Drink ​Deep (Chicagoland Vampires 5.) 96 csillagozás

Chloe Neill: Drink Deep

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Clouds are brewing over Cadogan House, and recently turned vampire Merit can't tell if this is the darkness before the dawn or the calm before the storm. With the city itself in turmoil over paranormals and the state threatening to pass a paranormal registration act, times haven't been this precarious for vampires since they came out of the closet. If only they could lay low for a bit, and let the mortals calm down.

That's when the waters of Lake Michigan suddenly turn pitch black-and things really start getting ugly.

Chicago's mayor insists it's nothing to worry about, but Merit knows only the darkest magic could have woven a spell powerful enough to change the very fabric of nature. She'll have to turn to friends old and new to find out who's behind this, and stop them before it's too late for vampires and humans alike.

Eredeti megjelenés éve: 2011

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
New American Library / Penguin, New York, 2011
352 oldal · ASIN: B0052RERL4
>!
New American Library, New York, 2011
352 oldal · ISBN: 9780451234865 · Illusztrálta: Tony Mauro

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Ethan Sullivan · Merit · Catcher Bell · Jonah · Malik


Kedvencelte 11

Most olvassa 4

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

_Enii_>!
Chloe Neill: Drink Deep

I have been given a third chance at life, even is the circumstances are somewhat disconcerting. You are mine, and we both know it.

Bárki,bármit mond,úgy kell ennek a sorozatnak Ethan Sullivan,mint egy falat kenyér. ;) spoiler Végig járt az agyam a tettest keresve,de erre a csavarra,egyáltalán nem számítottam. Azt hiszem Ő lett volna az utolsó jelöltem… Voltak benne részek,amiken nevettem,másokon meghatódtam,vagy éppen csak sodródtam a történettel. Igazán jó sorozat,amit ha elkezdesz,elég nehéz abbahagyni. ;)

7 hozzászólás
turanett P>!
Chloe Neill: Drink Deep

Annyira nehéz volt Ethan nélkül ez a történet. Nagyon hiányzott, de Merit tette a dolgát, ami nem volt egyszerű. Több frontos is akadályozták, a házban, az utcán, még az új polgármester is. Az igazán zavart, hogy még a barátnője is ellenséges volt vele. Jonah nagyon cuki srác, és sajnálom őt, de ő mégsem Ethan. A vége nagy meglepi volt, és örültem is neki. Hogy ebből még mi lesz? :D

Zeraphic>!
Chloe Neill: Drink Deep

Most már rájöttem, hogy egy nyugalmi síkon megy ez a sorozat, nem lesznek nagy kitörések.
Kicsit csalódott vagyok, de ez van.

Jonah nekem nagyon szimpatikus, szeretem a karakterét és a cselekedeteit.
Frank undorító és már vártam mikor tépi ki valaki a torkát, mert a módszerei valami eszméletlen ocsmányak voltak.
Merit jól megoldotta a problémákat, talpraesetten vette az újabb akadályokat, miközben spoiler is meg kellett birkóznia, plusz Mallory elvakultságával.

Az utolsó két fejezetnek kimondottan őrültem.
Végre!
Bár megint olyan befejezés volt, ami miatt mindenképpen folytatni kell a szériát…

PikiKiki>!
Chloe Neill: Drink Deep

Hm..
Ethan… Hiányzik…
Az egész könyvsorozat egyik legjobb szereplője, kell nekem:-)
Merit viszont talpra állt, elég nehezen, de ez érthető. Viszont, sose hittem volna, hogy az öribari lesz a „gonosz”.
Ismét egy jó pár csavar, akadály.
Jonah aranyos srac, de sztem hiába teper,sose lesz Ethan.
A vége…. Óhhh igen… Ez az! Legjobb! Elég nagy meglepetés volt, majd kiugrottam a bőrömből.

Trice29 P>!
Chloe Neill: Drink Deep

Annyira hihetetlen, hogy már sokkkkk!
Ez a mágikus történeti szál nagyon izgalmas volt, de a vége nekem kicsit túlzásra sikerült. Amiért mégis megbocsátó vagyok, az a lényeg: Visszakaptuk a Mestert :o)
Most annyira mélypontra süllyedt a Cadogan ház helyzete, hogy kíváncsivá tesz, hogy innen hova lehet jutni. Remélem folytathatom :o)

3 hozzászólás
ice73>!
Chloe Neill: Drink Deep

Bárki bármit mond, igenis Ethan Sullivan nélkül ez nem lenne csúcs sorozat! :D Nekem persze! Éreztem, hogy valami nagy durranás és csavar lesz benne….. és amikor megtörtént… még a vér is „kiszaladt” belőlem! Nem is értem miért nem folytatták ezt a sorozatot!!

