Beautiful (Beautiful Bastard 5.) 26 csillagozás

Christina Lauren: Beautiful Christina Lauren: Beautiful

Featuring ​the entire BEAUTIFUL series cast for one final hurrah!

A FREE-SPIRITED GIRL IN NEED OF A BREAK.
A MAN WEIGHED DOWN BY RESPONSIBILITY.
A ROAD TRIP VACATION WHERE ALL BETS ARE OFF.
OH, AND A LOT OF WINE.

After walking in on her boyfriend shagging another girl in their place, Pippa Bay Cox ditches London for the States to go on a drunken road trip with Ruby Miller and some of her Beautiful friends.

Scaling the career ladder is the default way to deal with heartbreak—and to just deal—for Jensen Bergstrom. Absolutely buried by his drive and workload, he rarely takes time for himself. But when his sister Hanna convinces him to join the gang on a two-week wine tour, he has a rare moment of cutting loose. Of course, it’s only once he’s committed that he realizes the strange girl he met briefly on the plane is coming along, too. She might be too much for him…or he might realize his life has become too small and needs her to make it… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Gallery Books, New York, 2016
400 oldal · ASIN: B01CO349PW
>!
Gallery Books, New York, 2016
400 oldal · ISBN: 9781501127991

Kedvencelte 3

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

nypiro P>!
Christina Lauren: Beautiful

Szerintem ezt a sorozatot Will és Hanna után abba kellett volna hagyni. Addig erős karakterek voltak. Már az előzőben Niall is elég gyenge férfi volt, de Jensen is kb ugyanolyan összességében. Döntésképtelen, nyámnyila, mulya pasi. Mondvacsinált okok miatt akarja távol tartani magát Pippától, de amikor neki van szüksége a segítségre azonnal ugorjon a csaj. Szegény meg odavan érte, így hülyeségekbe megy bele. A vége HE, de nagyon kitekert.

1 hozzászólás
Detty77 >!
Christina Lauren: Beautiful

Ez számomra kevésbé volt szenvedélyes, mint a sorozat eddigi részei, de ennek ellenére is nagyon tetszett! Ez inkább 2 érzelmes és sérült ember szerelmi története volt. Pipper a vagány, de mégis bizonytalan lány, és Jensen, aki nem érti mi és miért történt a házasságával… nagy tanulságokkal!! A végén az epilógus.. imádtam, hogy mindenkiből kaptam néhány oldalt!!


Hasonló könyvek címkék alapján

Meghan March: Dirty Pleasures
Maya Banks: Fever
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook
J. Lynn: Be with Me
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden
Alessandra Torre: Hollywood Dirt