Lucky ​Break 5 csillagozás

Chloe Neill: Lucky Break

In this thrilling new novella from the New York Times bestselling author of Blood Games, vampire Merit bites off more than she bargained for when a romantic trip to a secluded Colorado town turns deadly.

Merit and Ethan are in desperate need of some alone time, far from the worries of Cadogan House, but trouble tends to follow wherever they go. Their attempt at a romantic getaway is quickly interrupted when one of Ethan's vampire friends shows up at their door--covered in blood and accused of killing her shifter husband.

Merit and her Master soon discover their vacation spot is far less idyllic than it appears. A centuries old quarrel between local vampires and shifters has made the town a perpetual supernatural battle zone, and this fresh blood has stirred the already volatile pot. Now, Merit and Ethan must put their passion on pause to figure out who's really responsible for the murder before all hell breaks loose…

>!
InterMix, 2015
112 oldal · ASIN: B00NUMIPY8

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Ethan Sullivan · Merit · Gabriel Keene


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Chloe Neill: Lucky Break

Ez egy rövid kis novella a 10. és 11. rész között. Ethan és Merit Coloradóba utaznak egy kis pihenésért, de a dolog nem úgy alakul, ahogy azt tervezték. Mindjárt sejtettem, hogy lesz valami gubanc, mert ugyanez a forgatókönyv játszódott le spoiler. A Probléma megoldásához, magának Gabriel Keene-nek kell a helyszínre utaznia.
Érdekes és izgalmas sztori volt, jó kis felvezető a következő részhez.

sarahangel P>!
Chloe Neill: Lucky Break

A történet időrendileg a Blood Games után és a tegnap megjelent Dark Debt előtt játszódik. Az írónőnek korábban volt már két novellája – az egyik Jeffről, a másik Lindsey-ről és Luc-ról szólt – , de azokat (még) nem olvastam. Bár tény, hogy a mellékszereplők is nagyon jók, de nálam központi karakterként csakis Merit jöhet szóba.

Most viszont eljött az ideje a főhősnőnek és a főhősnek, hogy külön novellát kapjanak. :)

spoiler
spoiler
spoiler

Aranyos történet, egy baja volt, hogy nagyon rövid volt. Így a szokásos nyomozós szál elég gyorsan megoldódott, és bár ez egy Merit-Ethan novella, valójában a ’rendes’ könyvekben sokkal több közös jelenetet szoktunk kapni belőlük.

Összességében nekem egy picit jobban húz a szívem a szokásos Chicago-beli történetekhez, de egy kis kikacsintásnak ez is tökéletesen megfelelt. Azért egy kis humort ide is sikerült becsempészni; Merit kajálás iránti szenvedélyét meg nem tudom megunni. :D

Annak a bizonyos valakinek a megjelenését meg nagyon várom. :) Kivételesen még spoiler jelzés mögött sem lövöm le, hogy ki az; aki a Blood Games-ig eljutott az olvasásban, az úgyis tudja, kiről van szó, aki meg nem, annak nagy meglepetés lesz!

Annyira belejöttem és annyira megszerettem ezt a történetet, hogy minden héten szeretnék egy újabb kötetet. Úgyhogy Dark Debt, kitárt karokkal várlak, hogy végre megérkezzél hozzám! ;))

3 hozzászólás
jessyke13>!
Chloe Neill: Lucky Break

Nagyon kellemes kis novella volt. Kedvenc Sentinel-ünket vakáció közben is megtalálja a baj természetesen, amihez szőrös segítséget kér. Külön örültem, hogy benne volt Gabriel és Damien is, szeretem ezt a két karaktert :)


Népszerű idézetek

sarahangel P>!

Damien, thank God, had been busy.
He’d already piled food on the dining room table – bowls of pasta and sauce, freshly grated Parmesan, steaming meatballs, and crusty bread for dipping.
I stared at the table and sighed with sensual approval.
„You’d better propose to her quickly, Sullivan,” Gabriel warned, taking a seat at the table. „Before she proposes to Damien or the food.”

Kapcsolódó szócikkek: Ethan Sullivan · Gabriel Keene · Merit
sarahangel P>!

Should I be insulted that you’re so eager to enjoy another man’s pork?”

Kapcsolódó szócikkek: Ethan Sullivan
Mrs_Curran_Lennart P>!

Ethan sighed heavily, put a hand at my back. “If cats have nine lives,” he quietly asked, “how many do vampires get?”

Mrs_Curran_Lennart P>!

“I know,” I said, and took his hand. “This isn’t going to be a vacation, is it?”
“Ah, my Sentinel,” he said, and pressed his lips to my forehead. “It was a nice thought, wasn’t it? That’d we’d find peace in this beautiful country?”
It was a wonderful thought. But at the second knock at the door—this one an ominous pounding of meaty fist against heavy wood—I realized how far away it was.
“Villagers with torches?” Ethan said, only partly joking.
Not villagers, I guessed, given the hot animal magic that began to seep into the house.
Shifters.

Kapcsolódó szócikkek: Ethan Sullivan · Merit
sarahangel P>!

Ethan smiled, crooked a finger at me.

“I’m not coming over there,” I told him. “We’re not exactly alone.”

He arched an eyebrow, his signature move. “I believe I can manage not to ravish you for the duration of the flight, Sentinel. Just come sit with me.”

I wouldn’t say I was the lap-sitting type, but it wasn’t often we found ourselves with time to relax together. So I stood, crossed the small space between our chairs, and let him wrap me in his arms.

Kapcsolódó szócikkek: Ethan Sullivan · Merit
1 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!

I opened my eyes, found him a few feet away, pulling a belt through jeans¸ still shirtless.
“Bacon?” It was a query, an accusation, a wish.
“I believe the Pack is making you breakfast.”
That had me sitting up and grabbing clothing to change faster than most things would have.
“Should I be insulted that you’re so eager to enjoy another man’s pork?”
I leaned out of the bathroom, toothbrush mid-swipe, and grinned. “Ethan Sullivan, did you just make a joke?”

Kapcsolódó szócikkek: Ethan Sullivan · Merit

Hasonló könyvek címkék alapján

Ilona Andrews: Magic Bleeds
Patricia Briggs: Silver Borne
Anne Bishop: Written in Red
Dannika Dark: Keystone
Angela Roquet: Blood & Thunder
Jackie May: Don't Rush Me
Scarlett Dawn: King Tomb
Helen Harper: Bloodrage
Ella Summers: Dragon's Storm
Kendra Leigh Castle: Midnight Reckoning