Magyar ​borok és ételek harmonizációja 0 csillagozás

Cey-Bert Róbert Gyula: Magyar borok és ételek harmonizációja

Milyen borokat válasszunk kedvenc ételeinkhez, és milyen ételekkel hangoljuk össze legkedvesebb borainkat? Mi a bor régmúltból a jelenig tartó titka, misztériuma? Ezekre a kérdésekre is választ ad a könyv szerzője. Több, mint száz hagyományos és újonnan alkotott magyar étel példáján keresztül mutatja be a szerző a magyar borok és a magyar ételek harmonizációjának meghatározó szabályait, a borkonyha, levesek, hideg és meleg előételek, ízelítők, halak, szárnyasok, húsok, vadhúsok, a sajtok és édességek legnépszerűbb és legkülönbözőbb készítményeivel.

>!
Paginarum, Budapest, 2000
228 oldal · ISBN: 9639133787

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Herczeg Ágnes – Pánczél Andrea: Borról neked
Csávossy György: Magyarán a borról
Hajós Gyöngyi (szerk.): Borok könyve
Sommelier – A jövő hivatása
Julie James: Az a gyanúm, szerelem
Nora Roberts: Az udvarház
Praznovszky Mihály (szerk.): Borban az igazság…
A bor géniusza
Madeline Puckette – Justin Hammack: Wine Folly