Thai ​konyha – Az ízek paradicsoma 3 csillagozás

Cey-Bert Róbert Gyula: Thai konyha – Az ízek paradicsoma

A színes és egyedi thai kultúrát a legtökéletesebben az ízgazdag thai konyhaművészet fejezi ki. A thai konyhában visszatükröződik a napfénytől telített trópusi természet gazdagsága, változatossága, a thai művészetek kifinomult eleganciája, a thai nép mély vallásossága és mosolygó, kedves, vendégszerető magatartása. A könyv először bemutatja a thai kultúra jellegzetes értékeit, majd a thai konyha legismertebb receptjeit ismerteti meg az olvasóval. A thai konyha már-már a világ legnépszerűbb konyhája. Minden évben több, mint ezer új thai éttermet nyitnak szerte a világon. A növekvő népszerűséget a thai konyha az egyedülállóan csodálatos íz- és színvilágának köszönheti.

>!
Paginarum, Budapest, 2001
112 oldal · ISBN: 9639392073

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

bordeaux I>!
Cey-Bert Róbert Gyula: Thai konyha – Az ízek paradicsoma

A magyar ízlésnek pár recept elég extrém lehet, de az alapanyagok nagy része itthon is beszerezhető, szóval egyszer biztos kísérletet teszek egy-két étel elkészítésére. : )))


Hasonló könyvek címkék alapján

Pierrot: Megkóstolni Ázsiát
Oi Cheepchiissara – Kay Scarlett: Egy falat … Thaiföld
F. Horváth Ilona: Wok ételek
Thai konyha
Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Beh Mariann: A kert konyhája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj