Wolf ​in Sheep's Clothing (Big Bad Wolf 4.) 9 csillagozás

Charlie Adhara: Wolf in Sheep's Clothing Charlie Adhara: Wolf in Sheep's Clothing

Agent ​Cooper Dayton and his partner, Oliver Park, are going undercover—at a retreat for couples who need counselling. They do say the best cover story is one that’s close to the truth…

Agent Cooper Dayton is almost relieved to get a phone call from his former boss at the Bureau of Special Investigations. It means a temporary reprieve from tensions created by house hunting with Oliver Park, his partner both in work and in life. Living together in a forever home is exactly what Cooper wants. He’s just not keen on working out the details.

With a former alpha werewolf missing, Cooper and Park are loaned to the BSI to conduct the search at a secluded mountain retreat. The agents will travel to the resort undercover…as a couple in need of counseling.

The resort is picturesque, the grounds are stunning and the staff members are all suspicious as hell.

With a long list of suspects and danger lurking around every cabin, Cooper should be focusing on the case.… (tovább)

>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2020
ASIN: B08563TTZ5 · Felolvasta: Erik Bloomquist
>!
Carina, Boston, 2020
268 oldal · ISBN: 9781488074745 · ASIN: B07XTS3GJ5

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Oliver Park


Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Charlie Adhara: Wolf in Sheep's Clothing

Olyan jó érzés volt visszatérni a fiúkhoz, hiszen azon kívül, hogy Cooper és Park nagyszerű páros, a történet is nagyon magával ragadó. Nem véletlenül szeretem annyira ezt a sorozatot. Mindig megkapom ettől a sorozattól, amit várok. A krimi szálon most is olyan jó volt az egész könyv alatt spekulálni és ez még csak nem is zavarta az olvasási élményt. A páros most egy egészen új ügyön dolgozik és első látszatra nem olyan bonyolult, nincs benne semmi félelmetes. Mint írtam, csak elsőre. Ahogy haladt előre a történet, egyre hátborzongatóbbá vált a helyzet. Cooper pedig megint csak küzd az érzéseivel. Azt el is felejtettem, hogy ennek a sorozatnak minden része függővéggel zárul. Igen, ez is.

CsepAdri>!
Charlie Adhara: Wolf in Sheep's Clothing

Nagyon vártam az újabb részt spoiler.
Amin csodálkoztam, h az eddigi részekkel ellentétben sokkal több volt az érzelem és romantika. Kellemes meglepetés volt. Cooper fejlődött az eddigiekhez képest, végre nem a végén derül ki mi a baja, hanem a maga tempojában, de elmondta Oliver-nek. A nyomozás nem volt rossz, élveztem, de ez az 5 nap alatt ennyi minden történik, kicsit sok volt. Most kicsit elcsúsztunk az érzelmek felé, ami amúgy tetszett, szerettem Oliver-t és Cooper-t így látni :)

anemona P>!
Charlie Adhara: Wolf in Sheep's Clothing

Egyik szemem nevet, a másik kicsit sír. A sorozat első két része nagyon tetszett, a harmadik már kevésbé, és ez sem volt olyan színvonalú, mint amit szerettem volna. Nem vagyok a híve annak, ha kizárólag azon az alapon folytat valaki egy sorozatot, mert a kezdés sikeres volt. Szerintem fontos, hogy tényleg legyen annyi a mondanivaló, ahány kötet születik, és itt most nem igazán ez a helyzet.
Cooper és Oliver egyértelműen nagyon sokat fejlődtek. Sok mindent egyből megbeszélnek, és ezzel elkerülnek felesleges szituációkat, ami a múlt szöges ellentéte. Csakhogy itt szinte elnyomja a nyomozós részeket a romantikázás, és a beszélgetés az érzéseinkről, pedig a korábbi könyveket épp amiatt kedveltem, mert tök jó egyensúlyban voltak benne a dolgok. A bűntény felderítése ezért nem annyira fogott meg, egyedül a vége volt izgalmas. Annak persze örülök, hogy a párosunk jól megvan, és haladnak előre, mert tényleg szeretem őket, csak akkor is úgy érzem, hogy körbe-körbe járunk: mindig csak Oliver múltja, mindig csak Cooper kétségei, mindazok után is, amin együtt keresztülmentek, és amit éreznek egymás iránt, és nincs semmi, ami kifelé mutatna ebből a spirálból.
Nem rossz a könyv, nem ezt akarom mondani, de azért elvárnám, hogy ennél több újdonságot hozzon. Ami viszont csillagos ötös, az Charlie humora. Az első pillanattól megfogott, és továbbra is nagyon jónak tartom a vicces párbeszédeket, azokat a természetes megnyilvánulásokat, a cuki, de mégis csípős beszólásokat.

