Slaying ​It (Chicagoland Vampires 13,5) 1 csillagozás

Chloe Neill: Slaying It

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A brand new novella in the New York Times bestselling series featuring vampires in the Windy City.

Merit, the Sentinel of Chicago's Cadogan House, is pregnant. She's ready to meet her daughter, but also excited to see her feet again. While out on an evening walk, Merit stops to help a man in need, only to find herself the victim of a kidnapping attempt. Someone with a serious debt to some very serious people thinks Cadogan House will pay a rich reward for Merit's return.

Jonah, the handsome captain of Grey House's guards, is on his way to a meeting at Cadogan--and if he's honest with himself, to drop in on Cadogan's gorgeous and brilliant chef, Margot--when he stumbles on the aftermath of the attack. He'll stop at nothing to help the Cadogan vampires, including Margot, face down the threat.

>!
InterMix, 2018
78 oldal · ASIN: B07CBRNZGS

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

sarahangel P>!
Chloe Neill: Slaying It

Nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy bár véget ért a kedvenc sorozatom, és hamarosan folytatódik egy spin-offal, az írónő még írt egy 13.5 részt, egy rövid kis novellát.

Innentől kezdve egyes részek – amiket spoilerrel jelöltem – tényleg full spoileresek lehetnek annak, aki még nem jutott el a sorozat fináléjáig!

A CV azzal ért véget, hogy spoiler. Ez az epizód abban az időben játszódik, mikor Merit spoiler. Az aktuális akció szál most aköré épül, hogy Meritet spoiler. A cselekmény másik szála spoiler

A fél csillag levonás amiatt van, mert nem volt olyan érdekfeszítő a cselekmény, mint a normál hosszúságú részekben – bár ez valahol érthető, hiszen nem volt idő annyira kibontakozni – , és mert sokkal jobban örültem volna, ha az egész rész Meritről és Ethanről szól. Amellett olyan érzésem volt, hogy az írónő csak azért írta bele spoiler

A két szálon futó cselekményt végül összehozta az írónő, ugyanis kiderült, hogy spoiler.

A megoldás aztán sitty-sutty jött, és félreértés ne essék, én tényleg szeretem spoiler, de engem romantikus vonalon Merit és Ethan érdekel, így aztán sajnáltam, hogy az amúgy is kevés oldalból emiatt ennyivel kevesebbet kaptak.
A végén aztán spoiler.

Összességében jó volt látni a régi szereplőket, és örülök, hogy kaptunk egy kis betekintést (bár tényleg nagyon kicsit) Merit spoiler.

Indulhat a spin-off! Már alig 3 hét. ;)

2 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kelley Armstrong: Hunting Kat
Karen Chance: The Queen's Witch
Kelley Armstrong: Otherworld Nights
Gail Carriger: Poison or Protect
Thea Harrison: Devil's Gate
Kelly Link – Gavin J. Grant (szerk.): Monstrous Affections
Kelley Armstrong: Led Astray
Kelley Armstrong: Otherworld Chills
Karen Chance: The House at Cobb End
Cynthia Leitich Smith: Haunted Love