Szingli ​szombatra (Hétköznapi feleségek 4.) 3 csillagozás

Catherine Bybee: Szingli szombatra

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Hűség ​vagy sodró szenvedély – a döntésen a boldogság múlik. Karen Jones, az Alliance társközvetítő cég ügynöke és Michael Wolfe, Hollywood fenegyereke lassan egy éve él boldog álházasságban. A látszat fenntartása mindennél fontosabb számukra: ha kiderül, hogy Mike, a nők bálványa valójában a férfiakhoz vonzódik, derékba törik a karrierje. Karen igaz barátként támogatja férjét, és a hamarosan esedékes válás után ő maga is valóra szeretné váltani az álmát: egy bajba jutott fiatalokat segítő központot akar alapítani a házasságért cserébe járó összegből. A váratlanul felbukkanó Zach, Michael bátyja azonban mindent összezavar… Zach, aki nem ismeri Karen és Mike házasságának titkát, őrlődik: hogy is közeledhetne öccse feleségéhez? Karen, aki sosem árulná el Mike-ot, kétségbe van esve: mi van, ha számára Zach az igazi? Michael legszívesebben felvállalná vonzódását a családja előtt, ugyanakkor irtózik is a gondolattól. Mindhárman nagy döntés előtt állnak, ráadásul Karennek, amikor… (tovább)

Eredeti mű: Catherine Bybee: Single by Saturday

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Studium Plusz, Budapest, 2018
376 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155781193

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 25


Kiemelt értékelések

>!
Momo89 P
Catherine Bybee: Szingli szombatra

Istenem, de imádom ezt a sorozatot. Kell az 5. kötet, most, rögtön! Ricket akarom. *-*

>!
vollys
Catherine Bybee: Szingli szombatra

Annyira vártam ezt a történetet, annyi pontenciál volt benne, de sajnos nálam ezt nem sikerült megugrani, igen középszerűre sikerült. :(
A két főszereplő már egy éve házas, előre lefektették, hogy csak rövid időre kötik össze az életüket, azért, hogy a színész férj titkolhassa a nagyközönség előtt, hogy meleg. A bonyodalom abból származik, hogy a férj családjának nem mutatták be a menyecskét, akik emiatt aggódnak és haragszanak. Nem tudnak családtagjuk nemi hovatartozásáról, mivel Michael előttük is rejtegette azt, ő úgy véli, hogy egy 1,5 éves kapcsolat miatt nem érdemes a család életét felborítani a bemutatkozással. Nem számol a család szeretetével és erejével, az egy éves évfordulókor felbukkan a testvére, aki rögtön vonzódni kezd a feleséghez. A vonzalom kölcsönös, ebből adódik a feszültség.
Nem volt rossz, de annyira jó sem.


Hasonló könyvek címkék alapján

Jeaniene Frost: Sírig hű szerelmed
Colleen Hoover: This Girl – Ez a lány
Francine Rivers: Skarlátvörös fonal
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Meghan March: Vágy és kétség
Taylor Jenkins Reid: Evelyn hét férje
Julia Quinn: A herceg és én
Donna MacMeans: Nászéjszaka
Louisa May Alcott: Jó feleségek