Csábító ​hazugság (Szerencsevadászok 2.) 91 csillagozás

Christina Dodd: Csábító hazugság

Hogyan kerülhet Meadow Szarvas ekkora bajba egy apró hazugság miatt? Devlin Fitzwilliam rajtakapta a házában, ahová egy felbecsülhetetlen értékű festmény miatt tört be. Meadow kétségbeesésében azt hazudja a férfinak, hogy amnéziában szenved. A férfi azonban erre kijelenti, hogy ő a férje. Amikor Devlin alattomos tervére fény derül, Meadow egy párbaj közepén találja magát, ahol igen magas a tét. Egy pillanatra sem meri levenni a szemét a férfiról, és nem is akarja; ugyanakkor a veszély még csak ezután jön. Egy harmadik játékos is felbukkan, és megpróbálja megölni mindkettőjüket.

Eredeti cím: Tongue in Chic

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Alexandra, Pécs, 2009
334 oldal · ISBN: 9789633708606 · Fordította: Csengeriné Erdő Orsolya

Kedvencelte 17

Most olvassa 1

Várólistára tette 24

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

>!
meteoritastar
Christina Dodd: Csábító hazugság

Ez a rész is tetszett.
A szereplőket egyből megkedveltem. Bár ez nem volt nehéz. Az első találkozásuknál, a remek hazugságoktól, én kész voltam: amnézia, házasság :)):)) Remek kezdés :)):))Nem is beszélve Négyesről. Imádtam,mikor boldogította Devlint :)):))
A cselekmény is érdekes és mozgalmas volt, ahogy beindult a kép keresés. Valamint nagyon jó volt, hogy nem lehetett tudni, hogy ki mozgatja a szálakat. Lehetett tippelgetni:)):)) / igaz, én rájöttem, de nemsokkal a többiek előtt/
Romantikában sem volt hiány, valamint humorban. :)):))
A végén még meg is lepődtem. ahogy megjelent egy bizonyos szereplő., olyan déjá vu érzésem volt. Aztán, mikor megemlítették Robertot, akkor csaptam a fejemhez, hogy jaaaaaaa……Mivel csak úgy sodródtam a történettel. Nem is gondolkoztam, hogy hogy kapcsolódik ez az elöző részhez. Így ez kellemes meglepetést volt.
Szóval, bátran ajánlom, aki egy humoros kikapcsolódásra vágyik, de nálam eddig az első rész a befutó.

>!
Nikyy18
Christina Dodd: Csábító hazugság

Most olvastam el másodjára és még mindig imádom. A három rész közül ez lett szerintem a legjobb. Meadow és Devlin összeillő párost alkottak, és a szócsatáikon sokat lehetett nevetni.

>!
Ninácska P
Christina Dodd: Csábító hazugság

Most látom csak, hogy nem írtam ehhez a műhöz értékelést, pedig már kétszer is olvastam.

Nos, be kell valljam, az elején kicsit elvontnak éreztem a történetet, de ahogy haladtunk előre a cselekményben, egyre jobb és izgalmasabb lett a sztori, a szereplők pedig egyre szimpatikusabbá váltak.

Értékelhető mindenképpen, hogy a történet nagyon egyedi – Christina Dodd tényleg jó könyvet írt, viszont a vége túlságosan könnyen kiszámítható és egy kicsit unalmas. Ennek ellenére, nagyon szeretem, ha egy kis kikapcsolódásra vágyom, elő szoktam venni!

>!
Felixa P
Christina Dodd: Csábító hazugság

Egy történet, ami hazugságon alapul… Nagyon egyedi ötlet, ami szinte magával rántott, és kíváncsian vártam a végkifejletet. Azok ellenére is tetszett, hogy kiszámítható a sztori, szórakoztatott és tökéletesen kikapcsolt.

>!
Sippancs P
Christina Dodd: Csábító hazugság

Ha az 1. és a 3. részre azt mondtam, hogy nagyon-nagyon tetszett, akkor erre a részre nincsen más szavam, mint hogy imádtam! Egyszerűen fergeteges volt, alig bírtam letenni! A legviccesebb (kedvenc jelenet a filmnézés a második takarítóbrigáddal :)), legizgalmasabb, legkidolgozottabb és legromantikusabb történet mind a 3 rész közül, Meadow és Devlin párosa pedig a legszimpatikusabb az eddigi párosok közül.
Nincs mese, a sorozat megy a kedvencek közé!

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Christina Dodd: Csábító hazugság

Aranyos történet, sok-sok humorral és évődéssel, és a rosszfiúk sem hiányozhatnak belőle. Szeretem ahogy Dodd egymásra építi a sorozatait. Feltűnik Gabriel, mint Devlin biztonsági szakembere, Meadow pedig Firebird legjobb barátnője. Már csak az eltűnt hercegkisasszonyok hiányoznak. :)) Na jó, ez csak annak érthető aki olvasta Christina Dodd két másik sorozatát. Kellemes kikapcsolódásnak tökéletes, és egy nap alatt el is olvasható, viszonylag rövid kis történet.