4 hozzászólás
FreeBird>!
Chloe Neill: Drink Deep

Nekem ez a rész nagyon tetszett, végre Meritnek valami igazán nagy természetfeletti rejtéllyel kell szembenéznie, ami megoldása nem öt perc. Tate-et nem tudom hová tenni, miért kellett neki az a medál? Jó volt többet olvasni a nimfákról, szirénekről, tündérekről. A házban lakó vámpírok összetartásáért nagy plusz pont, szuper hogy van egy ilyen jó csapat Merit mögött. Nekem Jonah nagy kedvencem, de van egy érzésem, hogy Merit már beleveszett egy bizonyos zöld szempárba, amitől nem tud szabadulni. Az álmok érdekesek voltak, a végkifejlet pedig, khm, fura, egyelőre még nem tudom hová tenni, biztos meg lesz még ennek a böjtje. A lezárás nem teljes, muszáj tovább olvasni :)

9 hozzászólás
wolfy27>!
Chloe Neill: Drink Deep

Szuper jó kis kötet volt, de nekem nagyon hiányzott belőle Ethan. Nem mondom, Jonah kimondottan kedvelhető és szimpatikus karakter, örültem, hogy ilyen sokat szerepelt, de nem volt ugyanaz a sorozat Ethan nélkül. spoiler

A sztori viszont nagyon izgalmas volt, nagyon tetszett. A konfliktus szerintem még sosem volt ilyen nagyszabású. Volt több tippem is, és jó pár alkalommal felmerült bennem, hogy Ő állhat a háttérben, és végül igazam lett, de még így is nagyon durva volt a vége. Bevallom nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a jövő a GP meg a gyökér Frank miatt.

molybarby>!
Chloe Neill: Drink Deep

Ó, te jó ég. Elképesztő, mennyire lehet fokozni egy történetet. A hurok csak szorul, szorul, szorul a végén meg már nem kapsz egy szikrányi levegőt se. Körülbelül ilyen érzés volt olvasni ezt a könyvet. Nagyon megkedveltem Jonaht és az egyik felem sajnálta, hogy nem lett több a másik felem viszont majd meg halt az örömtől Ethanért. És ez még csak az egésznek a fele. Besza.ás :D

25 hozzászólás
Tunder84>!
Chloe Neill: Drink Deep

Ez a halálból visszajövetel számomra egy kicsit fura… elporladt…nem térhet vissza…ez a hamvasztás lényege.. de nem mondom hogy nem örülök neki, ha őszinte akarok lenni, ha nem olvasom előre el a tartalmat, tovább sem olvastam, Ethan nélkül nem tetszett a történet.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Nikka>!

“No, you moved out of Mallory’s house so you could avoid seeing Catcher in boxer briefs. Which, frankly, is crazy. That boy is hella delicious.”
“I saw him naked more than I saw him in boxer briefs. And pretty or not, sometimes I just want to sit down with my leftover Chinese without his naked ass strolling through my kitchen.”

Kapcsolódó szócikkek: Catcher Bell · Merit
sarahangel>!

You stand Sentinel of this House for a reason, Merit. He trusted you. I trust you. Luc trusts you. Your instincts are good. Follow them were they lead, and we will support you whatever the result."

219. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Malik
Gabriella666_Sentellion>!

Jonah and Catcher shared one of those manly, “It’s nice to meet you, but I’m going to barely acknowledge your existence with a small nod because that’s the manly thing to do” gestures

Kapcsolódó szócikkek: Catcher Bell · Jonah
sarahangel>!

Sometimes, you had to lose the battle to win the campaign.

238. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Merit
Tufuka>!

“I think,” I finally said, “you reach a point where you’re willing to take that chance. Where you know you might still get hurt in the long run, but you decide it’s worth it.”

Tufuka>!

“Work the problem,” I told him. “Work the problem in front of you, because that’s the only thing you can do. Don’t worry about the next one until this one’s solved.”

Tufuka>!

“I will report you to the GP.”
“I’m sure you will,” Malik said. “You may report that our House is well in order, that it is home to brave and true vampires. Oh—and you can also advise them that Merit has been reappointed Sentinel.”
He smiled a bit evilly, and I had to bite back my own wide grin.
“Take that back to the GP, Mr. Cabot. And should the urge arise, feel free to tell them to fuck off.”


A sorozat következő kötete

Chicagoland Vampires sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: Lord of Shadows
Holly Black: The Wicked King
Mindee Arnett: The Nightmare Affair
Tracy Wolff: Crave
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath
Rachel Hawkins: Demonglass
Lisa Jane Smith: The Struggle
Kresley Cole: Poison Princess
Kendare Blake: Anna Dressed in Blood
Sarah J. Maas: Crown of Midnight