Közel ​hozzád (Lost Texas Heart 3.) 58 csillagozás

Christina Dodd: Közel hozzád

A sorozat befejező részében az ambiciózus fiatal riporter Kate rájön, hogy nem sokkal álmai állásának elfoglalása után valaki követni kezdi. Miért próbálja meg egy autó elütni? Ki akarja megölni? Felfogad egy testőrt, ám Kate nem számol Teague Ramos hűvös, pengeéles eszével, és a kettejük közti sistergő vonzalommal…

Eredeti cím: Close to You

Eredeti megjelenés éve: 2005

>!
Alexandra, Pécs, 2007
312 oldal · ISBN: 9789633700907 · Fordította: Csengeriné Erdő Orsolya

Kedvencelte 6

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Christina Dodd: Közel hozzád

Egy fokkal jobb volt mint a Majdnem szerelem. Talán egy szinten van A lelkész lányával.
Azt nem mondom, hogy életem legjobb sorozata, de azért mégis kellemes csalódás volt olvasnom a részeket. Gyorsan lehet velük haladni.

Dianka>!
Christina Dodd: Közel hozzád

Kellemes kikapcsolódás volt, tipikusan azok közé a könyvek közé tartozik, amiket jó újra és újra elővenni. Szerettem Teage és Kate történetét, kellően romantikus, vicces és még az akcióból és az izgalomból sem volt hiány. Hiába sorozat , önmagába is élvezhető a történet bár a végén hosszú idő után végre újra egymásra talál a Prescott család.

Ariadne>!
Christina Dodd: Közel hozzád

A trilógiából ez a legjobb könyv szerintem. Izgalmas volt, cselekmény dús, jó szereplők és jó történet. Bár hozzáteszem, hogy a kedvenc szereplőim még akkor is az első történetben vannak. Hope és Zack marad a kedvenc párosom, bár a másik két pár is jó volt.

Aeryn>!
Christina Dodd: Közel hozzád

A sorozat kötetei közül ez tetszett a legjobban. Kate és Teague története tele volt izgalommal és végre fény derült arra, hogy mi is történt Hope, Gabriel, Pepper, és Caitlin szüleivel. A család végre egymásra talált, és a lányok révbe értek. Én azért kíváncsi lettem volna egy Gabriel kötetre is, hogy ő se maradjon le a boldogságról, amit a testvérei már megtaláltak.

krisztina0419>!
Christina Dodd: Közel hozzád

Az utolsó rész nagyon kalandosra sikerült. Jó kis történet ez is,de valahogy nem volt benne meg annyira a kötődés,mint az első két részben. Bár erre ugye az a magyarázat, hogy Kate/Caitlin nem emlékszik a családjára.
Dodd ismét egy erős és sármos párt adott a legkisebb Prescott lánynak. Bár kissé basáskodó, de azért szívdöglesztő.
A vége nekem kissé összecsapottnak tűnt, ennek ellenére nagyon élveztem.
Kár, hogy nincs Gabrielnek története…

atonya>!
Christina Dodd: Közel hozzád

A Christina Dodd trilógia utolsó befejező kötete. A könyv fényt derít a korábbi bizonytalanságokra, rejtélyekre amellett, hogy hosszú-hosszú idő után újra egyesít egy családot. A három lány (Hope, Pepper és Caitlin) és fogadott testvérük Gabriel egymásratalálása megindító. Igazán méltó befejezés. Nagyon ajánlom!

Anndi85>!
Christina Dodd: Közel hozzád

:(
Csak ismételni tudom magamat… A másik két rész is eléggé vontatott volt, nem tudom, mit vártam… Sajnos csalódás volt ez a kötet is. Sem a női sem a férfi főszereplő nem eléggé kidolgozott. A jellemükről nem sokat tudunk meg, én még olvastam volna Teague előéletéről egy kicsit, hogy lett ilyen, amilyen most… Szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a történetből is.

Miah>!
Christina Dodd: Közel hozzád

A sorozatból ez a második számú kedvencem. Az első természetesen Zack és Hope története, az nálam mindent visz. Azonban meg kell jegyezni, hogy ez volt mind a három könyv közül a legizgalmasabb.


Népszerű idézetek

Ninácska P>!

Marilyn Montgomery egy egyenes hátú széken ült az örökbefogadási ügynökség irodájában, és az ajtóra meredt.

(első mondat)

Móni0630>!

– Mondd, te egyet sem olvastál el azokból a babás könyvekből, amiket neked adtam?
– Nem. […] Úgy gondoltam, majd menet közben alakítom ki ezt az apa–szerepet. Apám is azt csinálta, és én is egész jól sikerültem. – Ismét megszorította Marilyn kezét. – Vagy nem?
– Egész tűrhető vagy. – Könyökével oldalba bökte a férfit. – Azt hiszem


Hasonló könyvek címkék alapján

J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem
B. N. Toler: Lélekvesztők
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Kristin Cashore: Fire – Zsarát
Julia Quinn: Mr. Cavendish, ha jól sejtem?
Kristen Ashley: A titokzatos Ő
Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin – Szárnyak és pusztulás udvara
Lisa Kleypas: Érzéketlen aranyifjú
Jeaniene Frost: Sírig hű szerelmed