Keddre ​egybekelve (Hétköznapi feleségek 5.) 84 csillagozás

Catherine Bybee: Keddre egybekelve

A ​frissdiplomás, kisvárosi lány, Judy Gardner semmit sem szeretne jobban, mint megvalósítani az álmát: híres építész akar lenni. Amikor felveszik gyakornoknak egy neves Los Angeles-i építészirodába, Judy – barátnőjével együtt – beköltözik bátyja, a hollywoodi álompasi, Michael Wolfe villájába. A lány izgatottan veti bele magát a tervrajzokba, a figyelme azonban folyton elkalandozik…

Az egykori tengerészgyalogos, jelenleg Michael biztonsági szakembereként dolgozó Rick Evans bármelyik nőt megkaphatná, a sármos férfi ellenállhatatlan zöld szeme mégis egyedül Judyn akad meg. Bármit megtenne, hogy a lány közelébe kerüljön, hódítási kísérletei azonban a kölcsönös vonzalom ellenére is rendre kudarcba fulladnak. Amikor Judyt támadás éri a munkahelyén, Rick régi harci ösztönei felszínre törnek, és kezébe veszi a nyomozást… egy gond van csak: a rendőrség rá is gyanakszik. Megkezdődik a versenyfutás az idővel: vajon rájön Rick, ki és miért támadta meg Judyt? A tét nem kevesebb, mint… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös Rózsa történetek Studium Plusz

>!
396 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155781452 · Fordította: Szántai Zita

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Judy Gardner · Rick Evans


Kedvencelte 5

Most olvassa 2

Várólistára tette 36

Kívánságlistára tette 32

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

zuna19 >!
Catherine Bybee: Keddre egybekelve

Mindig olyan nagy lendülettel vetem bele magam Catherine Bybee Hétköznapi feleségek sorozatába, utána meg jön a csalódás. Többet szeretnék kapni végre. A karakterek szerethetőek, viszont a történet mindig megbicsaklik valahol. Lehet, hogy velem van a baj. Most is a könyv felénél kezdett csak érdekelni komolyabban a sztori. Egy ideig nagyon fel is javult róla a véleményem, de a vége megint lehúzta.
Az tetszett, hogy Rick csibészes volt és Judy tudta kezelni abszolút ezt az alfa hímet. Aranyosak voltak. A krimis beütés is izgisre sikeredett.

Silverlight>!
Catherine Bybee: Keddre egybekelve

Ez a rész is nagyon tetszett. A krimis vonalon maradt az írónő és jól tette. Valahogy az ezen alapuló történetek egyrészt izgalmasak, másrészt kellően romantikusak is. Tele van titokzatos dolgokkal, ami továbbolvasásra késztet. Judy karaktere nekem túl gyerekesnek tűnt, míg Rick sokszor idősebbnek hatott. Minden esetre maga a történet és a felépítése, a bonyodalmak, az egész felépített cselekmény részek és maga a tetőpont is tetszett. Nem bántam meg, hogy elolvastam, s kezdem sajnálni, hogy már csak egy kötet van hátra.

>!
396 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155781452 · Fordította: Szántai Zita
turanett P>!
Catherine Bybee: Keddre egybekelve

Az eddigi részeket nagyon szerettem, ezzel viszont sajnos voltak problémáim. Az eleje elég lapos volt, pedig a szereplők szerethetőek voltak. Mégsem igazán történt semmi. Közepétől kezdett érdekesebb lenni, bejött egy krimi szál, amiből viszont számomra kiderült, hogy az írónőnek ez a stílus még újdonság. Rengeteg hibát elkövetett. Mégis, mindennek ellenére, tetszett, hogy a szereplők között megmaradt a kacérság és és a könnyed kapcsolat. A vége aranyos volt, de ez most nekem kevés volt. Csak azért nem adok kevesebb csillagot, mert szeretem a sorozat eddigi könyveit.

