Mindent ​akarok, de azonnal! (Bad girl 3.) 100 csillagozás

Cecily Von Ziegesar: Bad Girl 3. – Mindent akarok, de azonnal!

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

New ​York, Manhattan.
A „szexi barna” Blair és a titokzatos „szőke ciklon” Serena egy félresikerült parti után kibékülnek, hogy ezentúl együttes erővel kábítsák a pasikat. Az iskolai év végeztével a csajok kiruccannak a Karib-szigetekre monokinizés, koktél-iszogatás és szívtiprás céljából, miközben ördögi tervet szőnek az undorító Chuck Bass megleckéztetésére. Az újévi partin, ahol mindenki ott van, aki számít Manhattan előkelőségeinek körében, a drogmámoros Nate talán újra exszerelme karjaiba vándorol, miközben Serenára egy hús-vér hollywoodi sztár nyomul. Chat, blog, flört, szex, drog, pénz, parti és egy kis rosszaság, amolyan Bad Girl módra.

Ja, és „badgirl” kilétét még mindig titokzatos homály fedi. Ilyen barátok mellett kinek kellenek ellenségek?

Cecily von Ziegesar New York szerelmese, aki egy elit magániskola diákjaként maga is nagyszájú bajkeverő hírében állt, akárcsak Blair vagy a népszerű Bad Girl könyvek többi szereplője. A több mint tízkötetes… (tovább)

Eredeti mű: Cecily von Ziegesar: Gossip Girl 3. – All I want is Everything

Eredeti megjelenés éve: 2003

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2007
318 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632540757 · Fordította: Szeredás Lőrinc

Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Chuck Bass · Blair Waldorf · Serena van der Woodsen · Nate Archibald · Jenny Humphrey · Aaron Rose · Cyrus Rose · Rufus Humphrey


Kedvencelte 4

Most olvassa 6

Várólistára tette 33

Kívánságlistára tette 15


Kiemelt értékelések

>!
Orsi999
Cecily Von Ziegesar: Bad Girl 3. – Mindent akarok, de azonnal!

Hozta az eddigiek színvonalát. A szereplőket még mindig nem kedvelem, az egyik nagyobb hülyeségeket csinál, mint a másik. Csak úgy érezték jól magukat, ha volt a közelbe pia és cigi. Ami szerintem eléggé arra utal, hogy alapjában véve nem tudnak lazítani és ezért szükségét érzik annak, hogy mindig igyanak vagy füvezzenek.

>!
Petrus601
Cecily Von Ziegesar: Bad Girl 3. – Mindent akarok, de azonnal!

Fura volt olvasni ezt a részt, de csak azért, mert a 4-től kezdtem el a sorozatot. Igen, csak én lehetek ilyen eszes.:D
A fél csillag levonás még mindig azért van, mert nagyon nehéz elvonatkoztatnom a sorozattól, de már egyre könnyebben ment.:)
Az alaptörténet jó, a karakterek tetszenek….Őőő persze van olyan, aki nagyon nem szimpi.
4,5*

5 hozzászólás
>!
Dombi_Petra
Cecily Von Ziegesar: Bad Girl 3. – Mindent akarok, de azonnal!

Remélem, nem fog mindig fél csillaggal lejjebb menni az értékelésem a kötetek egymásutánjában. Bízom benne, a következő részre újra öt csillagot adhatok!:)
Persze nem volt ez rossz kötet, nem azt mondtam, csak néhol idegesítőbb cselekmények voltak, nem beszélve pár szereplőről, akik eléggé idegesítenek a hülyeségeikkel. A könyv legpozitívabb tulajdonsága talán az, hogy a korosztályomhoz tudom kötni; cigi, pia, buli, pasik, csajok, szerelmek, barátságok, összeveszések és természetesen kibékülések stb. A könyv legnegatívabb lénye az volt, hogy – könyörgöm, miért nem???:( – Chuck megint csak egy-két fejezetben volt megemlítve :/
Jenny-n nagyon meglátszik, hogy még fiatal. Az a hiszti, amit Nate körül lerendezett, s az egész szerelmi szála kikészített. A különböző kompozíciójú N-t ábrázoló festményeiről nem is beszélve. És, hogy az írónő mindig kitér szegény lány mellméretére egyszerűen hihetetlen és nagyon felszínes.
Dan is felettébb idegesít néha. Döntse már el, hogy most akkor leakar-e feküdni V-vel, vagy nem. Bár a Szajha c. verse egész jó lett. Talán a kötetben ez a legszimpatikusabb D-ben. Na jó, meg az, amikor elment V szilveszteri filmforgatására :)
Ha pedig olyan édesapám lenne, mint Rufus, tuti felkötném magam!
Flow is egy roppant idegesítő karakter volt. Eleinte lehet, imponált volna a sok ajándék, kedveskedés, de már nekem is elegem volt belőle!!!!!!!!! ÁÁÁÁ, kiakadtam.
Serena és Blair tengerparti napozása meglepett, de megmutatta, hogy B mennyire bevállalós.

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2007
318 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632540757 · Fordította: Szeredás Lőrinc
>!
Lettka
Cecily Von Ziegesar: Bad Girl 3. – Mindent akarok, de azonnal!

