Beautiful ​Beloved (Beautiful Bastard 3,6) 27 csillagozás

Christina Lauren: Beautiful Beloved

The seventh work in the New York Times and #1 internationally bestselling series that started with the Beautiful Bastard, Beautiful Stranger, and Beautiful Player novels. Featuring all the Beautiful characters…plus one tiny new addition to the group.

In Beautiful Stranger , finance whiz Sara Dillon met the irresistibly sexy Brit, Max Stella, at a New York City club. Through the series we’ve watched them learn to balance commitment with their less than private brand of playfulness. In Beautiful Beloved, Max and Sara take it to the next step. But the question is: Will they be able to find a balance between the wild sexcapades they aren’t ready to retire, and the demands of parenthood that come along with their new Beautiful bundle of joy? Parenthood: it’s not for the weak of heart.

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Pocket Books, New York, 2015
80 oldal · ISBN: 9781476791654

Kedvencelte 2

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Hajdu_Ildikó>!
Christina Lauren: Beautiful Beloved

Hát, nem a legjobb, de legalább rövid volt.
Voltak benne cuki részek, meg forrók is, de
1. olyan érzésem volt, mintha Max gondolatait egy nő találta volna ki (és tényleg).
2. olyan érzésem volt, mintha csak azért írták volna meg, hogy bemutassák Niallt, hogy majd a következő könyvben ő lehessen a főszereplő (és tényleg).

4 hozzászólás
bemese05 P>!
Christina Lauren: Beautiful Beloved

Remek betekintés volt ez a kisgyermekes szülők mindennapjaiba! Vagyis inkább az első gyermek születése utáni káoszba! :D Anyukaként számomra nagyon is hiteles leírása volt annak hogyan is rázódjunk bele az új helyzetbe! A fiúk most is hozták a formájukat! :) Örülök, h egy kis darabot megismerhettem Niallból is mielőtt belevágok újra a történetébe!

Detty77 >!
Christina Lauren: Beautiful Beloved

A sorozat eddigi részeit is nagyon szerettem, de ez igazán kedvenc lett, ahogy Sara és Max is. Ugyanis ebben a folytatásban bepillantást nyertem az hétköznapi életükbe, a hétköznapi problémáikban, amik Annabell megszületésével felforgatták kettejük világát. Megmutatja, hogy egy apa, szerető és férj ne csak az anyát lássa egy nőbe egy baba érkezésével, hanem igenis tegyen és tenniük kell azért, hogy Sara és Max is megmaradjon, és ugyanolyan szenvedéllyel (vagy legalábbis nagyjából) éljék az életüket. Nagyon tetszett pikáns és humoros volt, de volt benne igen nagy tanulság is.

Tündérlányka>!
Christina Lauren: Beautiful Beloved

Aranyos történet.
Méltó „lezárása” Sara és Max storyjanak. Örültem neki, hogy ilyen hétköznapi oldalról is láthattam a kapcsolatukat, mint a gyerekvállalás, az utána következő nehézségek és a házasság rejtelmei.
Élveztem, mert az írónő nem egy olyan témát boncolgatott, amit előző köteteiben. A szereplői mindig más-más életszakaszban vannak, más helyzetet és problémakört mutatnak be, így sosem válik unalmassá a következő rész.


Népszerű idézetek

ℕnabella>!

You're shirtless with the world's sweetest baby cuddled on those muscles. Put a shirt on, you beast, or I can't be held responsible for my actions.

Detty77 >!

Arra gondoltam, hogy megkönnyebbülést érzek, hogy megint rátaláltunk erre. Arra, hogy ha nem is jött volna össze, ha már nem csinálnánk ezt, akkor is rendben lennék, legfeljebb
eleinte lennék elkeseredve egy kicsit. Annyi kis lurkóval osztozom rajtad, amennyit csak szeretnél, mindaddig, amíg van ez a darabka belőled, ami csak az enyém marad.

ℕnabella>!

Sara had given me the look. The don’t fall asleep before I come to bed look. The I’m still not over the sight of our baby sleeping on your naked chest look. The you’re getting very, extremely laid look. I fucking loved my life.

ℕnabella>!

I’d been so focussed on enjoying Sarah the mother, that I’d barely let myself enjoy Sarah, the woman.

ℕnabella>!

You’re so much more than I could ever have hoped for. You know that.

ℕnabella>!

The woman isn't happy unless she's bossing someone around


A sorozat következő kötete

Beautiful Bastard sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jamie McGuire: A Beautiful Wedding
Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden
T. M. Frazier: Perversion
Jay Crownover: Built
Jamie McGuire: Beautiful Redemption
Abbi Glines: Fallen Too Far
J. Lynn: Be with Me