The ​Crucifix Killer (Robert Hunter 1.) 3 csillagozás

Chris Carter: The Crucifix Killer Chris Carter: The Crucifix Killer Chris Carter: The Crucifix Killer

When the body of a young woman is discovered in a derelict cottage in the middle of Los Angeles National Forest, Homicide Detective Robert Hunter finds himself entering a horrific and recurring nightmare. Naked, strung from two wooden posts, the victim was sadistically tortured before meeting an excruciatingly painful death. All the skin has been ripped from her face – while she was still alive. On the nape of her neck has been carved a strange double-cross: the signature of a psychopath known as the Crucifix Killer.

But that's impossible. Because two years ago, the Crucifix Killer was caught and executed. Could this therefore be a copycat killer? Or could the unthinkable be true? Is the real killer still out there, ready to embark once again on a vicious and violent killing spree, selecting his victims seemingly at random, taunting Robert Hunter with his inability to catch him?
Hunter and his rookie partner are about to enter a nightmare beyond imagining.

Eredeti megjelenés éve: 2009

>!
Simon & Schuster, London, 2013
448 oldal · ISBN: 9781471128219
>!
Pocket Books, London, 2010
434 oldal · ISBN: 9781847399083
>!
Simon & Schuster, UK, 2009
424 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781847376220

1 további kiadás


Most olvassa 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
gabiica P
Chris Carter: The Crucifix Killer

Hát ez valami zseniális volt. Chris Carter legújabb rajongóját köszönthetitek személyemben. Brutális és kegyetlen, csavaros és eszméletlenül jól megírt és kitalált történet.

Bár a „poén” kb a közepén leesett, szóval volt egy sejtésem, hogy ki a gyilkos, de egészen az utolsó pillanatig nem voltam biztos benne. A melléktörténet nagyon emlékeztetett a 8 milliméter című film alapsztorijára, kellőképp brutális volt ahhoz, hogy tökéletesen passzoljon a főszálhoz. Élt bennem a gondolat, hogy valahogy minden összefügg mindennel, és sikerült is kicsit félrevezetnie kicsit és ezért is tudom azt mondani, hogy annyira jó ez a könyv: sikerül irányítania az olvasót, elhint egy-egy gondolatot, ami máshova vezeti a szálakat.

Izgalmas volt, számomra a szereplők is tökéletes színvonalat hoztak, szerintem Hunter és Garcia nagyon jól passzolnak egymáshoz, igazán jól kiegészítik a másikat. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, az biztos, hogy jócskán előrébbkerült a várólistámon.


A sorozat következő kötete

Robert Hunter sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Dean R. Koontz: The Vision
Paul Lieberman: Gangster Squad
Jonathan Kellerman: Bones
Jussi Adler-Olsen: Redemption
Jeff Lindsay: Dearly Devoted Dexter
Lauren Beukes: The Shining Girls
Tom Rob Smith: Child 44
Donato Carrisi: The Whisperer
J.D. Barker: The Fifth to Die
Karin Slaughter: Blindsighted