A tökéletes pizza kellékei: liszt, élesztő, olívaolaj, só, víz, meleg és egy kis idő. Csak a feltétek változnak attól függően, hogy „négy évszak” pizzára vágyunk, netán az amerikai stílusú barbecue pizzát szeretnénk kipróbálni, esetleg a csípős, pácolt bárányhúsos vagy az egyszerű spárgás és zöldfűszeres pizza keltette fel gyomrunk érdeklődését. Bármelyikük egy kerek élvezet!
1 tészta – 50 pizza 2 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Könnyen, gyorsan, finomat Holló és Társa
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 1
Kiemelt értékelések
Christina Kempe: 1 tészta – 50 pizza A klasszikus pizzakenyértől az ananászos pizzáig
Használati útmutató: a könyvet ne olvassa üres vagy félig teli gyomorral, mert azonnali éhséget és/vagy pizzasütés iránti vágyat okoz!
Közel 60 pizza, szósz és fűszerkeverék részletes és könnyen érthető receptjeit tartalmazza a könyv, az örökzöldektől kezdve a divatosokon át az újdonságokig. Az első kategóriába olyan pizzák tartoznak, melyeket mindenki szeret (Margherita, szalámis, négy évszak, stb.), a másodikba azok, amelyek trendet alkotnak (tüzes mexikói, rozmaringos, thai, tejfölös-szalonnás, stb.), a harmadik csoport tésztái pedig meghódítják a világot (krumplis-répás, vargányás, garnélás zöldcitrommal, vöröslencsés pulykahússal, stb.).
Pizzaimádóknak a konyhában a helye!
Népszerű idézetek
A pizzák akkor közelítik meg leginkább az igazit, ha 250 °C-os forró sütőben (felső és alsó fűtés, a tepsit a sütő aljára tesszük és szintén előmelegítjük!) sütjük.
5. oldal
Christina Kempe: 1 tészta – 50 pizza A klasszikus pizzakenyértől az ananászos pizzáig
Hasonló könyvek címkék alapján
- Lénárd Sándor: A római konyha 95% ·
Összehasonlítás - Claudia Piras – Ruprecht Stempell: Olasz kulinária ·
Összehasonlítás - Kay Scarlett: Egy falat… Olaszország ·
Összehasonlítás - Mimi Thorisson: Itália Ízei ·
Összehasonlítás - S. Dickhauf – C. Schinharl: Az olasz konyha alapjai ·
Összehasonlítás - Vrábel Krisztina: Dolce Vita Magyarországon ·
Összehasonlítás - Jamie Oliver: Olasz kaják 90% ·
Összehasonlítás - Gennaro Contaldo: Gennaro olasz péksége ·
Összehasonlítás - Cettina Vicenzino: Toszkána ízei ·
Összehasonlítás - Illés Andrea – Repka Noémi: Csizma az asztalon ·
Összehasonlítás