Twice ​Bitten (Chicagoland Vampires 3.) 130 csillagozás

Chloe Neill: Twice Bitten Chloe Neill: Twice Bitten Chloe Neill: Twice Bitten

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Shapeshifters from across the country are convening in the Windy City, and as a gesture of peace, Master Vampire Ethan Sullivan has offered their leader a very special bodyguard: Merit, Chicago's newest vampire. Merit is supposed to protect the Alpha, Gabriel Keene-and to spy for the vamps while she's at it. Oh, and luckily Ethan's offering some steamy, one-on-one combat training sessions to help her prepare for the mission.

Unfortunately, someone is gunning for Gabriel, and Merit soon finds herself in the line of fire. She'll need all the help she can get to track down the would-be assassin, but everywhere she turns, there are rising tensions between supernaturals-not least between her and a certain green-eyed, centuries-old master vampire.

Eredeti megjelenés éve: 2010

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Roc, 2014
332 oldal · puhatáblás · ISBN: 0451470052
>!
New American Library, New York, 2010
374 oldal · ASIN: B003RWSIXY
>!
Penguin, USA, 2010
272 oldal · ISBN: 9781101456347

4 további kiadás


Enciklopédia 9

Szereplők népszerűség szerint

Ethan Sullivan · Merit · Catcher Bell · Luc · Mallory · Lindsey · Gabriel Keene


Kedvencelte 24

Most olvassa 2

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Chloe Neill: Twice Bitten

Azt hiszem, ez a sorozat teljesen befészkelte magát a szívembe, lelkembe.
Valami elképesztően jó történet volt ez a rész is.
Még mindig úgy érzem, egyre jobb és jobb lesz, minden részel közelebb a teljesség felé.
Igen, azt hiszem hatalmas nagy kedvenc és nagyon várom a következő részét is, hogy olvashassam.
@sarahangel köszönöm, hogy lehetővé tetted a folytatást, most igazán hálás vagyok érte.
Olvassátok! :)

1 hozzászólás
meteoritastar>!
Chloe Neill: Twice Bitten

Az egész könyv alatt tiszta ideg voltam. spoiler Kikészített. spoiler
Ethan is kihúzta a gyufát nálam, de én így is annyira szerettem. Tetszett, hogy Merit miatt neki se voltak nyugodt percei. Olyan cukik voltak. Úgy vártam ezeket a pillanatokat, amikor a makacsságukat háttérbe tudják rakni, legalább egy kicsit.
Merit barátnője miatt is örültem.
Nagyon tetszett, hogy az alakváltók kerültek előtérbe és hogy ilyen sok mindent megtudhattam roluk. Volt jó pár nagyszabású pillanat a könyvben. spoiler
Ebben részben minden volt. Romantikus lelkem is mosolygott miközben végig izgultam, hogy mi fog történni, hogy döntenek. Nagyon jó rész volt.
Imádtam. Eddig a legjobb rész.

2 hozzászólás
_Enii_>!
Chloe Neill: Twice Bitten

Love was very definitely a bitch.

Kezdem azt érezni,hogy az értékeléseimet egy egyszerű Ctrl c, Ctrl v-vel meg lehetne oldani. :D Ettől függetlenül,ebben a részben bőven kapunk izgalmat (minden tekintetben mozgalmas rész volt). Ethan-Ethan…Téged,viszont nem tudlak hova tenni. Egyik percben rózsaszínköd,állati helyes pasi, aztán egy beképzeld …. Úgy érzem muszáj folytatnom a sorozatot. ;)

3 hozzászólás
turanett P>!
Chloe Neill: Twice Bitten

Merit egy csak jobb lesz. Végre az alakváltók is kellő szerephez jutottak. Iszonyatosan izgalmas volt,és végre megtörtént az, amire már a könyv elejétől fogva vártam. Ethan, nagyon cuki vagy, de azért haragszom is rád. Döntsd el már végre, hogy mit is akarsz. Ez a huzavona még engem is kikészít, nem, hogy Merit-et. De jól állta a sarat. Gabriel érdekes figura, tetszett a hozzáállása dolgokhoz. A vége azért meglepett. Sajnáltam Gabrielt, de helyesen döntött. Jöhet a kövi :D

Wee IP>!
Chloe Neill: Twice Bitten

Meritet egyre jobban csípem, Ethan elmehet a fenébe – és akkor még finom voltam és nőies, a Cadogan-ház lányai meg a várakozásomon felül jó fejek :D
Jó kis rész volt, a megfelelő akciókkal (ilyen-olyan téren is ;P), jó kis csavarokkal, bár nem volt olyan „hű, de kiszámíthatatlan” a csattanó, azért élveztem, és még telefonon olvasva is hamar kivégeztem :)
És véééégre megtörént, amire az első könyv óta várok… Megtudtuk Merit igazi keresztnevét! :D
Na, most már igazán megjelenhetne magyarul is!

