1 ​tészta – 50 pizza 2 csillagozás

A klasszikus pizzakenyértől az ananászos pizzáig
Christina Kempe: 1 tészta – 50 pizza

A tökéletes pizza kellékei: liszt, élesztő, olívaolaj, só, víz, meleg és egy kis idő. Csak a feltétek változnak attól függően, hogy „négy évszak” pizzára vágyunk, netán az amerikai stílusú barbecue pizzát szeretnénk kipróbálni, esetleg a csípős, pácolt bárányhúsos vagy az egyszerű spárgás és zöldfűszeres pizza keltette fel gyomrunk érdeklődését. Bármelyikük egy kerek élvezet!

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Könnyen, gyorsan, finomat Holló és Társa

>!
Holló és Társa, Kaposvár, 2004
66 oldal · ISBN: 9636841926 · Fordította: Kiszlinger Henrietta

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Sippancs P>!
Christina Kempe: 1 tészta – 50 pizza

Christina Kempe: 1 tészta – 50 pizza A klasszikus pizzakenyértől az ananászos pizzáig

Használati útmutató: a könyvet ne olvassa üres vagy félig teli gyomorral, mert azonnali éhséget és/vagy pizzasütés iránti vágyat okoz!

Közel 60 pizza, szósz és fűszerkeverék részletes és könnyen érthető receptjeit tartalmazza a könyv, az örökzöldektől kezdve a divatosokon át az újdonságokig. Az első kategóriába olyan pizzák tartoznak, melyeket mindenki szeret (Margherita, szalámis, négy évszak, stb.), a másodikba azok, amelyek trendet alkotnak (tüzes mexikói, rozmaringos, thai, tejfölös-szalonnás, stb.), a harmadik csoport tésztái pedig meghódítják a világot (krumplis-répás, vargányás, garnélás zöldcitrommal, vöröslencsés pulykahússal, stb.).

Pizzaimádóknak a konyhában a helye!


Népszerű idézetek

Sippancs P>!

A pizzák akkor közelítik meg leginkább az igazit, ha 250 °C-os forró sütőben (felső és alsó fűtés, a tepsit a sütő aljára tesszük és szintén előmelegítjük!) sütjük.

5. oldal

Christina Kempe: 1 tészta – 50 pizza A klasszikus pizzakenyértől az ananászos pizzáig


Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárd Sándor: A római konyha
Claudia Piras – Ruprecht Stempell: Olasz kulinária
Kay Scarlett: Egy falat… Olaszország
Mimi Thorisson: Itália Ízei
S. Dickhauf – C. Schinharl: Az olasz konyha alapjai
Vrábel Krisztina: Dolce Vita Magyarországon
Jamie Oliver: Olasz kaják
Gennaro Contaldo: Gennaro olasz péksége
Cettina Vicenzino: Toszkána ízei
Illés Andrea – Repka Noémi: Csizma az asztalon