Für ​immer vielleicht 6 csillagozás

Cecelia Ahern: Für immer vielleicht Cecelia Ahern: Für immer vielleicht Cecelia Ahern: Für immer vielleicht

Von der Autorin des Weltbestsellers „P.S. Ich liebe Dich”. „Wir haben zweimal nebeneinander vor dem Altar gestanden, Rosie, zweimal! Und jedes Mal auf der falschen Seite!” Alex und Rosie kennen sich, seit sie fünf Jahre alt sind. Das Schicksal hat sie zu mehr als besten Freunden bestimmt, das scheint jedem klar – nur dem Schicksal nicht…

Eredeti mű: Cecelia Ahern: Where Rainbows End

Eredeti megjelenés éve: 2004

>!
Fischer, Frankfurt, 2015
442 oldal · puhatáblás · ISBN: 9783596031511
>!
Weltbild, Augsburg, 2009
446 oldal · ISBN: 3828978363 · Fordította: Christine Strüh
>!
Fischer, 2006
446 oldal · ISBN: 9783596161348

Most olvassa 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
a_maya
Cecelia Ahern: Für immer vielleicht

Könnyű kis ponyvára számítottam, ami épp megfelelő a német nyelv gyakorlásához. Ehhez képest meglepett, hogy vannak mélységei, magasságai, tetszik a szerkezete és valami, amit nem tudok megmagyarázni. Rossz volt letenni és hiányzik a Dunne család. Kicsit el van nyújtva, kicsit sok benne a mesés elem, mégsem bugyuta, én megszerettem.

>!
mikkamanka
Cecelia Ahern: Für immer vielleicht

Magyar címe: Ahol a szivárvány véget ér. Én németül olvastam, kifejezetten csak nyelvgyakorlás miatt. Igazán szívbemarkoló történet, nagyon megható, csodálatos barátságról, csodálatos szerelemről. Érdekes volt olyan könyvet olvasni, ami kizárólag chatekből, sms-ekből, e-mailekből, levelekből, feljegyzésekből, emlékeztetőkből, meghívókból stb. áll. Más könyvet még nem olvastam a szerzőtől, de ez a stílus igazán érdekes volt. Kifejezetten tetszett a könnyed elegancia, kedves humora, szórakoztató stílusa.

2 hozzászólás
>!
Sakura
Cecelia Ahern: Für immer vielleicht

A könyvet nyelvgyakorlás céljából vettem, amire tökéletes. Sok új kifejezést lehet tanulni belőle és a mindennapi beszélt nyelvet használja ami különösen jó azoknak akik már középfok körül beszélnek vagy esetleg német nyelvterületre nemrég mentek.
A történet aranyos, könnyed. Semmi nagy fordulat, inkább hétköznapi gondolatok, örömök és problémák.Tipikus Ahern könyv. Aki a többit szereti tőle az ezt is fogja.
Német nyelvre fel! Olvassátok sokan4

>!
AeS P
Cecelia Ahern: Für immer vielleicht

Erre ráakadtam egyszer egy síelés alkalmával, elkezdtem olvasni, és persze nem tudtam befejezni öt nap alatt, ezért addig jártam Ausztriában a könyvesboltokat, amíg sikerült beszerezni. Nyelvgyakorlásnak kiváló volt, középszint felett kicsivel ideális, lehet belőle új kifejezéseket tanulni, szótár nélkül is olvasható volt, és bájos a történet. Annyira mondjuk nem az, hogy magyarul is igényelném, de ha valaki igényes és könnyű irodalmat keres német nyelven, gyakorlásképp, javaslom bármely Ahern-könyvet.
Magyarul pedig Ahol a szivárvány véget ér címmel jelent meg.


Népszerű idézetek

>!
Viv_

Sag Mum und Dad schöne Grüße und richte ihnen aus, dass ich immer noch auf der Suche nach mir selbst bin. Dabei aber zufällig jemand anderen gefunden habe – gross, dunkelhaarig und gut aussehend…

36. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Mary Ann Shaffer: Deine Juliet
Peter Härtling: Hallo Opa – Liebe Mirjam
Daniel Glattauer: Gut gegen Nordwind
Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij: Arme Leute / Der Doppelgänger
Marian Keyes: Lucy Sullivan wird heiraten
Jojo Moyes: Ein ganzes halbes Jahr
Carina Bartsch: Kirschroter Sommer
Helen Fielding: Bridget Jones – Schokolade zum Frühstück
Susan Elizabeth Phillips: Cottage gesucht, Held gefunden
Nicolas Barreau: Eines Abends in Paris