FSzK P>!
Charlie Adhara: Wolf in Sheep's Clothing

Végre visszatért Oliver és Cooper! Nagyon kíváncsi voltam, merre viszi el a történetet az írónő és nekem abszolút bejött.
Ebben a kötetben nem a krimi szál vitte a prímet, de így is átjött az írónőre jellemző komor, sötét hangulat, ami az egész sorozatra jellemző. A főszereplő párosunk hosszú utat járt be és végre túljutottak a korábbi kommunikációs problémáikon. Sokkal több volt az érzelmes jelenet, ebben a könyvben, de én igazi fangirl-ként csak szívecskékkel a szememben faltam az oldalakat.
Alig várom a következő részt! ❤ spoiler

Szinna>!
Charlie Adhara: Wolf in Sheep's Clothing

Bár valóban ebben a regényben több volt az érzelem, de nem volt öncélú. Megmutatta a karakterek fejlődését, a javuló kommunikációt, így nem éreztem túl soknak, talán csak a szexjeleneteket. A krimi szálnak még mindig megvan az az Agatha Christie-s hangulata, (amit én nagyon szeretek), csak jobb verzióban, mert a szereplőkkel tudtam azonosulni is. Remélem folytatódik a sorozat.

2 hozzászólás
kucmorgo >!
Charlie Adhara: Wolf in Sheep's Clothing

Nagyon tetszett ennek a résznek a cselekménye! Beépített meló? Kapcsolat fejlesztés? Még több farkas? Abszolút nekem való! Minden benne volt, hogy jó legyen a történet. Az egyetlen problémám szokásosan az volt, hogy nem kaptunk elég információt a farkasokról, pedig a történet erőteljesen egy tipikus farkas karakterisztikára volt felépítve. Emiatt bennem azért maradt egy kis hiányérzet. De az érzelmi szál zseniális volt, mint mindig. A nyomozós rész pedig izgalmas. Méltó része volt a sorozatnak!


Népszerű idézetek

anemona P>!

“I feel doubt that I can be the person Andrew deserves. I feel doubt because as an outsider I’m intruding in places and on people I shouldn’t. But doubt for myself? Because it’s inconvenient? I might as well decide to never look at the stars again because sometimes it gets cold at night.”

Chapter Ten

anemona P>!

He looked extremely intimidating for a man standing totally naked except for one sock.

Chapter Eleven

FSzK P>!

“You’re not going to lose me,” Cooper said, rolling his head back and forth against the bed. A bad thing to say. Certainly not something he could promise. No one could. But maybe that’s what they meant about feeling young in love and your heart behaving like a teenager’s again. Not because of any of the horrible stuff adolescence brings, but rather because of this bone-deep sense of immortality only ever really seen in children unable to comprehend their own end and lovers who outright refuse to.

FSzK P>!

“What were you going to say?” Park prompted eventually.
“Nothing important, you first,” Cooper said, heart beating out of his chest. If it beat its way all the way out and abandoned his body entirely, sick of the bullshit, he figured he would deserve that.

anemona P>!

“If you only ever make a change when you’re unhappy, you’ll always be in the position of running away from something, never running toward it.”

Chapter Six

anemona P>!

“Where’s your mate?”
“He’s, um, just stepped out.”
“The big, tall, handsome guy who just left?” Terradas asked. “Aren’t you the lucky one.”
“Oh, well,” Cooper said uncomfortably. “He’s a terrible backseat driver, so we all have our burdens to bear.”

Chapter Seven

anemona P>!

“A real partnership doesn’t exist without the individual. Don’t ever sacrifice yourself for anyone.”

Chapter Seven

anemona P>!

“That might have been the best shower of my life,” he said.
“Rude, considering how much shower sex we’ve had,” Cooper said. “But same.”

Chapter Ten

anemona P>!

“When was the last time you agreed to something you didn’t want to do for no other reason than to appease someone else?”
“Ten seconds ago.”

Chapter Ten

anemona P>!

“I was just saying to Andrew, I dated a human once,” De Luca said.
“Oh,” Cooper said. “Okay…?” And he was supposed to do what with this information exactly? Offer a high five?

Chapter Ten


A sorozat következő kötete

Big Bad Wolf sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Laurell K. Hamilton: Incubus Dreams
Nalini Singh: Archangel's Blade
J. D. Robb: Vengeance in Death
Ilona Andrews: Magic Bites
Gail Carriger: Changeless
Darynda Jones: First Grave on the Right
Rachel Vincent: Rogue
Kendare Blake: Anna Dressed in Blood
Charlie Cochet: Against the Grain