>!
Nitetisz
Christina Dodd: Csábító hazugság

Micsoda kis fordulatos történet! Nem csupán egy romantikus kötet, ez több annál! Értelmes szereplők, kis komédiába csomagolva! Egy pillanatig sem lehetett mellettük unatkozni! Hol a két főhős nevettetett meg, hol „negyedik”, hol meg a szakács, vagy épp „ az anyós”! :)
Egy család szomorú széthullásának története , a jelen kornak becsomagolva!
Tetszett, hogy kezd össze állni a kép a fiú testvérek körül is, és ez nem nyomta agyon az aktuális testvér történetét!!!
Már várom a harmadik részt! :)

>!
rebeka_kovács
Christina Dodd: Csábító hazugság

A fülszöveg olvasása után rohantam olvasni ezt a könyvet!!
Az alapszituáció nagyon vicces, rengeteget nevettem, nagyon jó ötlet!
De ahogy haladtam előre úgy veszítettem érdeklődésemet…jó volt, de valahogy túl sok volt már minden..de rosszat nem akarok mondani, mert tudom, hogy második olvasásra tetszeni fog az egész :) Az első résszel is hasonló érzéseim voltak, de azóta újraolvastam már párszor és minidg jobban tetszik.
Mert ez is egy könnyű, vicces kis történet ahol van ellenség, új- és régi rokon, titok, titkos ügynök, lövöldözés, holdfényben táncolás, óriáskerék…nehéz lenne nem szeretni ezek után egy könyvet!
és azért külön tapsot érdemel az írónő, hogy a féltestvéres szállal kapcsolja egybe a sorozat köteteit..ez tényleg EREDETI! :)

>!
henrietted
Christina Dodd: Csábító hazugság

Azt hiszem, Roberto után Devlinbe is beleszerettem. Egy kicsit. Imádtam a játékot, ami hazugságon alapult, ugyanakkor nem is igazán átverésen, mert mindketten tudták a másikról, hogy hazudtak. Meadow pedig beleszeretett! Awww! :3 Ennél szebbet nem igazán tudnék elképzelni. Ja, de! Devlin viszonozta az érzéseit! Azonban aki nekem nem tetszett, az Dev. titkára volt. Miért bukkant fel már megint? Miért fúj Meadow-ra? Nem értettem. De ő volt az egyik legegyenesebb karakter. Rá gyanakodtam… Aztán meg minden megfordult. De sajnos nagyon egyértelmű volt számomra, hogy ki is a bűnös, ki is az igazi bajkeverő.. Egy kicsit csalódtam. Nem volt egy nagy „BUMM!” és utána a villámcsapás, hanem szépen el kezdett csepegni, esni, szakadni, majd jött a szél és a mennydörgés-villámlás. Ugyanakkor el tudtam merülni a történetben, érdekelt: vajon mi lesz a következő?

>!
Zsuzsanna_Makai
Christina Dodd: Csábító hazugság

Az első rész után félve álltam neki a másodiknak, de kb a második oldalon berántott, és vitt magával. Nagyon tetszett! Csak ajánlani tudom. Vicces, szórakoztató, bájos.


Népszerű idézetek

>!
Szédültnapraforgó

– Nyugi fiú! Te már nős vagy. Csak annyit tehetsz, hogy elfutsz addig, ameddig a lánc enged, és ugatsz!

249. oldal

>!
Ninácska P

– Te is tudod, hogy előbb vagy utóbb mindenki megbűnhődik a tetteiért.

321. oldal - Csábító hazugság (Alexandra, 2009)

>!
Ninácska P

– Emlékezz Mallorcára – suttogta. – Emlékezz, a tengerparton sétáltál nyári ruhában, megláttál és megcsókoltál…
– Mert az első pillanattól kezdve szerettelek, ahogy megláttalak. – A lány mosolygott, de mosolya reszketeg volt, mintha félne. – Aztán megfogtam a kezed, elvezettelek egy elhagyatott helyre, és szeretkeztünk.

325. oldal - Csábító hazugság (Alexandra, 2009)

>!
Szédültnapraforgó

Az emberek azért házasodnak, mert hasonló dolgok iránt érdeklődnek, és mert szeretik egymást, nem pedig azért, mert véletlenül – Meadow két kezével idézőjelet karmolt a levegőbe – gyereket csináltak.
(…)
– És ti ketten nem vagytok hippik, akik rohangálnak az erdőben, mint a szabadtartású baromfik, és szexelnek nyakra-főre védekezés nélkül.

233. oldal

>!
Ninácska P

– Akkor mit gondoltál, amikor kinyitottad a szemed és engem megláttál?
Meadow szusszantott.
– Azt, hogy goromba vagy és ijesztő.
– És?
– És szexis. És jó az illatod.
– Na, ez már jobb.

333. oldal - Csábító hazugság (Alexandra, 2009)

>!
Reika

– Maga megőrült? Ez egy eredeti Honesdale-i darab! Ebbe nem hányhatok!
A pillanat töredékéig mintha derűt látott volna felvillanni a férfi szemében. De nem. Mr. Gőg ugyanolyan szigorú volt, mint eddig, amikor megszólalt.
– Értem. Természetesen. Bocsásson meg! Elvesztettem a fejem. – Körülnézett. – Egy Limoges puncsostálba bele tud hányni?

>!
_Enii_

Néha, amikor két ember találkozik, tudják, hogy egyetlen érintés is elegendő lenne, hogy elszabaduljon a tűz, de sosem adatik meg számukra a lehetőség, hogy meggyújtsák a szikrát.Nekünk megadatott… és valóságos bűntett lenne a természet ellen, ha nem próbálnánk ki…

>!
Blueberry21 P

Nincs olyan nő, aki ne emlékezne egy ilyen férfira. Az arca sötét angyalé, a beszédkészsége a Sátán első Számú emberéé.

>!
Miah

Negyedik megfogta Meadow kezét és a szájához emelte. — Bradley Benjamin vagyok, negyedik a sorban. Kedves vagyok, jóképű, nagylelkű, megbízható és ellenállhatatlan.

11. fejezet


A sorozat következő kötete

Szerencsevadászok sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Laurell K. Hamilton: Ragály
Laurelin Paige: Utolsó csók
Jeaniene Frost: Sírig hű szerelmed
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös
Jamie McGuire: Gyönyörű esküvő