Dark ​Admirer (The Watchers 2.) 12 csillagozás

Charlotte Featherstone: Dark Admirer

Out ​of all the angels, Anael is the most beautiful and virile. A creature of fire, Anael burns with sexual intensity and simmering, dark passions. He is the angel whose duty it is to foster human sexual relationships.

When Anael is sent to Earth at the time of the creation of mankind, he cannot help but notice the pleasure his powers and gifts brings to men and women. A pleasure he would dearly love to experience for himself. But to do that, would mean to fall from grace.

Like his other brothers, he falls into sin, delighting in the pleasures of the flesh. When he finds himself hurled from Heaven to heed the callings of a desperate man anxious to find a woman, Anael is only to willing to oblige him so he can end his curse. Only somewhere along the way, he takes a wrong turn and finds himself alone during a snowstorm with a woman he's immediately drawn to – a woman he wants sexually. But it's more than just a burning desire for sex. For the first time Anael feels a… (tovább)

>!
100 oldal · ISBN: 9781906590123

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!
Charlotte Featherstone: Dark Admirer

Figyelők 2 – Sötét csodáló

Ez a rész is nagyon tetszett, kár hogy nincs több belőle.
Ebben a részben Anael talált párt magának, nagyon romantikus volt, erotikában fűszerezve.
Kár hogy ilyen rövid volt, még olvastam volna többet belőle.

viki20010115>!
Charlotte Featherstone: Dark Admirer

Nem teljesen értem, miért készült ez a sorozat. Ki lehetett volna valamit hozni az ötletből, de nem sikerült semmit sem kezdeni vele. Gyakorlatilag egy 30 oldalas romantikus füzetnek több értelme van, mint ennek.

Ancsa07>!
Charlotte Featherstone: Dark Admirer

Valamivel hosszabb, mint az első része… és gyilkosabb is a vége. Charlotte szerintem sportot űz abból, hogy hirtelen kezd és hirtelen be is fejez :)

Nene>!
Charlotte Featherstone: Dark Admirer

Érdekes és rövid!
Talán ha hosszabb lett volna, jobban ki lehetett volna dolgozni a történetet a szálat, mert így nem volt olyan jó! :( bár az alapsztori érdekes volt, a karakterek is elfogadhatóak.
Tetszett is, meg nem is. Részben örülök, hogy elolvastam, de ha nem olvastam volna, akkor sem veszettem volna vele semmit avagy sokat! :S


Hasonló könyvek címkék alapján

Nalini Singh: Archangel's Legion
Susan Ee: World After
Laini Taylor: Days of Blood and Starlight
Larissa Ione: Passion Unleashed
Jessica Shirvington: Entice
Becca Fitzpatrick: Silence
Susan Krinard – Maggie Shayne – Gena Showalter: Heart of Darkness
L. A. Weatherly: Angel
J. R. Ward: Lover Avenged
Lauren Kate: Unforgiven