Trice29 P>!
Catherine Bybee: Keddre egybekelve

Nagyon vártam Rick történetét, nem csalódtam. Továbbra is szeretem ezt az összetartó csapatot. Ez a rész is bővelkedett izgalomban, érzelmekben, kémiában, humorban. Alig várom a következő részt ♥

Hencsulátor>!
Catherine Bybee: Keddre egybekelve

Aranyos ez a sorozat, ebben a részben sem csalódtam.
Judy és Rick kapcsolatának kibontakozása igazán szívmelengető volt.
Rick egy igazi hős lovag, bár ebben a sorozatban minden pasi az, időnként kissé irreálisnak is tartom ezt a nagy összetartást, de mindig megmosolyogtatnak a szereplők.
A krimi szálat itt nem éreztem annyira erősnek, nyilván sok elborult ember van, de ez most nekem kicsit furcsa volt.

BBetti86 >!
Catherine Bybee: Keddre egybekelve

Sokadik része a sorozatnak, és annyira régen olvastam az előző részeket, hogy tartottam is tőle, hogyan zökkenek vissza a világába. Meglepetés: nagyon könnyen.

Köszönhetően annak, hogy tele van a történet emlékeztetővel. Itt vannak a korábbi szereplők, és annyira egy sablont használt a sorozathoz Bybee, hogy a mostani eseményeket is idézték vissza, mi is történt a regényekben korábban.
Ráadásul, nem is igényel előismeretet a történet. Ez Rick és Judy története, ami megáll a maga lábán, maximum annyiban segít az előismeret, hogy van hova tenni az olyan felbukkanó szereplőket, mint Sam vagy Karen.

Van benne egy elem, ami kicsit más, mint a szokott – ezen a ponton a szereplők, későbbi pár már ismeri egymást, és megvan a vonzalom is. Ez attól a fázistól indul, hogy randizni is elkezdenek. off Nincs a szereplők között konfliktus, kihagyja a veszekedés – szakítás – nagy békülés tipikus elemét is, ez a pár jó együtt és nem is kapnak röhejes akadályokat maguk elé. Ezt tudtam értékelni.

Helyette egy kis krimit a történetbe Bybee. Judy veszélyben van, a rendőrségnek spoiler Ok, ez elég béna ötlet benne, pláne, hogy kezdettől nyilvánvaló, hogy spoiler De ennek a sorozatnak ez a védjegye, így ebben is meg kellett ezt játszani.
Visszatérve a krimire – nem kell komolyan venni. Romantikus regényes, éppen csak pár eseményszálat befolyásol, és nincs se nagy nyomozás, se nagy hajsza. A végére bepörgeti az eseményeket, de ez inkább romantikus, mint krimi történet.

A főszereplők szimpatikusak, helyesek, félig mesehősök. Ugyan Bybee ad Ricknek egy családi traumát, de már feldolgozta és itt egyszer említik, át is lendülnek rajta. Judy legnagyobb baja meg az, hogy utasítsa vissza a filmsztár bátyját, aki anyagilag is szeretné támogatni a húgát. Szép, intelligens, egymást szerető emberek története, akiknek a baráti köre is hasonló emberekről áll.

Kellemes, csajos, könnyed.
A kis krimi kellett bele, mert még ezzel együtt is nagyon limonádé. Nagyon könnyed kikapcsolódás, de annál több nincs benne. 'Olvasod és el is felejted' regény.

pufivipi>!
Catherine Bybee: Keddre egybekelve

Már egy ideje tologattam a könyvet, végre rászántam magam és megérte. Erre volt szükségem. Mindenből jó arány jutott: egy kis krimi, könnyed romantika (nem volt túlspirázva erotikus jelenetekkel) humorral fűszerezve. Judy és Rick párosa is a kedvelhető, alfahím és a kedves lány, érthető egymásra találása. Majdnem tökéletes kategória.

