Minecraft ​– A Vég 1 csillagozás

Catherynne M. Valente: Minecraft – A Vég

Fin és Mo, amióta csak az eszüket tudják, a Vég misztikus dimenzióját nevezik otthonuknak. A bevégző ikerpár Telos városának peremén éldegél és a hatalmas Végzetsárkány árnyékában kutat kincsek után. Mindenük megvan, amire csak vágynak: a hajójukon megannyi zsákmány és egy barátságtalan shulker várja őket haza, lelkükben pedig ott a bizonyosság, hogy mindent tudnak a világukról – egészen addig, amíg pár jövevény megingatja őket a hitükben.
A megszállók emberek, akik azért jöttek, hogy ereklyékre vadásszanak és megöljék a Végzetsárkányt. A testvérek úgy gondolják, képesek megvédeni otthonukat a betolakodóktól, ám amikor szembekerülnek velük, ráébrednek, hogy egyáltalán nem készültek fel a küzdelemre. Az események forgatagában az ikrek egy háború kellős közepén találják magukat az emberek és a bevégzők világa között, a küzdelem tétje pedig óriási.

>!
302 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634371700 · Fordította: Bús Réka Teodóra

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Geomarcsi>!
Catherynne M. Valente: Minecraft – A Vég

A fiammal olvastam, így egy kicsit én is megismertem a Minecraft világát. Ez a világ azonban így sem került hozzám közelebb. A rengeteg nyomtatási hiba pedig igen sokat elvett az olvasás élményéből…


Hasonló könyvek címkék alapján

Shannon Hale: A suttogó
Elise Broach: Marvin, a bogár
Gail Carson Levine: Elátkozott Ella
Richard Scarry: Az agyafúrt ékszertolvaj esete
Megan McDonald: Doktor Durrbele Dorka
Jodi Picoult – Samantha van Leer: Lapról lapra
Erica David: Az Arendelle-kupa
Alexa Pearl: Mi rejtőzik a fák mögött?
Rob Harrell: Zarf élete – Támadnak a vérmenyétek
William Goldman: A herceg menyasszonya