A gasztronómia a hallal kezdődik.A világ legelismertebb gasztronómiáiban a hal egyértelműen vezető szerepet játszik, a magyar halgasztronómia is magas szinten állt. Ma Magyarországon azonban alig készítenek több mint 8-10 halételt. A könyvben több mint 200 hagyományosan és újonnan alkotott halétel szerepel. A kiadvány többek között bemutatja a halszimbolika ősi értékeit, a magyar halászat történetét, a magyar halfajtákat is.
Magyar halgasztronómia 0 csillagozás
Az újjászülető magyar halkonyha receptjei

Hasonló könyvek címkék alapján
- Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 97% ·
Összehasonlítás - Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta 93% ·
Összehasonlítás - Polcz Alaine: Főzzünk örömmel! 92% ·
Összehasonlítás - Romváry Vilmos: Fűszerek könyve 91% ·
Összehasonlítás - Lénárt Gitta: Élő aszalványok könyve ·
Összehasonlítás - Bártfai László: Házi kenyerek és péksütemények ·
Összehasonlítás - Lakatos Péter – Váczi Péter: Keto természetesen ·
Összehasonlítás - Lovassné Kiss Ildikó – Lovass Pál: A karcsúság titka ·
Összehasonlítás - Király Ágnes – Horváth Judit: Fermentált konyha ·
Összehasonlítás