Beautiful ​Beginning (Beautiful Bastard 3,5) 27 csillagozás

Christina Lauren: Beautiful Beginning

Back when not being able to stand each other also meant not being able to keep their hands off each other in Beautiful Bastard, neither Bennett nor Chloe could have seen this day coming.

An exasperated bride who just wants to elope. A determined groom whose only focus is getting to the wedding night. And—of course—a whole lot of name calling.

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Gallery Books, New York, 2013
210 oldal · ISBN: 9781476755106 · ASIN: 1476755108

Kedvencelte 3

Most olvassa 2

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

bemese05 P>!
Christina Lauren: Beautiful Beginning

Ez a rész is nagyon szórakoztató volt! Sokat nevettem a fiúkon! Ebben a részben minden elromlott ami csak elromolhat, de a végén kaptunk egy majdnem tökéletes esküvőt :D Chloe és Bennett most is hozta a formáját :)

Detty77 >!
Christina Lauren: Beautiful Beginning

Nem lett kedvenc túl keveset kaptam Chloe és Bennett kapcsolatából, szenvedélyéből. Számomra túl sok volt a leírás a lagziról, a családról, ami néha kimondottan untatott. Ryan házaspár hozta a szokott formáját, imádni valóak voltak, de nem volt elég.

Hajdu_Ildikó>!
Christina Lauren: Beautiful Beginning

Huh… Annyit olvastam előre, és annyira tetszett az ízelítő, a Stranger végén, hogy alig vártam, hogy a kezembe kerüljön. Azt ígérték, hogy mindhárom párosról szól majd, és szépen lezárja a történetet…
Hát nem.
Voltak igazán humoros helyzetek, Bennett önmegtartóztató ötlete okozott is egy kis feszültséget, de semmi eget rengető.
Vicces volt, hogy semmi se jött össze, és mennyi galiba volt az esküvő közül, de olyan kis langyos lett a történet. Bár az erotikus részek nem rosszak.
Vártam részeket Will/Hannáról, de sajnos alig jelentek meg, azt is csak a távolból láthattuk, és Max-et nem is láttuk együtt Sarával.
Annyira lett volna benne potenciál, de csak Bennett és Chloe szemén át láthattuk a dolgokat, és legfőképp azzal tudnám jellemezni: kevés…

Tündérlányka>!
Christina Lauren: Beautiful Beginning

Nem volt rossz, de nem lesz kedvenc. Szeretem, mikor egy kedvelt szereplő/ szereplőpáros visszatér, rendes lezárást kap.
Azonban az első könyvben Benett és Chloe kapcsolata sokkal szenvedélyesebb, izgalmasabb volt. Úgy éreztem, mintha a szereplők nem lennének önmaguk.
Ettől függetlenül, örülök, hogy megkapták a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” fejezeteiket is.
Összességében kellemes, jó olvasmány egy hétvégi délutánra.

SannaEM>!
Christina Lauren: Beautiful Beginning

Hmm. Voltak benne vicces mozzanatok, de a legelsőhöz képest ez sem tetszett annyira nekem. Szívesen olvastam volna többet a másik két párosról is.
Bennettéket, főleg a precíz Chloét érdekes volt látni a káosz közepén, és jó volt, ahogy végül lereagálták. Voltak benne jelenetek, amelyek nekem túl soknak sikeredtek – például a próba a parton, amikor összevesznek és végül egymásnak esnek mindenki szeme láttára.
Bennett ötlete helyes volt, és Chloé igazán megérthette volna, főleg, hogy Bennett rájött, hogy mi kell Chloénak ahhoz, hogy lenyugodjon és azt többnyire meg is adta neki.
Néha kicsit Másnaposok érzésem volt, viszont nem éreztem olyan vontatottnak, mint a legénybúcsús könyvet. Egynek elment :)

zwecki>!
Christina Lauren: Beautiful Beginning

A sorozat leggyengébb darabja. Túl sok benne az esküvő körüli bonyodalom. És nekem hiányzott belőle a többi pár. Az egyedüli jó részek azok volak, mikor a három pasi volt együtt.


Népszerű idézetek

ℕnabella>!

Laughing, I said, “We’re married. That’s insane. Who let this happen?” He didn’t even break a smile. Instead, his eyes grew heavy, his voice even lower. “I’m going to disrespect the fuck out of you later.”

ℕnabella>!

Is that what this ring means? That I come to your rescue?

ℕnabella>!

And there isn’t a chance in hell I’d miss seeing you walk down that aisle. I’ve fought way too fucking hard for you.

ℕnabella>!

“A little. But I’ve wanted to ask every day, and every day I get scared.” Holding up his hand before she could misinterpret his words, he hastily added, “Not because I’m not sure. But because I want you to be as sure as I am.”

ℕnabella>!

“We never did lose what we found in this room,” he said, bending now and kissing my shoulder. “In fact, we turned it into the happiest hate-love of all time.”

ℕnabella>!

“That’s because I’m more dragon than woman,” I replied with a wink.

ℕnabella>!

“We’re married,” he said quietly, pressing another kiss to my belly button. “I’m your safe place. I’ve always been your safe place.”

ℕnabella>!

You look mighty proud about something. Fire someone today? Kick a puppy?

bethcalla>!

He put an arm around me. „It'll be perfect. And even if it's not perfect, there will be alcohol.”


A sorozat következő kötete

Beautiful Bastard sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jamie McGuire: A Beautiful Wedding
Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden
T. M. Frazier: Perversion
Jay Crownover: Built
Jamie McGuire: Beautiful Redemption
Abbi Glines: Fallen Too Far