Imádom, ha utáltok (Bad girl 2.) 117 csillagozás

New York, Manhattan. A szexi Blair élete fenekestül felfordult. Nem elég, hogy édesanyja hozzámegy a város legundorítóbb pasijához, de az esküvőt pont Blair születésnapjára időzítik, ahol ráadásul egykori barátnője, a szívtipró kavarógép, Serena lesz a koszorúslány. Csak tetézi a bajt, hogy a nagy ő, Nate inkább a mellben erős Jennyre hajt, így a végén még Blair előbb veszti el a pasiját, mint a szüzességét. Fordulatos életüket maga „badgirl” kommentálja, aki a közös chaten flörtöl és kavar, blogján pedig kibeszéli barátnőit és beszól riválisainak, hajt az aktuálisan jó pasikra, és hűvös távolságtartással kezeli az örökös lúzereket. Ja, és „badgirl” kilétét titokzatos homály fedi. Ilyen barátok mellett, kinek kellenek ellenségek?
Eredeti megjelenés éve: 2002
Blair Waldorf · Serena van der Woodsen · Nate Archibald · Jenny Humphrey · Aaron Rose

Nekem ez a könnyed, laza limonádé jól esett. Kb. erre van fizikai és agyi kapacitásom, és klasszisokkal jobb volt, mint az előző. És kíváncsi leszek, mi lesz a folytatás.
Ez az a sztori, aminel elobb lattam a sorozatot, mint olvastam a konyvet. Azt kell mondjam asorozat ebben az esetben jobban sikerült, es azert is volt a könyv könnyed szórakozas, mert nem tudtam es nem is akartam a sorozattol elvonatkoztatni. Vegig a filmbeli karakterekkel jatszódott a törtenet a fejemben, így picit szabadsagolhattam a kepzeloereomet.

Ez a kötet is hozta azt a színvonalat amit elvártam tőle!:)
Izgalmas, cselekmény dús történet volt. Tele vitával, féltékenységgel.
Három ok miatt vontam le fél csillagot:
1. Chuck szinte nem is szerepelt benne!!! :@
2. Blair túlzott féltékenysége, megfelelni akarása és tökéletességre törekvése elég idegesítő néha
3. Dan. A filmsorozatban sem a kedvencem…. na de itt?!! ÁÁÁÁ….

Azért a sorozat sokkal jobb. Eléggé zavaró, hogy Dan folyton cigizik, akármit csinál rá kell gyújtania…

– Csak óvatosan, hercegnő – figyelmeztette Aaron. – Nem akarom, hogy lehányd a ruhámat.
– Miért nem? – kérdezte Blair, miközben felemelte a poharát, hogy a pincér újratölthesse. -Előrelépést jelentene a kapcsolatunkban.

– Hmm, de finom – suttogta. Képtelen volt betelni az érzéssel, amit Jenny ébresztett benne.

Fogjuk rá, hogy Serenával jár. Ehhez azonban nem ártana, ha a lány meg is jelenne a randikon.

– Sört? – kérdezte Serena, és a magasba emelt egy hatos csomag dobozos Budweiser sört.
– Jöhet! – kiáltott fel lelkesen a négy fiú, beleértve a volánnál ülő Nate-et is.
– Te kimaradsz! – szólt rá a lány. – Majd ha megálltunk, bepótolhatod.
– Hé, ugyan már! Akkor is be voltam tépve, amikor letettem a KRESZ-vizsgát.

– Mondja, milyen könyvet olvasott legutóbb? – nézett fel Jason a jegyzeteiből.
Blair a férfira bámult, s közben egy cím után kutatott az emlékeiben. Egy könyv… Nem jutott eszébe semmi. Micimackó? A Biblia? Az isten szerelmére, a szótár is egy könyv. Nem olyan nehéz válaszolni.
![]() | Bad girl sorozat · Összehasonlítás |