hogy olvashattunk Chloe és Bennett kapcsolatáról.

2 hozzászólás
>!
agi89
Christina Lauren: Gyönyörű idegen

Nyááááháááá. *-*
Abszolút szerelmes lettem ebbe az édes brit playboyba. Megint.
Fúúú semmi ésszerű dolgot nem tudok mondani.

IMax Stella

Annyira szórakoztató ez a sorozat, tényleg tökéletes kikapcsolódást nyújt.
Alig várom már a következő részt, hogy végre azt is a kezembe foghassam.

>!
352 oldal · ISBN: 9789630870115 · Fordította: Angster László
2 hozzászólás
>!
NaNa_88
Christina Lauren: Gyönyörű idegen

Mikor belekezdtem azt hittem Max Stella személyében majd kapok egy 2.0-ás verziójú Bennett Ryant. És jaj, de jó, hogy tévedtem! Max kedves, nem egy ordítozó barom, mint a drága barátja. :D

Nem gondoltam, hogy lehetséges lesz, de ezt még jobban szerettem. Így már véglegesen el is dőlt, hogy kell a polcomra. Máskor is elő akarom szedni ezt az embert, hogy elcsavarja a fejem. Amikor az irodájában még szemüveget is viselt, azt hittem meghalok! T.T Az egyetlen problémám az volt, hogy nem hallottam az akcentusát. Azért még ölni tudtam volna. :D
http://media.tumblr.com/tumblr_lzqy5wO1z31r2rtju.gif
A történet is nagyon tetszett. spoiler
Max Stella! https://media.giphy.com/media/3oz8xr44L9OeTIw1j2/giphy.gif
Welcome To My Harem!

2 hozzászólás
>!
Viktória_Erdei 
Christina Lauren: Gyönyörű idegen

Az első sokkal jobban tetszett. Erotika hiány nem volt ebben sem, de mégse volt az igazi. A helyszíneket jól kitalálta az írónő, az tetszett. Itt is tökéletes a cím és a borító is. Jó páros volt Sara és Max is, de nálam inkább Chloé és Bennett a nyerő. :)

>!
gergelydori
Christina Lauren: Gyönyörű idegen

Sokkal jobban tetszett, mint az első! Mondjuk ezt már akkor tudtam, amikor először olvastam :D
Max és Sara is sokkal, de sokkal szimpatikusabb karakterek voltak, mint Chloe és Bennett, és így a sztorijuk is sokkal közelebb állt a szívemhez. Tetszett, ahogy Sara, miután gyökeresen megváltoztatta életét, nem csak a külső tényezőket tekintve akart tiszta lapot, hanem önmagát is meg szerette volna „reformálni”. Itt jött a képbe Max… :D Imádtam ezt a csávót és a Sara-val közös hóbortjaikat, nagyon különleges kis sztorik jöttek össze belőle :D Meg persze egy kis bonyodalom is, de a vége persze happy end lett :3
Nagyon jó kis erotikus könyvet hozott össze Christina Lauren, mindenképp fogom még olvasni ezt a történetet. És kíváncsi vagyok, mit alkotott a következő részben, remélem, az is van ilyen színvonalon. :)

21 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Lunemorte MP

– Ugye, nem vagy pszichopata?
(…)
– Egy kicsit megőrülök érted, de amúgy nem.

26. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella · Sara Dillon
1 hozzászólás
>!
zuna19 P

Bele fogok szeretni. És ez teljesen kikészített.

236. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella
>!
zuna19 P

– (…) kösd föl a nagylányos bugyidat!

262. oldal

Kapcsolódó szócikkek: George Mercer
>!
Csakegylány

Kedves New York!
Tökéletes vagy!
Szeretettel, Sara.
P. S. Ezt egyáltalán nem az alkohol mondatja velem.

29. oldal

Kapcsolódó szócikkek: New York · Sara Dillon
>!
Lunemorte MP

– Azért, mert korábban más voltál, még nem jelenti azt, hogy olyan is akartál lenni.

110. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella
>!
zuna19 P

Őszintén, még sohase láttam ilyen fantasztikus barna szemeket. Ha még nagyobbak lettek volna, akkor már úgy nézett volna ki, mint egy lemúr.

45. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella · Sara Dillon
>!
Lunemorte MP

Vannak dolgok, amiket akkor tud meg az ember a másikról, amikor először alszik vele.

306. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella
>!
cassiesdream

Ha egy nő azt akarja, hogy egy férfi állandóan rágondoljon, akkor azt kell mondania neki, hogy csak egyszer dughatja meg egy héten, és kész. És a koncentrációnak annyi.

139. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max Stella
>!
Lunemorte MP

Az jutott eszembe, hogy egy üstökös mennyire egyenes, céltudatos lény. Én viszont inkább egy kiöregedett csillagnak éreztem magam, amiből kifogyott a fűtőanyag, és a saját gravitációja miatt önmagába roskadt.

8. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Sara Dillon
>!
Lunemorte MP

– (…) légy fiatal! Érezd jól magad! A többit hagyd a fenébe!

95. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Sara Dillon

A sorozat következő kötete

Gyönyörű rohadék sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. A. Redmerski: A soha határa
Christina Dodd: A sötétség lángjai
Brittainy C. Cherry: Tűzeső
Vi Keeland: A beosztott
E. L. James: Grey