kiruu>!
Catherine Bybee: Keddre egybekelve

Annyi helyen sántít a krimi szál, hogy bármennyire is tetszett, nem tudok többet adni. Rengeteg hiba van ebben a könyvben.
Catherine nem krimi író, ez most kiderült. Sok helyen hiányos, hibás és sántít a történet. spoiler
Pedig jók a karakterek és izgalmas a történet. Szeretem ezt a nagy családot, jók a sztorijaik. Nincs semmi baj az írónő stílusával, kellemes kikapcsolódást nyújtanak a könyvei. De el kell fogadni, hogy van, ami nem megy… vagy akkor rendesen csinálni.

ladydark>!
Catherine Bybee: Keddre egybekelve

Talán ez volt a sorozat legjobb része.
A krimi szál miatt eléggé pörgős volt.
Szerethetőek voltak a karakterek.
Nekem nagyon tetszett.

Kuri_Szilvia P>!
Catherine Bybee: Keddre egybekelve

Az ízlésemnek megfelelően jók voltak az arányok. Pont annyi izgalom, krimi rész volt benne, amit még szeretek olvasni. Érdekes csavarokkal fűszerezve egy kis romantikával nekem tetszett. Jó volt olvasni a többi szereplőről is. Örülök, hogy mint egy nagycsalád mindig ott vannak egymás életében. A rendőrség munkájáról inkább nem mondok semmit. Kellemes kikapcsolódást nyújtott.


Népszerű idézetek

zuna19 >!

– Veszélyes vagy.
– Csak az ellenség számára.
– Amikor először találkoztunk, egy pisztolyt lóbáltál.
– Mert a közelben volt az ellenség.

zuna19 >!

– Jó az ágyban és jó a konyhában. Hogy lehetek ennyire szerencsés?

zuna19 >!

– Túlpörgöd ezt az egészet. Stresszes vagy. Egy buli meg egy jó pasi kellene neked!

zuna19 >!

– Nehéz téged komolyan venni, amikor így mosolyogsz.
Rick kacsintott.
– Ezt már korábban is hallottam.
Az arcán a gödröcskék… Végzetesek voltak, de Judy ezt persze nem kötötte az orrára.

2 hozzászólás
zuna19 >!

– Mire is lenne jó egy gazdag báty, ha nem arra, hogy klassz kis bulit szervezzen a diplomaosztódra?

nypiro P>!

– Te vagy az egyetlen fénysugár, ami beragyogja a napomat.

Kapcsolódó szócikkek: Judy Gardner · Rick Evans
zuna19 >!

– Jobban érzed magad? – kérdezte Judy, amikor Rick mellé lépett.
Rick felnevetett.
– A börtönben a zuhanyzók…
Judy oldalra billentette a fejét.
– Ugye nem ejtetted le a szappant?
Rickből úgy robbant ki a nevetés, hogy sikerült magára vonnia a körülöttük állók figyelmét.
– Azt hittem, kisvárosi lány vagy. Mit tudsz te a börtönbeli szappanpotyogtatásról?
– Hé! Nézek tévét!

Queen001 P>!

-… Néha a család nem az, ahová születsz, hanem azok az emberek, akik törődnek veled és támogatnak…

168. oldal

BezTina>!

Nocsak, a szteroid vonat megállt a városban amikor nem néztem oda?

zuna19 >!

Zach megfogta a húga kezét.
– Judy… te egy kisvárosi lány vagy, aki rajzolásból akar megélni. Nem vagy szupernő, aki bárkit el tud kapni!
Judy megpaskolta Zach kezét.
– Egy tengerészgyalogos a férjem, Zach, és ő bárkit képes elkapni!


A sorozat következő kötete

Hétköznapi feleségek sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer Lynn Barnes: Örökösök viadala
T. M. Frazier: Tyrant – Zsarnok
Rachel Vincent: Rogue – Latrok
Nora Roberts: Örökség
Jay Crownover: A tetovált srác
Maya Banks: Második esély
Marni Bates: Zűrzavar a vonal végén
Liane Moriarty: Hatalmas kis hazugságok
J. R. Ward: Az ördög martaléka
J.D. Barker: Szíve helyén sötétség