3 hozzászólás
deen>!
Chloe Neill: Twice Bitten

Miért is válik egyre nagyobb kedvencé számomra ez a sorozat? Mert mindig van benne valami fordulat, amire azért nem számítok, mert a cselekmény többi része teljesen elvonja a figyelmemet, így rejtve marad, ami a dolgok hátterében áll. Szeretem, hogy a cselekmény folytonos, ott kezdődik, ahol az előző rész véget ért. Újabb háború készül és a vámpírok ez egyszer készek, hogy az alakváltóknak szövetséget ajánljanak. Szeretem, hogy annyi minden történik, hogy egy pillanatig sem lehet unatkozni, mégis teljesen átlátható a történet. Szeretem, hogy olykor kiszámítható csak, hogy utána valami váratlan történjen. Merit egyre jobb, egyre inkább vámpírként viselkedik, egyre inkább Őrző. Ethan pedig egy hatalmas barom, de ahogy a könyv szereplői is folyton emlegetik: ő egy vámpír. És ez sok mindent megmagyaráz. A tettei az egész Cadogan Házra hatással vannak, és most először bizonytalan, hogy lehetnek-e az érzései fontosabbak néha, mint a vámpírjai, akik a védelmében bíznak. Az idő és a történések végül megadják neki a választ. Kíváncsian várom, hogy Gabriel bejelentése mekkora káoszt okoz az emberek világában.

1 hozzászólás
Marcsi P>!
Chloe Neill: Twice Bitten

Merit IMÁDLAK! *-*
Ethan, Te idióta! -.-
Malory, annyira menő! :D
Morgan, neee :(
Gabriel, HELLLOOO! :P

Merit tökéletes Őrző lesz 1-2 könyv múlva, csoda, hogy még ebben a helyzetben is hűséges tudott maradni és csak a Házát nézte.
Imádom az alakváltókat (no nem az Anita Blake féléket, hanem inkább a Nalini vagy Kenyon féléket…) és nagyon tetszik, hogy behozta ezt a vonalat. Alig várom mi lesz a vége a dolognak, ezen agyalok reggel óta és még fogok is jó pár könyvig. :D
Hajrá Merit!

5 hozzászólás
Tufuka>!
Chloe Neill: Twice Bitten

Azt hiszem kezd bekúszni szépen a kedvencek közé ez a sorozat. Végre nem csak alapoztunk, nem volt kiszámítható a sztori, és amit korábban nehezményeztem azzal itt nem volt gond. Ethan elmehet nyugodtan havat lapátolni az Északi-sarkra, és itt szeretném leszögezni, hogy remélem sokat és hosszan fog pitizni, mert nehogy már hamar jó legyen neki…
Örülök, hogy megismertük az alakváltókat. Gabriel és Fallon is nagyon szimpi, na meg persze ismét szerepelt Nick és Jeff is. Fura volt nekem kissé az átalakulás, kicsit hajazott Nalini Psy sorozatára, de ez legyen a legnagyobb gondom.
Merit igazi kick-ass főhősnő lett, és Mal is kezd nem semmi kis boszi lenni. Aki még nagyon érdekelne az Jonah, nem tudom ebben a részben mi baja volt. Akit pedig nem szeretnék újra látni az Lacey, szegény ritka idegesítő…
Kissé hiányoltam a polgármestert meg Celina-t, de hát gondolom a folytatásban egyiküket sem kell majd nélkülöznöm. Beindultak végre az események, és remélem a folytatásban marad ez a színvonal, mert akkor jó kis részek állnak előttem. :)

32 hozzászólás
Trice29 P>!
Chloe Neill: Twice Bitten

Ez a rész tarolt. Annyi az izgalom benne, hogy nincs idő a gyomorgörcsöm kezelni :o)
Végre egymásra találtak, aztán Ethan a hozzá nem illő éretlen viselkedésével, fúúúúj….
Merit és a táncküzdelem, jó ötlet volt. Összességében jóval élménydúsabb volt, mint az előzőek. Lehet ezt még fokozni? Ide a következőt :o)

3 hozzászólás
Delora>!
Chloe Neill: Twice Bitten

Néha egy egy könyvről nem tudom eldönteni, hogy „utálod” vagy imádod. Ezt a könyvet kb az utolsó 100 oldalig „utáltam”, aztán már tudtam, hogy nem imádnám, ha nem „utáltam” volna.
Kicsit idegesítő ez a de veled, de mégse veled kapcsolat ami megint megjelent ebbe a részbe. Az írónő ezeket a jeleneteket viszont olyan bravúrosan oldja meg, hogy még ezt is szereted és egyébként tökre megérted.
Imádom ezt a világot minden lényével együtt.
ui: Úgy tudtam, hogy megveszi neki.