Kicsit félve kezdtem neki, mert egyáltalán nem emlékeztem az előzményekre. Az eleje nagyon döcögős volt számomra, rettenetesen untatott. Tartottam tőle, hogy ez az érzés végig el fog kísérni és így egy szenvedés lesz az egész. Ennek ellenére a közepe felé egyre jobban megjött hozzá a kedvem. Kedvenc könyvet egyértelműen nem avattam, de nem volt ez olyan rossz. Nyilván az embernek semmi világmegváltó történésre, gondolatra nem kell számítania, de mégis van benne valami, ami megfog. Legalábbis én elég erős késztetést érzek a folytatásra. Kíváncsi vagyok, mi fog történni a továbbiakban, úgyhogy biztosan elolvasom a többi részét is.

>!
eszter1818
Cecily Von Ziegesar: Bad Girl 3. – Mindent akarok, de azonnal!

Ritkán mondok ilyet, de a sorozat sokkal jobb lett, mint a könyv.
Bár egy könnyű olvasmánynak elmegy az unalmas előadásokon…

>!
Sunshine
Cecily Von Ziegesar: Bad Girl 3. – Mindent akarok, de azonnal!

Épp aktuális…karácsony, szilveszter :)
Ez a rész is tetszett annyira, mint a többi. Sőt talán még jobban is.
Végre vége a Blair-Nate „problémának”. Szép volt Blair! Remélem Flow és Miles nem (vagy nem sűrűn) lesz jelen a továbbiakban. Őket valahogy nem kedveltem…

>!
Brigitta_Pilis
Cecily Von Ziegesar: Bad Girl 3. – Mindent akarok, de azonnal!

ezt az egész sorozatot még mindig egy hordó fosnak tartom, de önbizalom növelőnek kiváló: mivel semmiről nem szól, gyorsan lehet haladni, és azt az érzést kelti bennem, hogy fénysebesen tudok olvasni.

>!
nyuszmusz
Cecily Von Ziegesar: Bad Girl 3. – Mindent akarok, de azonnal!

Eddig ez a rész tetszett a legjobban, az első 3ból. Nate karaktere viszont iszonyatosan idegesít ( lehet azért mert a sorozatban nem ilyennek szoktam meg) Chuck pedig még említve is alig van :( várom a következő rész mit tartogat :)


Népszerű idézetek

>!
nicolekitti

A sors a lúzerek menedéke. Aki a sorsra hivatkozik, csak kifogást keres arra, hogy miért engedi, hogy az események irányítsák őt, ahelyett, hogy ő irányítaná az eseményeket.

Kapcsolódó szócikkek: sors
>!
kissüti

Gondolom, minden csaj egyetért ezzel: jól kinézni drága mulatság, de nagyon-nagyon megéri!

>!
nyuszmusz

Ő nem egyszerűen járni akart Nate-tel. Arra a dologra vágyott, amit Gustav Klimt olyan jól megragadott A csók című képén: a szerelem sugárzó, vibráló érzésére, amikor az ember nyugodtan rábízza magát a másikra, hogy tartsa, ölelje erősen, nehogy leessen az égbolt tetejéről…!

Kapcsolódó szócikkek: Nate Archibald
>!
M_A_Louisa

Figyelem: a valódi neveket, helyszíneket és eseményeket megváltoztattam, hogy megvédjem az ártatlanokat. És megvédjem magamat – „az ártatlanok" dühétől.

(első mondat)

>!
M_A_Louisa

A Constance Billard Lányiskola végzős évfolyamának legjobb tanulója volt, és csak úgy fosta magából a kötelezőn túli diákmunkákat.

>!
Sunshine

– Ne csinálj már úgy, mintha te sohasem innál!
– Ki mondta, hogy nem iszom? – vonta meg a vállát a fiú. – De ha szomjas vagyok, én vizet töltök magamnak.
Tyler harapott egy apró falatot a kagylóból, de aztán az asztalkendőbe köpte az egészet.
– Blair pedig arcszeszt – jegyezte meg gúnyosan.

Kapcsolódó szócikkek: Blair Waldorf
>!
Sunshine

– Látom, kisfiam, megvagy. És, gondolom, a házat sem gyújtottátok fel, amíg egyedül voltatok, mert arról már értesített volna az ügyvédem.
– Dehogynem – vigyorgott Aaron –, porig égettük, de már épül a helyén az új. Mi terveztük, sirály lesz, majd meglátjátok.

Kapcsolódó szócikkek: Aaron Rose · Cyrus Rose
>!
Sunshine

Rufus hirtelen az asztalra csapott.
– Dobja el mindenki a villáját! – kiáltotta. – Tányérokat ide! Még van mit javítani ezen a lasagnén: flambírozva sokkal jobb lesz!
– Jaj, apa! – nyafogott Jenny, mert tudta, mi következik; meg azt is, hogy nagyon fogja szégyellni magát apja miatt. De már nem volt menekvés.
Nate odanyújtotta a tányérját Rufusnak, aki meggyújtott egy gyufát, és ráejtette Nate lasagnéjára. A szószban annyi volt a rum, hogy azonnal lángra kapott.
– De állat! – kiáltott fel Nate.

Kapcsolódó szócikkek: Jenny Humphrey · Nate Archibald · Rufus Humphrey
>!
Klaudi

Hiszek benne, hogy ha az ember nagy elszántsággal lát munkához, és keményen dolgozik célja megvalósításának érdekében, mindig elnyeri jutalmát.


A sorozat következő kötete

Bad girl sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: Üvegváros
Jean Webster: Gólyaláb apó
Paul Ruditis: Tíz kicsi boszorkány
Dan Wells: Nem akarlak megölni
Richelle Mead: A halál csókja
Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 10. – Mindörökké hercegnő
Gordon Korman: A császár hagyatéka
Sherry Gammon: Elviselhetetlen
Pittacus Lore: Ötödik csapdája
Dan Wells: Fragments – Töredékek