A ​kórház 6 csillagozás

Charlotte Roederer: A kórház

Miért kell kórházba menni? Mi történik műtét közben? Ismerkedj meg a gyógyítás világával! Csodálatosan szép, valósághű rajzok segítenek abban, hogy jobban megismerd a környezetes! A rajzos fóliák lapozgatása közben meglepő felfedezések várnak rád.

A KIS FELFEDEZŐ ZSEBKÖNYVEK interaktív módon keltik fel a kisgyermek érdeklődését az élőlények, a természet, a történelem és a technika iránt.
A könyvsorozat tagjai együtt minienciklopédiává állnak össze, amely a legalapvetőbb ismereteket közvetíti a környezetetünkről.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Kis felfedező zsebkönyvek Móra

>!
Móra, Budapest, 2012
36 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789631190595 · Fordította: Tegzes Emese · Illusztrálta: Charlotte Roederer

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Szívecske>!
Charlotte Roederer: A kórház

Nagyon jó tájékoztató könyvnek tartom ebben a témában. Benne van (nyilván a teljesség igénye nélkül), hogy miért megyünk kórházba, milyen főbb vizsgálatok vannak (itt én hiányoltam a leírást), hogy mi történik műtétkor, és utána, ha ott kell aludni. (Hozzáteszem, mi nyugodtan olvashatjuk úgy, hogy ottalszanak a gyerekkel egy szobában a szülők, nehogy feleslegesen plusz frusztrációt okozzunk a gyermeknek, ha tervben van kórházi ott tartózkodás.)
Ezt a könyvet célzottan vettem meg tavaly a kislányom mandulaműtétje után, mivel lelkileg még jobban megviselte, mint fizikailag. Akkor azonban elutasításra talált ez az ismeretterjesztő könyvecske.
Így, közel egy évvel a műtét után, sokkal érdeklődőbb volt. Lehet, hogy halványult az emlék érzelmi töltete vagy csak jó pillanatban talált rá újra a könyv, esetleg mindkettő, nem tudom.
Most mindenesetre végigolvastuk, közben kérdezett, ugyanazt akár kétszer, ha nem kapott tőlem kielégítő választ. Például, hogy miért kell elaltatni valakit műtét előtt. Nála ez központi kérdés, a mai napig sokszor tagadja, hogy aludt, azt mondja, hogy pihent. Fél az alvástól.
Nagyon tetszenek neki a fóliás lapok, mindenképpen ő akar lapozni.


Hasonló könyvek címkék alapján

May Szilvia: A Fásli Utcai Állatkórház
Liane Schneider: Bori kórházba kerül
Andrea Erne: Mi történik a kórházban?
Bartos Erika – Adamasky Szilvia – Maléth Anikó – Kelen Kata – Böcskei Virág: Új élet, új mosoly
Paulette Bourgeois: Franklin és a bátorság
Stanislav Femenic: A kórházban
Balázs Anna: Képzeld, kórházban voltam!
Rose Lagercrantz: Boldogság mostanában
Révész Tamás: Csaba kórházba megy
Danielle Steel: Max papája kórházba megy