Népszerű idézetek

sarahangel>!

When he and Ethan had finished their manly handshaking, Gabriel looked over at me. „What's the going rate for a loaner Sentinel these days?”
Patience,” said Luc and Ethan at the same time."

30. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ethan Sullivan · Gabriel Keene · Luc
enechh>!

“Liege?” Catcher repeated. “I bet I could count on one hand how many times I’ve heard you say that.”
“I’m opting for acquiescent,” I said, my gaze still on the Masters.
Catcher grinned a bit evilly. “I bet that’s pissing him off.”
I gave him a grin. “I think he hates it. Which makes it all the more enjoyable.”

Kapcsolódó szócikkek: Catcher Bell · Merit
>!

When he and Ethan had finished their manly handshaking, Gabriel looked over at me. “What’s the going rate for a loaner Sentinel these days?”
“Patience,” said Luc and Ethan at the same time.
A hint of a smile crossed Gabriel’s face. I rolled my eyes.

Kapcsolódó szócikkek: Ethan Sullivan · Gabriel Keene · Luc
Tufuka>!

“No ‘Sentinel.’ No ‘Sullivan.’ Ethan and—” […]
He smiled softly. “And Merit,

Kapcsolódó szócikkek: Ethan Sullivan · Merit
enechh>!

Catcher snorted. “If we’re not playing naked Twister, we’re wasting our waking hours.”
“Yep,” Mallory said as she tugged him down the sidewalk, “that’s the love of my life. He’s a romantic at heart.”

Kapcsolódó szócikkek: Catcher Bell · Mallory
sarahangel>!

You are a wonder of vampiric strength, yet you treasure your humanity and care greatly about those who were in your life before your change. Stay that way," he said. „Stay just the way you are.”

48. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ethan Sullivan
sarahangel>!

The orange tank didn't exactly match the blue Cubs boxers I'd paired it with, but who was going to see it? As far as I was concerned, sleeping in ugly, comfy duds was one of the major advantages of being single.
And I was very definitely single."

50. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Merit
sarahangel>!

I have decided opinions in that area," Ethan said crisply, approbation in his voice. „And our safe word?”
„Wonderwall.”
Lindsey turned around and cast Luc a sardonic look. „Your safe word is the name of an Oasis song?”
„Blondie, I am the arbiter of all things fashionable in this House. Why not music?”
Lindsey snorted, then turned back to her monitor and began clicking through computer screens. „Spoken by a man wearing cowboy boots. I mean, seriously. Who wears cowboy boots?”
Ethan and I both checked out his shoes. He was, indeed, wearing well-worn, alligator skin boots.
„Epitome of fashion,” Luc said. „I watch the MTVs. I know what the kids are wearing.”
„The kids are a century younger than you, hoss.”
„Children,” Ethan interjected, although the amusement was clear on his face, „let's stay on point. I have matters to attend to.”

207. oldal

Kapcsolódó szócikkek: biztonsági szó · Ethan Sullivan · Lindsey · Luc · Merit
sarahangel>!

He stared at me, his eyes pools of quicksilver.
I guessed I'd managed to impress him.
„Not bad for a 'common soldier,' hmm?” I quietly asked, then resheathed my katana and headed back toward the chapel. I could feel his gaze on my back as I walked away, so I decided to play it up. I paused at the sanctuary door, then looked back over my shoulder and smiled vampishly through hooded eyes. „Coming?”
Without waiting, I walked inside.
Now that, my friends, is what we vampires call a good exit.

254. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ethan Sullivan · Merit

A sorozat következő kötete

Chicagoland Vampires sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Stephenie Meyer: Midnight Sun
Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness
Holly Black: White Cat
Kiersten White: Endlessly
Holly Black: The Cruel Prince
Anna Banks: Of Poseidon
Jennifer L. Armentrout: The Darkest Star
Susan Ee: World After
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss
Joss Stirling: Seeking Crystal